Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хърватска, май 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хърватска, май 2010г.

Да наистина Яро снима страхотно,дано да ме научи и мен!

п.п а баса........какво ще пием?
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
      ...
      Нощувки. Оказа се, че спахме само в Хърватска (при планирани 2 нощувки в Черна Гора - Котор и Будва)...
      В смисъл, че са били 2 в хотел, останалите на "apartamenti"? Или в колата...?

Коментар

Прекрасно!
        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от Чудомир Преглед на мнение
          В смисъл, че са били 2 в хотел, останалите на "apartamenti"? Или в колата...?
          Е как в колата де... Да, напрактика 2 пъти в хотел, останалите нощувки в "apartmani" (така се изписва там).

Коментар

Здравейте

Аз съм от скоро във форума, но прочетох доста пътеписи. Особено тези, които късаят централна Европа - Хърватска, Словения, Австрия, Швеицария, Италия и Германия, Чехия .... Ходил съм в повечето от тях, но почти винаги в командировка (с малки изключения), а тогава се ходи със самолет и малко се вижда. За площада във Загреб, където Яро е писал, че всяка вечер се прибира и има снимки е точно така. Бях там 2000г. (още бяхме с визи за Европа) и това ми направи силно впечатление. Сергиите са на нещо като скари, вдигат се, подреждат се в единият край и подът се "измива". Няма никакви миризми на вкиснало зеле, развалени домати или ферментирали праскови.

Благодаря на Яро за чудесният пътепис. Аз събирам информация за интересни маршрути, настаняване, забележителности. Малката вече е на 4,5 години и се надявам догодина да можем да я заведем на едно пътуване из Европа.

Понеже на няколко пъти във форумите се споменава, че авторите са подходящи за фото списания. Трябва да ви кажа, че това никак не е лесно. Там трябвата уникални умения. Бил съм на образователен курс (случайно ме заведе един приятел) в калифорния, който се водеше от няколко фотографа на Нешанъл Джеаграфик. Повярвайте ми, уникални снимки видях. Имам един приятел, който вече дълги години е в щатите, започна и малък фотографски бизнес (снима по сватби) и ако знаете какви снимки има и пак няма изгледи за някое от тези списания, макар че аз много вярвам, че може и да достигне до някое от тях. Вижте двата му сайта, и су уверете, че е много добър. Мисля, че ще ви е интересно. Линкове по долу.
            С това не искам да обидя някои от авторите на пътеписи, техните снимки са много добри, и аз много ги харесвам. те са направени с цел да ни покажат и разкажат за народ, култура, традиции и др., а професионалната фотография е друго. Мисля, че и никой от авторите не претендира за това.

благодаря много за чудесният фото разказ. За мен беше много интересно, поучително и полезно.

http://www.sacramentoweddingphotogra...58046198_gt8Ut

http://www.borisborisovphotography.com/yosemite.htm

Коментар

Това, че са подходящи за някое списание е нещо като степен на възхвала... Не го приемай буквално.
              ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
              СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Ами аз така го разбирам (като степен на възхвала), само исках да поясня нещата. Просто нешанъл джеографик е космическо ниво във фотографията. Това обаче не пречи да споделя, че наистина и снимките и описанията са великолепни и много полезни. Дано не съм бил разбран погрешно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                X