Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хърватска, май 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хърватска, май 2010г.

Нямам думи!

Коментар

Радвам се, че този път снимките не се забавиха с месеци
      Страхотни снимки и прекрасно пътуване.

Хърватска вече е в графата - "Да се посети"

Коментар

Ей, Яро! И с най-критичния си поглед пак не мога да не призная, че имаш страхотни попадения зад обектива!

Супер пътуване! Ще ми е много интересно да видя и Дубровник как изглежда.
        ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
        СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Благодаря ви , радвам се, че снимките ви харесват.
          Местата през които минахме бяха много красиви и дори и със снимки не може да се пресъздаде, но все пак. Затова, че вчера се разтакавах и отделих време на този пътепис, днеш ще трябва да поработя За Дубровник и нататък ще разкажа надявам се довечера.

Коментар

Яро , довечера е
            Лудак

Коментар

Какво да ти кажа за снимките, Яро... ти си знаеш. Накрая ще ти дойде акъла в главата и ще видиш, че не се майтапя. Само да видим колко време ще ти трябва National Geographic само чакат да прилапат някой като теб
              Technical Rescue Direct - life lies in courage
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Кво стана с това "следва"? Аре, вече 5 пъти си правим пуканки, а продължение няма
                Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                  Кво стана с това "следва"? Аре, вече 5 пъти си правим пуканки, а продължение няма
                  За съжаление излизат и разни задачи, пък и работа. А на всичкото отгоре пратих и линк на моите началници, които са 7 часа назад след нас и като се събудят къмто де следобяд наше време няма да са на върха на черешата, че Ярославчо се занимава със списване на пътеписи вместо със своите задачки, всичките със срок вчера..

Та...

При пристигането в Дубровник, плана за оставащите 3 нощувки бяха съответно - Дубровник, Котор, Будва. След като се настанихме излязохме да се поразходим и да хапнем нещо и в последстие решихме, че ще останем в Дубровник и трите вечери, като в един от дните прескочим до Черна Гора, за да разгледаме Котор и Будва. Което стана в Ден 6-ти (след пристигането в Дубровник), но аз ще обърна малко поредността и първа ще кажа за Дубровник, после за Черна гора.

Сигурно тотално ви обърках и загубихте интерес. Според мен 2 дни не са достатъчни за да се разгледа всичко в Дубровник и за да се усети атмосферата. Но колкото толкова. Аз се насладих на всяка минута. За Дубровник може да се разказва много, мен не ме бива особено, затова просто ще споделя няколко кадъра с вас.

Ден 7.

Събуждане, кафе на тераса и хубаво време:

Ще слезем до крепостта да я разгледаме. Нали сме туристи. По пътя надолу към нея, виждаме този пред един хотел:

Паркираме (намираме място трудно), бързо щраквам още един култов автомобил.

Взимаме си по един билет и влизаме да разгледаме.

Качвайки се на крепостната стена пред вас се простира целия (стар) град на длан, който си е напълно жив, живеят си хора, има си всичко и живота си тече като във всеки друг град.

Последва няколко часа шляене из Дубровник до късния следобед.

И малко вечерни снимки.

Следва...

Коментар

От: Хърватска, май 2010г.

Благодаря ти за разходката из Хърватска ,минавал съм поне 4-5 пъти през Хърватско, но никога не съм спирал до сега. Вече влиза в графата да се посети задължително при първа възможност.
                    Чудесни снимки ,чудесен пътепис, браво за което.
                    Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Коментар

благодарско за труда и времето да споделиш . По маршрута стигнахме само до Крк миналата година , но виждам че ще има повторение. Ако имаш възможност би ли споделил , цени , разходи по пътя - за нощувка , такси и бензин?
                      Daihatsu Terios ,Hyundai SF Classic, Suzuki Vitara Classic , Honda MTX 80 , ATV 200 cc (китайче) ,LZ4GG , GPS
                      [url=http://my.flightmemory.com/pepsii][img]http://my.flightmemory.com/banner/pepsii.gif[/img][/url]

Коментар

Благодаря за тази невероятна разходка.
                        Прекрасен пътепис със страхотни снимки.
                        Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

След този твой пътепис ме запали да посетя тази красива страна. Благодаря

Коментар

Трогир ми е най-любимият град на света. Малко е известен, но е по-хубаво от Дубровник. Абе цяла Далмация е прекрасна.
                            www.offnews.bg

Коментар

какво стана с това "следва...."?
                              the road goes ever on and on...

Коментар

Първоначално публикуван от g.milusheva Преглед на мнение
                                какво стана с това "следва...."?
                                Утре, утре...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X