Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За плуването по гръцкото крайбрежие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За плуването по гръцкото крайбрежие

Здравейте,
    То бая длъжко стана заглавието, ама е горе-долу точно. Та като влюбен в морето обичам да си плувам 1-2 км навътре и така се потапям изцяло в тази синя магия. И тъй като есента планираме малка ваканция в това напраление(гръчко) дали има нещо друго освен по-високата соленост, което би помрачило удоволствието от плуването в тези води?

От: За плуването по гръцкото крайбрежие

Няма. Единствено гледаш да не настъпиш някой таралеж на влизане.

Коментар

Очила на всяка цена ! Не заради солта, а заради подводната красота Няма врагове в това море, има малки рибки, които пощипват, ама при брега и действат като тези, модерните сега "педикюристки".
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Някои пишат, че имало и акули, ама слаба работа. А може и да си измислят, щото аз такъв дзвер там не съм видял.
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
          Някои пишат, че имало и акули, ама слаба работа. А може и да си измислят, щото аз такъв дзвер там не съм видял.
          Не се надявайте да видите акули - последният регистриран смъртен случай е от 60-те години...
          По-високата (всъщност нормална за световния океан) соленост улеснява плуването, само малко повече щипе на очите...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

За пръв път видях делфини там,ей така свободно да си плуват.Ако си късметлия може и някое октоподче да видиш.
            пс.но 1-2км не е ли малко опасно за човек без лодка?
            Pathfinder 4.0L

Коментар

Погрижи се за тънък неопрен, ако наистина ще плуваш тези дистанции.

Коментар

Ей хора, май ме вземате за мезе - придружаваща лодка, неопрен. Сакън да не прочете жената, че често ми опява дет май съм се позабавил като плувам

Коментар

Аз с 3мм неопрен съм като шамандура в Бяло море - не се налага да правя движения за да съм на повърхността
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ако ще плуваш извън официалните плажове на посочените от теб дистанции от брега, е добре да си сигурен, че минаващите лодки ще те забележат. Не подминавай и този съвет с насмешка, защото въпреки мерките, които взимаме аз и колегите ми харпунджии (задължително влизане с буй), има доста нещастни случаи на контузени и дори убити гмуркачи. Ако искаш мога да ти пратя и видеоматериали на подобни инциденти.
                    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                    LZ1YBB

Коментар

Таралежите са си неприятност и трябва доста да внимавате, щерката пищя доста време и после 5-10 дни и излизаха бодлите от крака (чупят се вътре и излизат от самосебеси.

Коментар

Първоначално публикуван от гоше Преглед на мнение
                        Ей хора, май ме вземате за мезе - придружаваща лодка, неопрен. Сакън да не прочете жената, че често ми опява дет май съм се позабавил като плувам
                        Хипотермия като термин позната ли ти е?

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                          Хипотермия като термин позната ли ти е?
                          При 30 градуса вода?
                          Това е Гърция, не Сибир!

Коментар

Аз също обичам да плувам навътре, е не чак на такава дистанция.Съвета който ви дават за сигнален буй не е лишен от смисъл.Има много лодки, отделно от това се дават и на съвсем разумен наем и го карат какви ли не, така ,че злополуки стават.
                            Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                            GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

ОК момци, това че написах един шеговит коментар не значи, че подценявам съветите и споделеното от Вас.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X