Дремя си значи в четвъртък следобяд. Класически - на дивана пред телевизора. Тъкмо сънувам, че съм попаднал на тропичен остров населяван от амазонки и ми звъни ГСМ-ма. Мамка му - пак не съм го изключил. От другия край на линията се хили Иван и разправя - утре сутринта спешно заминаваме за Греция! Дълбок размисъл от моя страна. Опитвам се да изгоня една особенно напориста амазонка. Напрегнато мълчание...... и изведнъж ми светва! Ами да! Пристигнал е кораба от Южна Америка. Отиваме да вземем бял прах!!! Бизнес инвестиция Отивам да взема Иван рано суринта на другия ден и отпрашваме с мръсна газ. Е, не съвсем мръсна - малко под стоте. Пристигаме в Солун и безмилостно ни сервират новината, че разните там руснаци, македонци, албанци, сърби и други си спретнали търгче и без да ни изчакат изкупили прахчето. Ами сега? Сядаме и потъваме в размисъл:
 Отивам да взема Иван рано суринта на другия ден и отпрашваме с мръсна газ. Е, не съвсем мръсна - малко под стоте. Пристигаме в Солун и безмилостно ни сервират новината, че разните там руснаци, македонци, албанци, сърби и други си спретнали търгче и без да ни изчакат изкупили прахчето. Ами сега? Сядаме и потъваме в размисъл:

Решаваме, че след този бизнес най-доходоносен е този с мацките на повикване Само че нямаме контигент. Иван вика - аз съм инвестирал в гориво да дойдем до тук и не мърдам без далавера. Решаваме да търсим мацки. Обмисляме и стигаме до заключенито, че мацки трябва да има на морето. Отиваме до брега и що да видим.....
 Само че нямаме контигент. Иван вика - аз съм инвестирал в гориво да дойдем до тук и не мърдам без далавера. Решаваме да търсим мацки. Обмисляме и стигаме до заключенито, че мацки трябва да има на морето. Отиваме до брега и що да видим.....

....ами да! Няма жива душа Да не говорим за други работи.....
 Да не говорим за други работи.....
Пак сядаме на съвещание.

На Иван започва да му става лошо. Боли го глава. Инвестирал е ОЩЕ пари в гориво.

Тръгваме отново......

.... с идеята да намерим някое гъзарско място и там да търсим мацки. Караме, караме и гледаме табела "Паралия".

Иван вика - пич щом има паралий, ще има и мацки!!!! ЗАВИВАЙЙЙЙЙ

Ами да! Изглежда супер. Има надежда. Тръгваме да огледаме

Даааааа, с оглеждане не става! Решаваме да питаме някой. Намираме, че най-запознат ще да е собственика на комплекса. Понеже, обаче всички ни е срам да питаме директно за мацки, възлагаме задачата на Поля. Нали е жена - ще изглежда по безобидно

И най накрая радост в редиците ни! Мацки имало! Тръгваме из комплекса със собственника да ги търсим.

Следва продължение...........
					 Отивам да взема Иван рано суринта на другия ден и отпрашваме с мръсна газ. Е, не съвсем мръсна - малко под стоте. Пристигаме в Солун и безмилостно ни сервират новината, че разните там руснаци, македонци, албанци, сърби и други си спретнали търгче и без да ни изчакат изкупили прахчето. Ами сега? Сядаме и потъваме в размисъл:
Решаваме, че след този бизнес най-доходоносен е този с мацките на повикване
 Само че нямаме контигент. Иван вика - аз съм инвестирал в гориво да дойдем до тук и не мърдам без далавера. Решаваме да търсим мацки. Обмисляме и стигаме до заключенито, че мацки трябва да има на морето. Отиваме до брега и що да видим.....

....ами да! Няма жива душа
 Да не говорим за други работи.....
 Да не говорим за други работи.....Пак сядаме на съвещание.

На Иван започва да му става лошо. Боли го глава. Инвестирал е ОЩЕ пари в гориво.

Тръгваме отново......

.... с идеята да намерим някое гъзарско място и там да търсим мацки. Караме, караме и гледаме табела "Паралия".

Иван вика - пич щом има паралий, ще има и мацки!!!! ЗАВИВАЙЙЙЙЙ

Ами да! Изглежда супер. Има надежда. Тръгваме да огледаме

Даааааа, с оглеждане не става! Решаваме да питаме някой. Намираме, че най-запознат ще да е собственика на комплекса. Понеже, обаче всички ни е срам да питаме директно за мацки, възлагаме задачата на Поля. Нали е жена - ще изглежда по безобидно

И най накрая радост в редиците ни! Мацки имало! Тръгваме из комплекса със собственника да ги търсим.

Следва продължение...........

с тези чернилки бог знае какво ще ми доведеш другият
с тези чернилки бог знае какво ще ми доведеш другият Бизнесът пропадна и май ще прежаля транспортните разходи
Бизнесът пропадна и май ще прежаля транспортните разходи Обаче нали съм си комбинатор открих друга далИвера
Обаче нали съм си комбинатор открих друга далИвера

Коментар