Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка до Египет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходка до Египет

vladi333 пожелавам ти да се оправиш възможно наи-бързо,следя темата с интерес.

Коментар

Темата е чудесна ,а снимките са просто невероятни особено с цветята гледам ги по 5 минути всяка !Бързо оздравяване!
      JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
      JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
      JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
      JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

Пътеписа започва чудесно....Тея девойчета от ""местната танцова група" са си "чисти" рускини..май...!?!?
        [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
        Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
          Пътеписа започва чудесно....Тея девойчета от ""местната танцова група" са си "чисти" рускини..май...!?!?

А това не е ли мъж
          0+

Коментар

И аз ще чакам продължението, тъй като за догодина кроя планове за едно пътуване с мотор до там. Поздравления за пътеписа и най-вече за снимките.

Коментар

Снимките с цветята са направо за картички. А танцьорките и на мен ми миришат на "тройной".
              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
              LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                И аз ще чакам продължението, тъй като за догодина кроя планове за едно пътуване с мотор до там. Поздравления за пътеписа и най-вече за снимките.

Щом е планирано пътуване до Египет, добре е да се погледне и тук !

Поздрави!

Коментар

Владиии, хайде бре, брадясах докато чакам продължението...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

На другия ден направихме разходка до „Новата-Хургада”.
                    На излизане от хотела помислих, че има пожар в отсрещния хотел. Но след секунда забелязах, че пушека се мести. И ми стана интересно какво е? Оказа се, че опушват против комари. Но как става? Един носи машината, която пуши. А друг тича пред него. Та когато падне първия от пушека около него, той просто остава там и поема щафетата втория. Защото не се използват никакви предпазни мерки, като противогази и др.

Таксито беше доста атрактивно, тук движението се регулира само от интелигентността на шофьорите.

Когато се кара нощем, задължително е без светлини, и от време на време се натиска клаксона. А когато катастрофират се прегръщат и целуват и това е! На централната улица магазините са много-интересни. Имат по един продавач и поне трима викачи. Цените също са атрактивни. Една стока на първоначална цена от 200$ си купува в крайна сметка на 50$ след 10 минутен пазарлък.
                    Направи ми впечатление, че в града няма нито един светофар. Всички карат като израза: „Арабин в пустиня” Всеки си кара и спира, където му е угодно на него.
                    В града реално има само една улица, всички други са оффроуд. Имат цял квартал с автосервизи. Разбрах няколко важни неща за общуването ми с тукашните. А именно: Ако влезнеш в магазин и излезеш, без да си купиш нещо. То това е обида за продавача! И второ. Понеже ме питаха доста за продажба на гривната от ръката ми. И аз естествено отговарях, че не се продава! Те ме гледаха гадно, докато не попитах. Защо е така? Разбрах, че в Египет всичко се продава, включително и жените им. И когато аз кажа на някого, че не продавам нещо. Той се чувства обиден. Ако не искам да му го продам ме посъветваха да не казвам, че не се продава. А да кажа непосилна цена.

Местните моми на мегдана: (Дори за тази снимка ме предупредиха, че имат право да ме арестуват, защото снимам техните жени!)

Може да се кара без фарове нощем, но пък не и без "Пернишки тунинг"

Регулировчик:

Още малко тунинг:

По пътя стигнахме до една джамия в центъра:

Ето това е единственият плод и зеленчук, който видях в целия град:

Местните бизнесмени

Още от града:

Паяк, и там има такива:

Местни превозни средства:

NO PARKING

Нормална Египетска улица:

Не мога да пропусна и бога на плодородието:

И едно клипче от пътя към града:

http://htftp.offroad-bulgaria.com/vl...3/MVI_0617.AVI
                    LZ1HKW
                    Реглаж на преден и заден мост
                    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Когато се прибрахме в хотела, имаше организирано Йога-шоу:

LZ1HKW

Коментар

леле много готин разказ не мога да дочакам края му евала направо прекрасни снимки
                        [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

На другия ден бяхме планирали разходка с подводница. Качихме се на кораб, който ни закара до подводницата. Тя се оказа, че не е съвсем подводница. А кораб със стъклено дъно. Беше с големина около 2кв.м. Е вместимост 24 човека. Чувството е като в консерва. Стъклата на подводницата са много дебели и криви, естествено без никакви слънцезащитни филтри. Снимането през тези стъкла се оказа почти невъзможно. На всички в подводницата ни стана лошо след 30 мин. Първо губиш представа за цветовете, защото под водата всичко е синьо - зелено. След това от кривите стъкла губиш и фокус, гадна работа. Когато слязохме от този кораб всички бяхме полумъртви. Стигнах до извода, че се чувствам най-добре на гуми. И колкото са по-големи, толкова по-добре!
                          Ето някой от снимките направени от подводницата, тези са ми едни от най-трудните снимки през цялото ми пътуване. Е и за това са с такова качество, но просто по-добро беше невъзможно. Защото техниката не искаше да фокусира автоматично заради дебелите стъкла. А не е никак лесно да правиш ръчен фокус докато повръщаш.

LZ1HKW

Коментар

Като знам с какво снимаш, явно по-добре надали може да стане. Всъшност, и други са ми казвали същото за "подводни" снимки през стъкло.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Снощи в едно предаване на Руската телевизия в "Нека говорят" (със страничен поглед го следя и) виждам характерни сценки от пътеписа на Влади. Сафарито, басейнът, танцовата площадка...

Влади, не срещна ли там красавеца Мухаммед? Човекът съблазнявал чужденки, водел ги в пустинята и в квартирите си, подарявал им мидички и им правел...деца. Те, предимно закръглени блондинки, си продавали жилища и покъщнина и щедро предоставяли парите на красивия съпруг. За осем години се "оженил"за пет чужуденки: три рускини, белоруска и германка. Народил 5-6 деца...

И петте "булки" присъстваха в предаването една до друга върху жълтия диван.

Това Хургада - голяма работа!!! Нашите гларуси - бледи сенки...

Коментар

За пореден път гледам снимките и им се радвам.Дали има възможност да пуснеш още няколко , ако не е много нахално?
                                Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X