До: Карибски острови или моята Карибска сватба
С пребарането си в къщата някой се усети, че цените в ресторанта са били в Карибски долари
което автоматично ги прави напълно приемливи, кво да ни правиш туристи 
Поне плана за почивката беше съставен, разходка с яхта, гмуркане при коралите, посещение кратера на вулкана, разходка до питоните, диамантените водопади, ботаническата градина и още много.
Следващия ден се отдадохме на мързел и плаж.
За мен и Таньо обаче това не ни се понрави много, и организирахме останалите още на другата сутрин рано под строй в буса и газ към откритията които ни чакаха
Туй нещо така и не го опитахме

Това са кадри в движение, контраста беше много ярък, имаше лукс и до него пълна мизерия.
А децата навсякъде са деца

Френски ресторант

Всички месни жители бяха адски..... бавни
във всяко отношение даже и бавно говореха/мислеха. Нямаше човек на зададен въпос от мен да не започне отговора с въпроса ми само че мноооого бавно

Към края на почивката разбрахме , че за тукашните хора не било важно къде и в какви условия живеят, повечето си строят сами бунгала като тези.

Такава чистота не им се нравила

Важно било обаче да се кара нова кола
и наистина в автопарка на острова рядко се срещат стари коли.

Още контрасти

Този май беше получил колет от Колумбия
караше се на нещо в канала до него и правеше някакви ритуални движения, жените ги хвана страх

Много удобно да си носиш багажа на главата, ръцете са ти свободни да си хапваш.

Настроението е приповдигнато съзнанието леко замъглено от безбройните впечатления

Препоръчаха ни да посетим този залив, естествено пак уникално място със страхотен плаж. Вижда се зад нас с палмите, всъщност плажа е остров.

По пътя завоите нямаха край, толкова остри и с такъв наклон на изкачване до сега не бях виждал. На места автомата минаваше на 1 предавка и пак омаляваше двигателчето, наложи се да изключваме климатика иначе някой трябваше да слиза по баирите

На хартиената карта се видя, че някъде в дясно от нас има красива местност, нали ме влече гората веднага навих волана и стигнахме до тук.
Нищо особено, плаж и красив залив, даже не съм го и снимал. Тук се замислих колко красиви места и забележителности има в България и никой не знае за тях дори Българите. А тук хората от най-малкото правят природна забележителност и я слагат на всяка карта и реклама.
Туристите ходят нагоре надолу и цъкат с език

Продължахме в посока към Град Сфрии там се намират известните върхове "Питоните". Нямаше как да подминем тези красоти.
Снимката се казва "ВНИМАВАЙ ИДВА КОЛА"
Идва ама е в другото платно, тук движението е обратно, няма да ви казвам колко пъти карах в насрещното и се чудих тия срещу мен що не се махат. А те само ми се хилят и въобще не им пука, на целия остров липсва агресия по всякаква форма, толкова спокойно място та чак ме дразни

Който не е виждал как цъфтят бананите да разгледа снимката.

Следва....
С пребарането си в къщата някой се усети, че цените в ресторанта са били в Карибски долари

Поне плана за почивката беше съставен, разходка с яхта, гмуркане при коралите, посещение кратера на вулкана, разходка до питоните, диамантените водопади, ботаническата градина и още много.
Следващия ден се отдадохме на мързел и плаж.
За мен и Таньо обаче това не ни се понрави много, и организирахме останалите още на другата сутрин рано под строй в буса и газ към откритията които ни чакаха
Туй нещо така и не го опитахме
Това са кадри в движение, контраста беше много ярък, имаше лукс и до него пълна мизерия.
А децата навсякъде са деца

Френски ресторант

Всички месни жители бяха адски..... бавни
Към края на почивката разбрахме , че за тукашните хора не било важно къде и в какви условия живеят, повечето си строят сами бунгала като тези.
Такава чистота не им се нравила
Важно било обаче да се кара нова кола
и наистина в автопарка на острова рядко се срещат стари коли.Още контрасти
Този май беше получил колет от Колумбия
караше се на нещо в канала до него и правеше някакви ритуални движения, жените ги хвана страх
Много удобно да си носиш багажа на главата, ръцете са ти свободни да си хапваш.
Настроението е приповдигнато съзнанието леко замъглено от безбройните впечатления
Препоръчаха ни да посетим този залив, естествено пак уникално място със страхотен плаж. Вижда се зад нас с палмите, всъщност плажа е остров.
По пътя завоите нямаха край, толкова остри и с такъв наклон на изкачване до сега не бях виждал. На места автомата минаваше на 1 предавка и пак омаляваше двигателчето, наложи се да изключваме климатика иначе някой трябваше да слиза по баирите
На хартиената карта се видя, че някъде в дясно от нас има красива местност, нали ме влече гората веднага навих волана и стигнахме до тук.
Нищо особено, плаж и красив залив, даже не съм го и снимал. Тук се замислих колко красиви места и забележителности има в България и никой не знае за тях дори Българите. А тук хората от най-малкото правят природна забележителност и я слагат на всяка карта и реклама.
Туристите ходят нагоре надолу и цъкат с език

Продължахме в посока към Град Сфрии там се намират известните върхове "Питоните". Нямаше как да подминем тези красоти.
Снимката се казва "ВНИМАВАЙ ИДВА КОЛА"
Който не е виждал как цъфтят бананите да разгледа снимката.
Следва....

или ти си смени монитора 
Коментар