Одъртях, а още не съм ходил до щатите. Намислил съм да се разходим с жената до там през следващата година. Най лаишкия въпрос - някой може ли да ми каже колко време предварително мога да кандидатствам за виза/интервю/ ? Щото си мисля поне около 3 месеца по рано да си вземем билети за самолета. Пътуването се очертава към май-юни.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пътуване до САЩ
Свий
X
-
От: Пътуване до САЩ
Влез на сайта на посолството - всичко е описано подробно, ако нямате покана от близки ще е добре да покажете повече поводи за връщане в БГ: имоти, банкови сметки и т.н. Иначе могат да ви преценят като рискови и да увиснете с $320!Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
Коментар
-
Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнениеВлез на сайта на посолството - всичко е описано подробно, ако нямате покана от близки ще е добре да покажете повече поводи за връщане в БГ: имоти, банкови сметки и т.н. Иначе могат да ви преценят като рискови и да увиснете с $320!Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнениеВече съм на 60, няма за къде да им ставам имигрант. Шурата е от 15г в Чикаго, та ще прати покана.
Баща ми и него първия път, иска се подготовка защото това си е сериозно нещо, сметки, имоти, заеми, деца, работа и т.н.
Важно е и подготовка за интервюто.Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Абсолютно никой не ме е питал подробно за сметки, имоти, родители и работа. И никога не ме викнаха на интервю. Да кажем, че първия път съм минал между капките с J1 виза. Ама после още два пъти ми дадоха виза, като втория път дори не се водех никъде официално на работа в БГ, да не говорим пък за имоти да съм имал на мое име.
Приятел, който кандидатства за виза с мен по същото време, имаше и проблеми със закона. Така де, какво е истинския левскар, ако поне веднъж в живота си не получи забрана да посещава футболни мачове и обвинение в хулиганство...Е, летя две седмици след мен.
Никаква логика няма в тия визи, не търсете под вола теле. На случаен принцип ги дават. Някога може и да не е било така. И Зелената карта и тя е същото тото.Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
Коментар
-
Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнениеАко не стане за щатите, има достойна алтернатива-Канада. Много подценявана дестинация.Дизелов Jeep, не е Jeep.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнениеДобре а като турист как се ходи ? Без разни познати и гостувания.
Само с организирана екскурзия ли ?
п.п.Иначе всичкият крими контингент от БГ е там легално. Ама за такива като мен, дето искат да идат свят да видят - йок. Ако много ми е било зор да емигрирам, можех да ида на студентска бригада сто пъти до сега.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Покай "експириънса" на разни мои познати аз също стигам до заключението, че отказите са доста често на случаен принцип. Просто трябва определен процент да отрежат. А като не стига сухото, гори и суровото ...
Пробвай се, изпълни всички изисквания максимално стриктно и най-вероятно ще минеш.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар