От: Индия - българското бъдеще?
Гагич, мерна ли някои и друг дравид. Че сега като чета, и там били не знам колко си народа от тази група.........ама са си големи тигани
Чудя се, че и тая хубавица Айшвария Рай (Мис Свят за 1994 г., супер, хипер, мега известна актриса и т.н. и т.н.) я дават от тази етническа група
Гагич, мерна ли някои и друг дравид. Че сега като чета, и там били не знам колко си народа от тази група.........ама са си големи тигани
. От моя престой разбрах че местните категорично не ядат месо. То е само за чужденци и туристи. И аз не ядох. Не мисля че някога стомаха ми се е чуствал толкова добре, както по времето на престоя ми там (2 седмици).
.
Това човек с европеидни черти и наред с това с толкова черна кожа-
Дотук добре, но отварят въпросната бира, сипват по една чаша на мен и на другия българин, след което с мръсните си ръце бръкват в кофата с леда и ни пускат в чашите с бира по 5-6 кубчета лед
- и такова ни се случи два-три пъти... Тъжна картина. Това няма оправяне. Хората го търпят, защото повечето са хиндуисти и вярват, че ще се преродят в нещо с по-голям късмет в другия живот.
Коментар