Няма координати- 41,63, След 41,59 идва42!!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Познайте къде е това?
Свий
X
-
Re: Познайте къде е това?
Петя,веднага като видях снимката и се сетих за подобно нещо където сме спали точно там.не знам къде са тези координати,защото нямам
джипиес,и тъй като на хората още не им е ясно къде се намира това нещо
според мене загадката си остава неразбулена.този параклис много при-
лича на един който се намира над с. Бистрец до Враца.ако съм познал ще ти дам допълнително инфо какви интересни неща има около него.
Коментар
-
Малко повече информацияПървоначално публикуван от Константин Коцев Преглед на мнениеПетя,веднага като видях снимката и се сетих за подобно нещо където сме спали точно там.не знам къде са тези координати,защото нямам
джипиес,и тъй като на хората още не им е ясно къде се намира това нещо
според мене загадката си остава неразбулена.този параклис много при-
лича на един който се намира над с. Бистрец до Враца.ако съм познал ще ти дам допълнително инфо какви интересни неща има около него.
Благодаря
VARADERO SD2
Коментар
-
Нямаше как да разгадая загатката,Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнениеето една задачка-закачка:
познайте коя цивилизация е построила това - разбира се, на снимките са само останки
но от снимките личи че е типичен православен храм. Добре че на южните ни съседи не са им дошли разни глупави идеи
VARADERO SD2
Коментар
-
До: Познайте къде е това?
След толкова почивни дни не устоях на изкушението да подновя темата.

Въпросче-закачка номер 2:
Къде според вас е това на снимките?
НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
-
Родопите? Някъде между Гела и Солища, ако не бъркам.Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
-
Даа, никак не успях да ви затрудня.
Село Гела - едно от най-красивите местенца в Родопите (все още). И силно енергийно заредено.
Не бях ходила поне 4 години....промяната е огромна. Равен асфалтиран път, няколко хотелчета с кръчмички, още няколко в строеж.... Преди няколко години, изключая базата на МПП, кацнала най-горе, това си беше поредното запустяващо планинско село. Горещо се моля сега да не съсипят и него.
Сигурно знаете, че селото се състои от три махали, всяка си има църква, тази е любимата ми - от най-горната махала:

В първия уикенд на август там ще се проведе традиционния фолклорен фестивал-надпяване - едно пъстро и интересно събитие за тези, които обичат народната музика.
НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар