Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет-Германия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет-Германия

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
    Предстой ми пътуване от Мерциг Германия до БГ
    На отиване съм със самолет,а връщането да си взема кола .
    Предложете маршрут Сърбия,или Румъния?
    Плюсове и минуси да се има в предвид,че колата ще е с транзитни номера.
    Дали някой знае освен за Германия има ли закон за задължителни зимни гуми за останалите страни,доколкото знам закона е само ,ако има сняг.
    Договора за покупкопродажба как е наи добре да бъде м/у физически лица,или няма значение.
    Изобщо ще съм благодарен някой да ме светне на хитринките
    вкл.при покупката на мпс.
    не знам дали вече си решил проблема - но мой опит (т.е. на близък приятел) - купува си ги някъде около реките майн или дунав и после му ги карат с кораб до русе. и от русе вече на собствен ход до софия. за мен не е лоша идея - спестяваш каране, а и мисля че излизаше изгодно.

Коментар

Първоначално публикуван от mehudi Преглед на мнение
      не знам дали вече си решил проблема - но мой опит (т.е. на близък приятел) - купува си ги някъде около реките майн или дунав и после му ги карат с кораб до русе. и от русе вече на собствен ход до софия. за мен не е лоша идея - спестяваш каране, а и мисля че излизаше изгодно.
      Колега благодаря за аз се справих,но ще бъде полезно да събереш повече инфо като цени,време и,тн предполагам ще е полезно за някои.
      ПАВКО
      0888802068

Коментар

тъй като това е последната тема свързана със пътуване през Румъния до средна или западна Европа пиша тук. Ако администраторите преценят, че съобщението е за друга тема, нека го преместят.

Доста полезни информация съм намирал тук, та мисля че е редно и аз да споделя такава. През август миналата година направихме пътуване с кола до Полша и тъй като един от приятелите нямаше международен паспорт се наложи да минем през Румъния. На никой не препоръчвам този вариант. Пътуването от Калафат до Маку (първото градче в Унгария) е почти цял ден и пътя след Дробета Турно Северин е тежък. По-добре е да се мине през Сърбия.

Ако все пак се наложи да се мине през Румъния препоръчвам разстоянието от Калафат до Дробета Турно Северин да се кара следвайки табелите за Дробета Турно Северин по този път:

http://maps.google.com/maps?f=d&sour...&z=10&dirflg=d

На отиване ние минахме през Крайова, тъй като пътя е означен като по-главен. Наистина не е лош (изключвайки циганския квартал в Крайова) но отсечката от линка спестява доста път и е ремонтирана.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X