Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Неделя Бургас офроуд .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: RE:

Първоначално публикуван от v0id
    Как прозвуча само а! Като покана на една сюрия диви прасета към друга
    Хахахахах ! Яко прозвуча
    Нивката ако е с оригинални гуми Lasa OK 144 мисля че бяха ми изглеждат много подходящи за разходки, много по добри са от А/Т-ата а повечето са с такива . Само 2-ма сме за сега с М/Т-та .
    Аз поне не знам да има Нива която заводски да идва с Ласса ОК.
    Ако е така - чудесно.

Коментар

Доиде с ВлИ-10 дават ги за сняг само доколкото прочетах из саитовете .... е чак пак за нищо да не става тая НИВА напрао се отчаях трябва поне за софт офф-роуд да става или поне за парвокласен черен път

Коментар

Първоначално публикуван от ALFA155Ts
        Доиде с ВлИ-10 дават ги за сняг само доколкото прочетах из саитовете .... е чак пак за нищо да не става тая НИВА напрао се отчаях трябва поне за софт офф-роуд да става или поне за парвокласен черен път
        става бе човече не си късай дрехите от мъка ..
        просто ако искаш да я направиш повече дзвЕр .. си тряят по-добри гуми и раззни други благинки ..

Коментар

Първоначално публикуван от ALFA155Ts
          е .... е чак пак за нищо да не става тая НИВА напрао се отчаях
          Кой казал, че Нивата не ставала за нищо?!?
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Много съм навит за обща среща, както се казва "много сме лудите, ама сме пръснати" , ако е на сняг е още по добре, а с варналий още по добре че да ни дърпат, че сме малко нови по разходките , а и те са по подготвени. Какво ще кажете за 25.12 или 26.12, май са почивни дни. ...че класика закъса ли с витарата ще е трудно да го изкараме

Коментар

С оригиналните/заводски/ гуми Нивата е прикачен инвентар в калта, виж с Lassa-та би могъл да изпиташ истинско удоволствие от една кална разходка. Пример - Dizanov.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов
                Много съм навит за обща среща, както се казва "много сме лудите, ама сме пръснати" , ако е на сняг е още по добре, а с варналий още по добре че да ни дърпат, че сме малко нови по разходките , а и те са по подготвени. Какво ще кажете за 25.12 или 26.12, май са почивни дни. ...че класика закъса ли с витарата ще е трудно да го изкараме
                Не е лоша идеята. Само трябва да видим плановете за тогава ( и нашите и тези на жените). Пък да ми излезе жипката от бокса, че в неделя имаше малко проишествие.
                По скоро да е на 26.12 защото все пак 25 е Коледа и някой сме именници.
                Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

...По скоро да е на 26.12 защото все пак 25 е Коледа и някой сме именници.[/quote]

ОК, нека да е на 26.12 , жената каза "Mмммм.... ми.... може... ама..." . Така че аз като истински мъж мога да кажа ОК пичове няма проблем за 26.12

оф топик как да ги пиша тия цитати да ги е..

Коментар

РЕ:

Аз май няма да мога на 26-ти, на 27-ми не е ли също почивен ден ?
                    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Аз пък мога ама нямам въже за НИВАта нямам и кални гуми ....... и ще сам прикачен инвентар

Коментар

РЕ:

Калните гуми и въжетата да не ви притесняват, имаме си достатъчно а и все още сме във софт вариант, дори ще избягваме и драките дето драскат колите . На предната разходка прекосихме една река 20-30 см една по голяма локвичка и качвахме малко баирчета, сега смятаме да е по сериозно но едва ли ще е трудно за което и да било 4х4 возило така че спокойно, всички паркетници да идват и да не се притесняват, ще се съобразяваме със всички .

Коментар

Уби всичко детско в мене , как така ще избягваме драките

Коментар

РЕ:

Хахахаха, споко ще си намерим къде се заврем, пък после на кой колкото му стиска до там ще стигне Аз лично все още не знам какво може да се очаква ...

Коментар

Дай да се заврем както трябва че да се счупи най накрая това дето те тормози че да го видим в насипно състояние А все си мисля че на буксир ще успея да те прибера

Коментар

РЕ:

С тва V8 и на ръчна че и дългата да вържем отзаде пак ще ни прибереш иначе лошо няма давай да го чупиме че по лесно да го намерим Межу другото, отворих тема за неделя, давайте да се организираме и да мислим по конкретен маршрут .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X