Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Неделя Бургас офроуд .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ти да беше останал с нас днеска и ти можеше да си тръгнеш без предна броня
    M.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Chico
      Ти да беше останал с нас днеска и ти можеше да си тръгнеш без предна броня
      Я бързо да докладвате какви сте ги надробили след като ви изпуснах от контрол!

П.П. А тя моята предна броня си е с решена съдба. Чака се само изпълнението на присъдата ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

RE:

Ето ги и тук снимките за тези които гледат от чужбина :
        https://htftp.offroad-bulgaria.com/v0id/10.12.06/
        https://htftp.offroad-bulgaria.com/v...2.06/20061210/
        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

ей тия са новите ендуристи ... опасна работа.
          Толко са бързи че не може да ги фане обектива

Таз броня ми мяза на тази от новия РР

Коментар

"Нямаме учасник познал верния отговор" . Бронята е от Форд Кънект, возилото (Класика) беше ударено и му сложихме квот имаше най отгоре на купа с "безплатните" брони за да го регистрирам в кат и..... така си остана. Сега зимата като го ползвам малко като снегорин (мисля че е подходяща за това) напролет ще спретна нова.

Коментар

незнам защо до сега офроуда минаваше все транзит край Бургас.
              е сега и вие се забъркахте в белята
              като бивш бургаски гражданин и от името на офроуд клуб Варна ви поздравявам за (както виждам )началото.
              да ви е тежко извън пътя за да ви са по вкусни паржолките.
              пък може да си направим и среща.на неутрален терен нещо като един триъгълник (не бермудски) емона ,дюлино,бяла
              сега е сезона!
              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Re: RE:

Първоначално публикуван от v0id
                Ето ги и тук снимките за тези които гледат от чужбина :
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/v0id/10.12.06/
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/v...2.06/20061210/
                благодаря стараxотно сте си изкарали...
                поздрави.....

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna
                  незнам защо до сега офроуда минаваше все транзит край Бургас.
                  е сега и вие се забъркахте в белята
                  като бивш бургаски гражданин и от името на офроуд клуб Варна ви поздравявам за (както виждам )началото.
                  да ви е тежко извън пътя за да ви са по вкусни паржолките.
                  пък може да си направим и среща.на неутрален терен нещо като един триъгълник (не бермудски) емона ,дюлино,бяла
                  сега е сезона!
                  Благодаря много за поздравленията и пожеланията, надявам се и ние да си направим клуб и да си организираме по често разходки . А за срещата аз съм навит още тази седмица и предполагам че и другите ще са навити .

Коментар

още ближем рани след шуменската епопея .
                    ще почиваме малко но после...
                    има един мъничък хотел в емона ,тои може да е ни е и отправна и крайна точка на един дву-три дневен подвиг в триъгълника.
                    стопаните са тествани не се обаждат по домовете да питат как сме ако закъснеем
                    очакваме скорошна среща.

Коментар

РЕ:

А дали не може да се заформи нещо навръх празниците ? За защо не и за нова година ? Някой от нас все още нямат панове

Коментар

нищо чудно и нещо да избухнем.
                        два клуба сме във варна и сме се договорили за побратимено окалване.
                        прати на лс коордонато да те държа в течение

Коментар

Здравеите нов сам казавм се Филип и сам от Бургас. Имам една чисто нова нива за окалване да видим много ли ще сам зле обадете се за следващия пат

Коментар

Привет

Вярно. тук във Варна се каляме редовно и качествено. Лекарите казвар, че калните бани са полезни.
                            Шегата настрани. можем някой ден да се разходим до средата между Бургас и Варна и да се поотъркаляме.
                            Как прозвуча само а! Като покана на една сюрия диви прасета към друга ....
                            Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                            NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от ALFA155Ts
                              Здравеите нов сам казавм се Филип и сам от Бургас. Имам една чисто нова нива за окалване да видим много ли ще сам зле обадете се за следващия пат
                              И аз имам една нова Нива ама засега се въздържам от разходки защото:
                              1. трябват подходящи гуми (тия оригиналните може да си ги сложиш в гаража да събират прах )
                              2. въженце
                              3. не е зле да се сложи и една лебедка (може и на по-късен етап)

Коментар

RE:

Как прозвуча само а! Като покана на една сюрия диви прасета към друга
                                Хахахахах ! Яко прозвуча
                                Нивката ако е с оригинални гуми Lasa OK 144 мисля че бяха ми изглеждат много подходящи за разходки, много по добри са от А/Т-ата а повечето са с такива . Само 2-ма сме за сега с М/Т-та .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X