Като гледам тук има хора които доста и обикалят из България и ще съм им много благодарен да ми препоръчат някоя добра хижа, по възможност около София а в противен случай лесно достъпна
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хижи
Свий
X
-
Витоша, само около Златните мостове има много, надясно от тях пък след колометър-5 по паваж тип офроуд има осхте 1 група от 2-3 + още 1 на 1/2 км по нагоре. 1-та е хотел. Кумата е последната и след това се излиза на билото
.
а ето и карта
http://www.planinec.com/pages/map_bg.html
Коментар
-
Митко ако на мен ми се увеселяваш така ...
за мен хижа до която може да се стига с лека кола си е долнопробен хотел. А и не мисля че час и половина път (и после още толко де ) е толкова далеч. Човека питаше май за добра хижа, не съм го пратил некъде у Странджа все пак
Митко fulda ако ти дойда на гости ще меже ли да ми пологнеш да намерим някакви прилични булбари (метални) за Диско 3, както и теглич ?
Коментар
-
С лифт става ли?На Витоша,горе на Алеко има нещо приятноПървоначално публикуван от KamAZadjiqТърся някоя хижа за 8ми декември. По добрия вариант ще е с малко преход и някакъв стандартен транспорт/влак или постоянен автобус/
х-л-р-т Горски дом.Ама нито е х-л,нито р-т,по скоро е хижа с механа,много уютно като обстановка,ама отдавна не съм ходил там(близко ми е вече
)По спомени тел. е 963 1070,ама дали беше така???Ако съм те подвел,сори,вземи го от справки...И приятно...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
-
До: Хижи
Въпросче
. Някой да знае хубава хижа до която не може да се качи с кола но да може с мотор. Минавал съм пеша до хижа Рай, през Паниците. Мился че ако сме 2-3 мотора да си помагаме може да се качим но там е резерват и ще ми е съвестно.
"If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
(( за името 10-15лв е нощувката,а яденето става с поръчка на момента
Коментар