Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хижи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хижи

Като гледам тук има хора които доста и обикалят из България и ще съм им много благодарен да ми препоръчат някоя добра хижа, по възможност около София а в противен случай лесно достъпна
    Танки грязи не боятся!

Ъъъъъ .. аз ти препоръчвам хижа РАй.

за достъпна .. достъпна е пеша.
    Намира се над Калофер .. или под вр. Ботев

Коментар

Коментар

Витоша, само около Златните мостове има много, надясно от тях пък след колометър-5 по паваж тип офроуд има осхте 1 група от 2-3 + още 1 на 1/2 км по нагоре. 1-та е хотел. Кумата е последната и след това се излиза на билото .

а ето и карта

http://www.planinec.com/pages/map_bg.html

Коментар

Митко ако на мен ми се увеселяваш така ...
          за мен хижа до която може да се стига с лека кола си е долнопробен хотел. А и не мисля че час и половина път (и после още толко де ) е толкова далеч. Човека питаше май за добра хижа, не съм го пратил некъде у Странджа все пак

Митко fulda ако ти дойда на гости ще меже ли да ми пологнеш да намерим някакви прилични булбари (метални) за Диско 3, както и теглич ?

Коментар

Ще опитам

Коментар

ми значи както казват нашите съседи от МК ... ке морам да те побарам

Коментар

Лесно достъпна ама за кола или пеша
                В Рила или в друга планина
                Добра-имаш предвид бани и ресторанти или чиста и топла хижа
                Около София-това към колко км. са

Коментар

Търся някоя хижа за 8ми декември. По добрия вариант ще е с малко преход и някакъв стандартен транспорт/влак или постоянен автобус/
                  Танки грязи не боятся!

Коментар

Първоначално публикуван от KamAZadjiq
                    Търся някоя хижа за 8ми декември. По добрия вариант ще е с малко преход и някакъв стандартен транспорт/влак или постоянен автобус/
                    С лифт става ли?На Витоша,горе на Алеко има нещо приятно х-л-р-т Горски дом.Ама нито е х-л,нито р-т,по скоро е хижа с механа,много уютно като обстановка,ама отдавна не съм ходил там(близко ми е вече )По спомени тел. е 963 1070,ама дали беше така???Ако съм те подвел,сори,вземи го от справки...И приятно...
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Опитай тук:

http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Huts

Коментар

витоша

на Витоша посока АЛЕКО около 1000м преди разклона за ЛАЛЕТО има нещо добро мисля 4е се казваше РАИ не си спомням ,цяла зима съм там срамота ама не мога да си спомня(( за името 10-15лв е нощувката,а яденето става с поръчка на момента
                        ПАВКО
                        0888802068

Коментар

До: Хижи

Въпросче . Някой да знае хубава хижа до която не може да се качи с кола но да може с мотор. Минавал съм пеша до хижа Рай, през Паниците. Мился че ако сме 2-3 мотора да си помагаме може да се качим но там е резерват и ще ми е съвестно.
                          "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

Коментар

До: Хижи

Абе след като доста изчетах за парковете тука в разни теми реших в забраненото да не карам. Събота пак ще се качвам на хижа Рай. Много е добро местенцето и ще вървя пеша.
                            "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X