Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До IKEA Букурещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: До IKEA Букурещ

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
    Смятам да отскоча до IKEA в Букурещ за да си напазарувам обзавеждане на апартамента ми. Ако някой е ходил и може да сподели впечатления ще му бъда благодарен. Интересува ме как се стига до магазина най лесно като знам трафика в Букурещ.
    IKEA Букурещ се намира до голям търговски комплекс, близо до летище Baneasa (чете се "Банеъсъ"). Така се казва и търговският комплекс. Представлява много магазини (IKEA, Carrefour, Mobexpert, ...) обикалящи огромен паркинг (сложил съм ти и снимка).

Пробвал съм най-различни маршрути, най-бързо се стига минавайки през целия център на Букурещ, колкото и да е странно (околовръстното е по-бавно).

Ако се наложи да тръгваш между 17 и 20 ч., по-добре се помоткай из магазините още и тръгни след 20 ч. Трафикът е толкова голям (София х 3), че в крайна сметка разликата в пристигането няма да е голяма, а изхабените нерви ще са много повече.
    Прикачени файлове
    Петър Събев

Коментар

Първоначално публикуван от BORIME4KA Преглед на мнение
      IKEA Букурещ се намира до голям търговски комплекс, близо до летище Baneasa (чете се "Банеъсъ"). Така се казва и търговският комплекс. Представлява много магазини (IKEA, Carrefour, Mobexpert, ...) обикалящи огромен паркинг (сложил съм ти и снимка).

Пробвал съм най-различни маршрути, най-бързо се стига минавайки през целия център на Букурещ, колкото и да е странно (околовръстното е по-бавно).

Ако се наложи да тръгваш между 17 и 20 ч., по-добре се помоткай из магазините още и тръгни след 20 ч. Трафикът е толкова голям (София х 3), че в крайна сметка разликата в пристигането няма да е голяма, а изхабените нерви ще са много повече.
      Колега благодаря за отговора, но направи си труда да прочетеш цялата тема преди да пишеш в нея, ще ти е полезно за в бъдеще.

Коментар

Твърде късно се включвам ,но все пак мога да бъда полезен . Почти всяка седмица съм в Румъния , обикалям доста из нея ,Букурещ познавам добре. Ако мога да съм полезен съм насреща.
        Последно редактирано от Венци- малкия; 04-10-09, 19:13. Причина: Правопис

Коментар

Другата седмица ще ходя до Букурещ кажете някой читав хотел,преди време едни познати бяха ходили и се оказало че хотела няма паркинг. И друго знам английски горе долу ,не знам дали ще се оправя с мамалигите.............

Коментар

Първоначално публикуван от plmko Преглед на мнение
            Другата седмица ще ходя до Букурещ кажете някой читав хотел,преди време едни познати бяха ходили и се оказало че хотела няма паркинг. И друго знам английски горе долу ,не знам дали ще се оправя с мамалигите.............
            От другата страна на булеварда има приятен хотел, има го и на картата отбелязан!!

Коментар

Първоначално публикуван от plmko Преглед на мнение
              На центъра до KAREFURE "ORHIDEA" има приличен хотел 2 звезди , има паркинг с охрана. Цените са нормални , единична стая около 35 евро, двоината около 55 евро. В цената е включена и закуска. В момента около хотела се строят мостове и достъпът до него е малко объркан, но за сметка на това почти винаги има свободни стай. Хотелът се казва "SIR ORHIDEA". С английския нямаш проблем. Голяма част от младежите го говорят.

Коментар

От: До: До IKEA Букурещ

Здравейте. Въпроса ми е към tdiric, но ако може и друг може да ми отговори!
                С компания ще отскочим до ИКЕА в Букурещ и ни се ще в близост да отседнем в някой хотел.
                Дайте отзиви за някой, ще съм ви благодарна...

Хубав следобед

Коментар

От: До IKEA Букурещ

Срещу Икеа има много удобен и чист хотел аз отседнах там и останах доволен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X