Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До IKEA Букурещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До IKEA Букурещ

Смятам да отскоча до IKEA в Букурещ за да си напазарувам обзавеждане на апартамента ми. Ако някой е ходил и може да сподели впечатления ще му бъда благодарен. Интересува ме как се стига до магазина най лесно като знам трафика в Букурещ.

До: До IKEA Букурещ

Магазина се намира на пътя към летището от дясната страна. Уви в него не съм влизал, само съм минавал покрай него. Налага се да преминеш целият Букурещ по диагонал, ако искаш да избегнеш прочутото околовръстно . Първо е летище Банеаса ( с размерите на малка автогара) и на около 3 км след него са магазините ( не е само Икея там )
    Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
    NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Каталог http://www.scribd.com/doc/4237/catal...-romania-vol-3

География http://www.ikea.ro/stores/?store=7&language=1

Коментар

Минаваш целия Букурещ, като държиш посока Брашов, Синая и мисля малко преди околовръстното ще видиш магазина на Икея - отдясно.
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

N44.30.210 E026.05.700
          Това са координатите от нювито.Иначе магазина е много добър....и много голям.Има и доста идеи за обзавеждане.На втория етаж има направени апартаменти с написана квадратура и обзаведени.Има страхотни идеи и доста неща на добри цени.Един съвет - ако ходиш за един ден, върви рано защото няма да ти стигне времето, или най-добре за два дни, особенно ако си с половинка защото до Икеа има търговски център...не търговски град(shoping city) дето си е голям и иска бая време за да го обиколиш и има какво да се види.
          Николай Папазов

Коментар

Колега,
            Разбира се зависи от коя точка на България ще тръгнеш за Букурещ, но само като още една идея - София-Солун (Икея) - 310 км., София-Букурещ (Икея) - 410 км.
            В магазина в Букурещ не съм ходил, но този в Солун също беше доста добър.
            Поздрави.

Коментар

Аз ходих миналата година.
              На отиване оставих GPS-а да ме прекара през града, както казват и колегите. Според мен огромна грешка - софийските задръствания са нищо в сравнение с техните.
              На връщане минах по околовръстното (IKEA-та е на около 3 км от околовръстното) и беше много по-бързо. Вярно, има ужасни коловози от тировете и идиотски кръстовища, където ти си без предимство, карайки по околовръстното...безумие...но пак ми се стори по-добре от преминаването през града.
              Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
              Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Истанбул ти е по-близо!!!
                Последно редактирано от Димо; 02-07-09, 09:23. Причина: латиница

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                  Истанбул ти е по-близо!!!
                  Ще ти се обадя да минем митница заедно

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    Ще ти се обадя да минем митница заедно
                    5 min без да си даваш много зор а и можеш да си възстановиш ДДС-то

Коментар

Стига на нашата никой да не му прави парчета, че вкарва 1 микробус с мебели. А правилното е да си мине по процедурата и да си плати ДДС-то, тогава какъв е смисъла, като от Истанбул ще му приспаднат ДДС, пък на нашата митница ще трябва да го плати пак. Ако трябва да съм честен, никога повече не ща да минавам граница, с материали за които могат да ми искат мита или ДДС да плащам. Само спестяването на бюрокрацията и времето ми е достатъчно за да не ида никога до Икеа в Истанбул. Букурещ или Солун са по-добрия избор според мен.
                      ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Колеги,до сега поне 5 пъти съм ходил до румънската Икеа.2 пъти съм минавал по околовръстното и не съм имал никакви проблеми .Вярно,че има коловози,но се избягват задръстванията.А те са огромни.Първия път като ходих до там бях без навигация -само с карта на Букурещ.Беше ужасно пътуване.3 часа съм се измъквал на връщане от Букурещ.Беше Събота и към 17.00 часа-ужас.Само заради това си купих навигацията понеже ходя по-често до там.С новата карта на Румъния няма проблем-тя ще те заведе до входа на магазина.

Коментар

Ето решението на спора коя IKEA е по-добра.
                          http://ikeaeu.ecweb.is/09/mgrc/
                          http://ikeaeu.ecweb.is/09/MRO/

Миналата година
                          Аз лично съм бил и в двете и според мен, като асортимент няма разлика. Миналата година солунската беше с една идея по-евтина, но откакто леята падна не зная дали не е станало обратното. Ако има значение малката разлика в цените, може да се направи сравнение с каталозите.
                          LZ1DWW

Коментар

В момента съм в Букурещ, нямаше налични шкафчета от които си харесах и се наложи да отседнем на хотел. За щастие наблизо има доста евтин и чист хотел. А по отношение на IKEA мнението ми е че не е чак толкова евтино колкото се говори, а качеството на предлаганите стоки не е на ниво, някой продукти са си чисти боклуци. Трябва доста да се внимава какво се избира.

Коментар

Качество и ИКЕА от известно време не вървят ръка за ръка. Много колеги от бранша работеха детайли за ИКЕА. По- голямата част фалираха или затънаха заради ниските цени, давани от ИКЕА. Оттам и качеството няма как да е на ниво.
                              Най- отговорно мога да ти кажа, че в България можеш да си поръчаш (с проект или без) много по- качествени неща, на много добра крайна цена и с добра гаранция, стига да отидеш при правилните фирми.
                              Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X