Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще обикалям България-трябват ми идеи!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще обикалям България-трябват ми идеи!!!

На прима виста се сещам - ако посещавате Мадарския конник, от дясната му страна има едно тракийско светилище - горещо препоръчвам да се опитате да го намерите...невероятно красиво...поне аз така го усетих преди години.
    Ако попитате някой местен би трябвало да ви каже къде точно се намира.
    Аз не казвам, защото бях преди няколко години и не си спомням
    Per aspera ad astra.

Коментар

Близо до Варна е Музеят на мозайките в центъра на гр. Девня- древният Марцианопол, Вълшебният извор - пак там, на около 36 км северно от В. Търново е Никополис ад Иструм - до село Никюп - добре запазен и разкопан римски град. До Плевен между селата Бъркач и Садовец се вие Река Вит - има старо Кале там , брод на реката , по това време водата ще е топла като супа а и завоя на реката е живописен. Освежаващо ще ви дойде едно качване до Белмекен на Рила - по асфалта близо до спортната база където тренират Олимпийците пътеката към Изгорялата хижа е заслан с дебел килим ароматни високопланински треви - наоколо препускат полу-диви коне ... ако това ви допада ..
      Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

За Видин не прави програма! Имам я готова на място! Добре дошли сте! Само напиши датите, които са по графика ти! Координати-не лични и пожелавам много чудесни впечатления по пътя!

Коментар

Да споделя аз и моя опит: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=27497

Коментар

Яворе, потърси книгата на Румяна Николова и Николай Генов "Книга за България" (изд.къща "Хермес")

67 подробно описани забележителности у нас. За някои въобще не бях чувал.

Приятно пътуване.

Коментар

Яворе като стигнеш в Русе да не забравиш да се обадищ.

Коментар

Разбира се,че на който успея ще се обадя за по едно освежаващо кафе та да се видим на живо.

Коментар

http://www.balkantravellers.com/bg/read/article/736

Коментар

Не забравяйте и Родопите! Планината на бесите! Има много места, глетки, археологически и исторически забележителности. А Велинград е естествена отправна точка към Западните Родопи. Обадете се, ако решите да минете оттук.

Коментар

Толкова много места се сещам, че не мога да ги опиша. Особено в Македонския край. И в северозападна България. Най-добре, ако минеш през София и имаш време, се обади. Сигурно ще съм ти полезен. 0888227586 - Калин. А, евентуално може и моето семейство да се присъедини по някой маршрут.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X