Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вила за ползване от съфорумниците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Вила за ползване от съфорумниците

Упи ... казвай какви са намеренията ... някакъв план за действие.
    Който може да се включи!
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
      от 4-тата снимка натам посока зелената стрелка има около километър можеби?? не помня много добре, но пътя към язовира на 7-ма снимка на същия ред е на 200м преди къщата и май е единствения павиран от разклона надолу. "Пикливата чешма" - така и казваше баща ми на тази каменната за която говориш е около километър по-надолу към стената (това пък е съвсем разстояние по спомен от 25 години. Дори не знам дали сега я има тази чешма.)
      "Пикливата чешма", така се нарича и сега, си съществува и района както казваш е обитаван от различни твари.
      Кординатите, на чешмата са N 43'05'07.2" E025'06'45.7"

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/924/1848141966.JPG
      http://www.picvalley.net/v.php?p=u/924/1848141966.JPG
      Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
        Упи ... казвай какви са намеренията ... някакъв план за действие.
        Който може да се включи!
        Идеята ми е следващата събота и неделя да отидем да разчистим като начало и да сложим капаци на билото, само дето незнам дали бабата и дядото ще са навити да гледат децата. Ако да - там сме, ако не - по-следващата. Ракията я имате - домашна от вино - супер много тествана и всеки път дава все по-добри резултати. Остана едно буренце специално за тази цел но лошото е, че прогресивно намалява.
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Упи,
          постегне ли се къщичката можеш без никакви притеснения да сложиш и някакъв наем. Мястото си заслужава, пък ще се вложат тпуд и средства все пак.
          :!:Предлагам пароструйка и ламелен компресор.

Коментар

Не искам никакъв наем - абсолютно безвъзмездно я пускам за ползване на ВСЕКИ, който поиска - идеята е, че тия средства и труд дето съм ги хвърлял вече няколко пъти, все отиват по дяволите. Просто искам да ходят хора там, за да не се руши всеки път след ремонтите, които и правя. Ако някой реши да помага, нема да му се разсърдя, но не искам наем или каквито и да е материални облаги.
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Upi до каде стигна с ремонта на виличката? Мога да помогна с каквото мога през почивните дни

Коментар

С един приятел ще ходим от 20-ти до 22-ри да разчистим и да пробваме да пооправим ограда, прозорци, евентуално да изгорим повечето боклуци и т.н Ако има някой с пикап за извозване и някой с бензинова дърворезачка (на мойта и се спука резервоарчето за бензина) ... Някой който да знае как се оправят покриви, подове ... , някой който може да хване риба за вечерята след трудов ден ... такива ми ти неща.

Между другото, някой занимавал ли се е с обеззаразяване на такива "обекти"?? (имам предвид мишки, змии, прилепи, ленивци, глигани )
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

За "обеззаразяване" на глигани имам едно средство , но активно ще го ползвам от 04 октомври, змията от снимката на чешмата я "обеззаразих" на место с едно друго средство, иначе по сериозно ще мина да запитам през местното ХЕИ.
                  Тия дни основно ще съм на вилата на 30 км от града в балкана, имам да боядисвам с латекс. С бензинова резачка мога да ти помогна, най малкото да ти услужа.
                  Позвъни на 0889001901 кога пътуваш, да измислим как да се видим.
                  Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Здравейте,
                    Има ли някой с опит за оправяне на покриви? не съм го правил до сега и нямам идея как да стане, но съм решил утре да се пробвам. Има ли някой, който е правил покриви и е готов да се включи утре? Ще ми трябва ли някаква стълба? Въжета? друго?
                    Взел съм винил от тия за билбордовете, да го сложе вместо мошама. Ще стане ли , не ли?
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

Един ПВЦ прозорец 220х130 см. със стъклопакет ще свърши ли работа?Франко цеха ми в Бургас 2,20 лв с ДДС.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                        Един ПВЦ прозорец 220х130 см. със стъклопакет ще свърши ли работа?Франко цеха ми в Бургас 2,20 лв с ДДС.
                        0888 315 794
                        LZ1UPI
                        A1 (Rh+)

Коментар

Предполагам трябва само да се вземе .... и .... хоп на къщата ...

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Добре звучи Не разбрах обаче това "Франко" име на дограма ли е или е нечие име? Въобще, това за тази тема ли е или сбъркано лично съобщение за някого???
                            Като се върне баща ми от Варна и даде USB кабелчето за апарата, ще пусна снимки докъде я добутахме тая събота и неделя.
                            Специално благодаря на Петя за изпратената отрова за мишки.
                            Последно редактирано от upi; 23-09-08, 21:48.
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

Не бе Упи ....
                              Франко ... означава: Стоката е в моя склад! Цената е такава. Транспорта е за твоя сметка ..

Айде, ще видя как да транспортирам "джама" ...

Ти само кажи ще се върже ли някъде?

Коментар

на това мойто му се вика "никога не е късно да станеш за резил"
                                Ще се върже, но не знам дали няма да го гепнат. Тъй или иначе ще ремонтираме първо стаята с големия прозорец, а той е направо пред разпад - ще пасне, а ако не - ще го нагласим. Ако не - ще направин стена за него и пак ще пасне. Мерси много и за джама, и за предложението за транспорта. А, забравих - мерси и за превода.
                                0888 315 794
                                LZ1UPI
                                A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X