Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вила за ползване от съфорумниците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Вила за ползване от съфорумниците

Ето ги новите снимки - малко "преди и след"
    Прикачени файлове
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Поизсякохме горичката в двора и точно като почнахме да чистим в къщата видяхме, че камината е пред разпад. Пипнах една летвичка и всичко се сграмуляса в огнището. От там насетне разчиствахме тухли, камъни и коминни тела. След това запретнахме ръкавите и изградихме камината наново. Остана само да доизградим комина, но това следващият път.
      Това на снимката го няма вече
      Прикачени файлове
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Евала за вложения труд!!!
        Хубава е обстановката покрай виличката и самата къщичка е много добра.За съжаление в днешно време никой не пази,а всеки руши.Много ме е яд как долните цигани рушат без да са правили.Това не са хора,а измет.Възможно е и да са българи,но е 1 на 1000.
        Пак казвам браво за труда,това е нещо,което не трябва да се руши или пък продава.Тази къща е златно съкровище,което трябва да се поддържа.

Кажи да къде стигна с нея и как вървят нещата по стягането и оправянето ѝ?

Поздрави!

Коментар

Ами трябва да взема коминни тела за камината и да проверя как най-евтино ще ми излезе ремонта на покрива - взел съм поливинил (платно за билбордове) за да я покрия, но мисля да сложим някакви плоскости под него, за да изглежда по-равен и евентуално ондолин отгоре, че няма да го крадат - веднъж сложен вече не става за "втора употреба". А иначе от 2 месеца не съм ходил и мисля, че след като се направи едно сериозно почистване на боклуците от вътре и едно ритуално изгаряне на гнилочите, ще става за обитаване (бях я почистил, но зимата явно някой я е обитавал и е оставил .... не ми се говори). Смятам на 25-ти и 26-ти тоя месец да се съберем с приятели и който друг изяви желание и да отиден да свършим тая работа + един здрав риболов и скара накрая.
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X