Някой ще пътува ли в петък след 18.30ч.от София за Белоградчик?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пътуване до Белоградчик
Свий
X
-
До: Пътуване до Белоградчик
Хайде,нещо да се уточним-среща някъде-например на Костинброд или някъде,където ще можем да се изчакаме.Пътят -Петрохан, Берковица, Гаврил Геново, Долни Лом, Боровица, Белоградчик-ми се струва най-пряк,а и gps-а ми го дава от там.Аз смятам 18.15 най-късно да съм излетял от работа(идеален център) и след това да се чакаме някъде???тел.0888166680-Вальо.08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Някой от пътуващите в петък вечер да има желание и възможност да вземе един кашон със сандвичи за децата от Н.Село?
Цехът се намира в Люлин-9, към 17-18 часа ще са готови за да са пресни за събота.
За подробности : ЛС или 0888978188
Коментар
-
БРАНО на теб колега , умно си постъпилПървоначално публикуван от rumbata Преглед на мнениеНякой от пътуващите в петък вечер да има желание и възможност да вземе един кашон със сандвичи за децата от Н.Село?
Цехът се намира в Люлин-9, към 17-18 часа ще са готови за да са пресни за събота.
За подробности : ЛС или 0888978188
има и група дето ще пътува от магазин Била сутринта , събота и наи късно до 10 ч, сутринта са в БелограчикПоследно редактирано от Юли; 04-09-08, 16:58.sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Колега , аз и Кайо ще тръгнем към 18.30 от ул.Г.С.Раковски и бул.Сливница.Ако искаш ела до тук да тръгнем заедно.тел.0888379820-КалоянПървоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеХайде,нещо да се уточним-среща някъде-например на Костинброд или някъде,където ще можем да се изчакаме.Пътят -Петрохан, Берковица, Гаврил Геново, Долни Лом, Боровица, Белоградчик-ми се струва най-пряк,а и gps-а ми го дава от там.Аз смятам 18.15 най-късно да съм излетял от работа(идеален център) и след това да се чакаме някъде???тел.0888166680-Вальо.
Ако някой друг иска да пътува с нас нека се обади да се разберем.SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
SUZUKI JIMNY 1.3 16V
JEEP WRANGLER 2.5
JEEP CJ 7 2.5
Коментар
-
след 18,00ч ще има място,на ул.Раковски .Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеТам съм.Само кажете къде ще спрете,че по това време не се сещам къде ще е свободно...И да измислим нещо за сандвичите на Румбата....SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
SUZUKI JIMNY 1.3 16V
JEEP WRANGLER 2.5
JEEP CJ 7 2.5
Коментар
-
Става.Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеАко искате, среща 19:00 на края на Костинброд.SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
SUZUKI JIMNY 1.3 16V
JEEP WRANGLER 2.5
JEEP CJ 7 2.5
Коментар
-
Не знам как ще стане за сандвичите мойта витара е пълна до горе ,пък и ще гоним време , все пак трябва да разпъваме палатки по тъмно.Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеТам съм.Само кажете къде ще спрете,че по това време не се сещам къде ще е свободно...И да измислим нещо за сандвичите на Румбата....ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!
Коментар
-
Сандвичите ще ги взема аз. Сега ще звънна на Румбата.Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнениеНе знам как ще стане за сандвичите мойта витара е пълна до горе ,пък и ще гоним време , все пак трябва да разпъваме палатки по тъмно.
Коментар
-
Васко, колеги, благодаря за готовността да помогнете.Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеСандвичите ще ги взема аз. Сега ще звънна на Румбата.
Сандвичите вече си имат шофьор, но чак сега сядам на PC-то за да напиша.
Поздрави.
Ще се видим на събора
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар