Някой ще пътува ли в петък след 18.30ч.от София за Белоградчик?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пътуване до Белоградчик
Свий
X
-
До: Пътуване до Белоградчик
Хайде,нещо да се уточним-среща някъде-например на Костинброд или някъде,където ще можем да се изчакаме.Пътят -Петрохан, Берковица, Гаврил Геново, Долни Лом, Боровица, Белоградчик-ми се струва най-пряк,а и gps-а ми го дава от там.Аз смятам 18.15 най-късно да съм излетял от работа(идеален център) и след това да се чакаме някъде???тел.0888166680-Вальо.08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Някой от пътуващите в петък вечер да има желание и възможност да вземе един кашон със сандвичи за децата от Н.Село?
Цехът се намира в Люлин-9, към 17-18 часа ще са готови за да са пресни за събота.
За подробности : ЛС или 0888978188
Коментар
-
Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнениеНякой от пътуващите в петък вечер да има желание и възможност да вземе един кашон със сандвичи за децата от Н.Село?
Цехът се намира в Люлин-9, към 17-18 часа ще са готови за да са пресни за събота.
За подробности : ЛС или 0888978188
има и група дето ще пътува от магазин Била сутринта , събота и наи късно до 10 ч, сутринта са в БелограчикПоследно редактирано от Юли; 04-09-08, 15:58.sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеХайде,нещо да се уточним-среща някъде-например на Костинброд или някъде,където ще можем да се изчакаме.Пътят -Петрохан, Берковица, Гаврил Геново, Долни Лом, Боровица, Белоградчик-ми се струва най-пряк,а и gps-а ми го дава от там.Аз смятам 18.15 най-късно да съм излетял от работа(идеален център) и след това да се чакаме някъде???тел.0888166680-Вальо.
Ако някой друг иска да пътува с нас нека се обади да се разберем.SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
SUZUKI JIMNY 1.3 16V
JEEP WRANGLER 2.5
JEEP CJ 7 2.5
Коментар
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеТам съм.Само кажете къде ще спрете,че по това време не се сещам къде ще е свободно...И да измислим нещо за сандвичите на Румбата....SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
SUZUKI JIMNY 1.3 16V
JEEP WRANGLER 2.5
JEEP CJ 7 2.5
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеАко искате, среща 19:00 на края на Костинброд.SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
SUZUKI JIMNY 1.3 16V
JEEP WRANGLER 2.5
JEEP CJ 7 2.5
Коментар
-
Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнениеТам съм.Само кажете къде ще спрете,че по това време не се сещам къде ще е свободно...И да измислим нещо за сандвичите на Румбата....ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнениеНе знам как ще стане за сандвичите мойта витара е пълна до горе ,пък и ще гоним време , все пак трябва да разпъваме палатки по тъмно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеСандвичите ще ги взема аз. Сега ще звънна на Румбата.
Сандвичите вече си имат шофьор, но чак сега сядам на PC-то за да напиша.
Поздрави.
Ще се видим на събора
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар