Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за пътуване до Австрия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Информация за пътуване до Австрия

Някой да има актуална цена на дизела в Австрия?

Коментар

Чета и недоумявам - сръбските пиявици, бакшишите, радарите ....... Абе много интересно, през Сърбия минавам постоянно, минавал съм безброй много пъти, никога не са ме спирали за проверка дори, камо ли бакшиши, пиявици, радари и караконджули. Напротив - категорично заявявам, че сърбите и в частност сръбските полицаи са много културни, много внимателни, топли, сърдечни и отзивчиви. Сърби са ме прибирали посряд жестока зима, когато бях закъсал с колата. Друга една година в един ресторант около Ягодина даже ме нахраниха без пари, мене и кучето ми - голяма немска овчарка, мъжкар. Не че нямах пари, имах, но отказаха да вземат като ме видяха колко съм окаян и пропаднал, пак бях закъсал. Все едни такива зимни истории ми се случват, а за зимата в Сърбия книга мога да напиша. Иначе - пеажа Хоргош-Ниш е около 1800 динара, това прави някъде към 20 евро.
      Последно редактирано от мишоци; 31-01-10, 12:40.
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
        Чета и недоумявам - сръбските пиявици, бакшишите, радарите ....... Абе много интересно, през Сърбия минавам постоянно, микавал съм безброй много пъти, никога не са ме спирали за проверка дори, камо ли бакшиши, пиявици, радари и караконджули. Напротив - категорично заявявам, че сърбите и в частност сръбските полицаи са много културни, много внимателни, топли, сърдечни и отзивчиви. Сърби са ме прибирали посряд жестока зима, когато бях закъсал с колата. Друга една година в един ресторант около Ягодина даже ме нахраниха без пари, мене и кучето ми - голяма немска овчарка, мъжкар. Не че нямах пари, имах, но отказаха да вземат като ме видяха колко съм окаян и пропаднал, пак бях закъсал. Все едни такива зимни истории ми се случват, а за зимата в Сърбия книга мога да напиша. Иначе - пеажа Хоргош-Ниш е около 1800 динара, това прави някъде към 20 евро.
        Явно нещата търпят развитие. Темата е от преди години.

Коментар

Не исках да пускам нова тема затова писах в тази.
          Аз също минавам редовно през Сърбия, спазваш ли си ограниченията и правилата никой не се заяжда с тебе.

Коментар

За хората които ще идват към Австрия, цените на дизела/бензина могат да бъдат проверени на сайта на: http://oeamtc.at/ , долу в ляво. Има вариант да се търси най-евтината бензиностанция в градовете !
            Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
            Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
            Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Току що се прибирам от немечко= 1.16 там и 1.19 на магистралите в Австрия ,а 50 метра по навътре 0.996 на JET

Коментар

Определено си струва 10-те бири, отклоняването с 100-500м.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

А някои може ли да ми предложи подходящ марширут през Румъния? Понеже съм от Русе и нямам паспорт, а трябва да пътувам спешно... ?

Коментар

колега, ползвай viamichelin.com задаваш начало Русе и дестинация ... (Например Виена - пощ. код) и сайтът ти "изплюва" маршрут стъпка по стъпка - всяко разклонение... и така до адреса за където пътуваш... Отпечатваш и взимаш в колата - дори времето за пътуване го дава доста коректно... Другия вариант е взимаш навигация ...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X