Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джулай морнинг или да посрещнем 1 Юли заедно.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Джулай морнинг или да посрещнем 1 Юли заедно.

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Край на спама. За агрегата само ако няма друг начин. Че иначе ще си опушим хипарския празник. Това е неудобството. Акумулатори имаме яко. Ако имаш нещо на 12 - 24 волта ?
    Микрофончета 2, едно за кЕтара, и едно за пеене с нежен пиянски фалцет / караоке/
    " А, кат го фанах , та са сетих - Джорджо ко прави Соти бре ?? "
    Нема Бате, всичко е на 220V, на колко метра е най-близката къща ? Микрофони имаме всякакви
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Тогава и Агрегатче ще трябва. Бензина от мен )

Както казваше Остап ибн Бендер, - " Идеите наши, бензинът, Ваш ! "

В случая, обратното )))
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Абе, вие (Nik Nikolov, PACH) на хипита ли ще се правите или предизборен митиг готвите?
        За щастие най-близкия ток на НЕК е на няколко стотин метра...
        Пък ако се осъществи идеята ви и Иван пак вземе, че пусне чалга, там поне няма да има нужда да му стрелям по колоните... даже си мисля, че ще ми е трудно да ви отърва...
        Последно редактирано от giorgio; 22-06-08, 10:29.
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
          Абе, вие (Nik Nikolov, PACH) на хипита ли ще се правите или предизборен митиг готвите?
          За щастие най-близкия ток на НЕК е на няколко стотен метра...
          Пък ако се осъществи идеята ви и Иван пак вземе, че пусне чалга, там поне няма да има нужда да му стрелям по колоните... даже си мисля, че ще ми е трудно да ви отърва...
          Тц тц, ще се обиждаме ли сега чалга на Джулай...направо нарани всичко детско и романтично в мен

След като НЕК са на няколкостотин метра, остава варианта с агрегат,ще поразтърся да видя какво ще намеря баща ми имаше един военен руски 2 кв. ама не е полван от години, ще потърся да видя дали го има още.Ако не го намеря ще говоря с Явор да помогне
          може агрегата след състезанието в Св.Влас да го оставя направо в буса Джорджо, ако продължаваш да размахваш пистолета, ще сложа една табела на партито: "Забранено за огнестрелни оръжия" и ще слушаш отстрани AC DC , и никакво пускане до барбекюто и лимонаТаТа
          Агрегата го решихме, кажете сега малко повече за яденето
          Кой какво е намислил да вземе като барбекюта, въглища, мръвки и т.н.
          И да си вземете по една мацка да нарежат салатите

Ник с теб ще се разберем предварително дали да вземаш бензин, нека да уредим нещата с агрегата първо, и благодаря за отзивчивостта ти

Коментар

Алоууу, железарите !!
            Аз съм завършил ВМЕИ Ленин специалност Радиоелектроника, тясна специалност Звукотехника. Дипломирал съм се при Славчо Маляков и Джони Пенков !!!!!
            Сглобил съм баре 20 лампови " Маршала " като студент и още една камара усилватели за групи.
            Ако мислиш, че има нещо дет не ми е ясно из таз дисциплина, определено не си прав, просто ми е скучна материята )))
            Хахаха и аз му казах че музиката му е за смяна
            Ще го уредим с малко американски JBL в хулиганката, защото истинските рокаджий слушали JBL....ама само така се говори

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
              ... Джорджо, ако продължаваш да размахваш пистолета, ще сложа една табела на партито: "Забранено за огнестрелни оръжия" и ще слушаш отстрани AC DC , и никакво пускане до барбекюто и лимонаТаТа ...
              Аз на такива места ходя гол... та няма 'де да си закачам пистолетите, ама това за лимонадата си е вече сериозна заплаха... Добре де, ще слушкам...

Коментар

Джорджо ... виж какво стана на предния "Джулай" от лимонада .....

Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

There I was on a July morning looking for love.
                  With the strength of a new day dawning and the beautiful sun.
                  At the sound of the first bird singing I was leaving for home.
                  With the storm and the night behind me

Прочетете текста и се откажете от усилватели, джангъри и микрофони. Чуйте " first bird singing" . Чуйте звука на кухарките и доста фалшивото пеене на компанията.
                  Иначе просто сте направили един обикновен купон.
                  Това е моето мнение.
                  Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                  NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

10,30 Сутринта на 1.07 .......

Заслужена почивка !

Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                      ...Чуйте звука на кухарките и доста фалшивото пеене на компанията.
                      Иначе просто сте направили един обикновен купон.
                      Това е моето мнение.
                      Купонът е като УАЗ, няма такова нещо като "обикновен купон", или "обикновен УАЗ", всеки е уникален, единствен, неповторим... древните китайци са го формулирали, "не можеш да пиеш една и съща вода, два пъти, от една и съща река"...

Коментар

Вярно. Сравнението с Уаза не ми беше хрумвало
                        Затова аз си изказах моето виждане по въпроса. Всеки си има своето. Големия Купон се получава, когато има много хора със сходни разбирания по въпроса.

Все пак ако успея да се организирам съм там. Ако не ме търсете на Камчия.
                        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                          .................. Чуйте звука на кухарките и доста фалшивото пеене на компанията.
                          .............
                          В този форум сне се събрали обединени от една обща лудост...да не разяснявам каква

Но сме от различни поколения.
                          Съобразно техническия прогрес -

Поколение - родени със Сърп и Чук в ръка
                          Поколение - родени с дистанционно за телевизор в ръка
                          Поколение - родени с клавиатура в ръка
                          Поколение - родени с GSM в ръка

Това , че аз не съм дядо, е само въпрос на мързел от страна на сина ми. Нали не си ме представяш като Уили Нелсън, пред тълпа от прозяващи се мажореДки )))))

Този купон трябва да е за всички, и не е свързан с откачалката наречена - оффроуд !
                          Ето защо трябва да сме широко скроени, за да е добре за всички ни ))
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

... Но сме от различни поколения.
                            Съобразно техническия прогрес -

Поколение - родени със Сърп и Чук в ръка...
                            Ееее, по-напреднали бяхме. Като ученик бях пресметнал техническия прогрес на домакинството и бях много радостен, че вкъщи имаме цели три електромотора - на пералнята, грамофона и магнетофона. Да не говорим за динамото на фара на един велосипед.

Поздрави!
                            Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                              Нема Бате, всичко е на 220V, на колко метра е най-близката къща ? Микрофони имаме всякакви
                              В САЩ на състезания с електромобили Филадалфия - Бостън, спечелилият първо място се жалвал: голям зор, обаче, с тия кабели. Развивай, навивай!...

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                                ...
                                Васко, твоят инвертор няма да стигне и за Какво сте се загрижили за аудиотехниката, на iai-bg усилвател и не трябва...
                                Първо трябва да изпратите някой да ме открадне,
                                после ще се чудите, защо този дето трябва да ме краде не се появява , а накрая ще го разпитвате как е бил джулая на фичоза....
                                Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X