Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джулай морнинг или да посрещнем 1 Юли заедно.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Джулай морнинг или да посрещнем 1 Юли заедно.

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    Ванка, к'ва апаратура, нали Скандалджийката ще е там... Отвъд, чак в Джорджия ще слушат Uriah Heep...
    Само на нея ли да разчитаме ?! и кой ще сменя цяла вечер дисковете а ако ти падне акумулатора ...предлагам да обмислим по-сериозно темата
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
      Не си падам баш по тия ашладисани "празници" - Свети Валентин, Джулая морнинг, ама като ще има скупчване на наши хора - там съм. Варвара, да?
      Тенекия за мидите?
      Сосове?
      Бира към лимонадата?
      Корда ще нося. И въдица. Рибите избудаляват този ден и се ловят...
      Симеоне братко

Джулая си баш нашенски празник. Даже баш варненски.
      Когато Юрая Хийп бяха за първи път в България ( преди 20 години ), бяха потресени, защо една песен, която дори не присъства в техния "The Best " е на такава почит тук.

Аз още не знам къде ще бъда. Уви следващия ден е работен. Но си запазвам правото да цъфна при вас ако ме удари лимката.

За неварненци - лимка=стълено топче за игра
      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
        Симеоне братко

Джулая си баш нашенски празник. Даже баш Варненски.....
        Еххх тези Варналий, сега пък и Джулая техен оставете малко и на нас, южняците

Коментар

Там съм...
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение

За неварненци - лимка=стълено топче за игра
            Демек-биличка

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
              Само на нея ли да разчитаме ?! и кой ще сменя цяла вечер дисковете а ако ти падне акумулатора ...предлагам да обмислим по-сериозно темата
              На Китарите акумулатора никога не им пада.....
              Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Нека Ванката да вземе техника, но къде ще я включим? Имам инвертор от 12 на 220 волта, но е с малка мощтност- 300-600 вата.

Коментар

Васко, твоят инвертор няма да стигне и за четвърт от усилвателите на Скандалджийката... а инейният агрегат си е къде 130 kW...
                  Какво сте се загрижили за аудиотехниката, на iai-bg усилвател и не трябва...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Аз ще пътувам към Бургас на 28-ми. С Джорджо планираме да сме във Варвара в Неделя, 29-ти. Който иска да му запазим стая да каже.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                      Аз ще пътувам към Бургас на 28-ми. С Джорджо планираме да сме във Варвара в Неделя, 29-ти. Който иска да му запазим стая да каже.
                      Нали на плажа ши вечеруваме бре,ква стая?!
                      Аз ще дойда на 30,и на 1ви си тръгвам,стая не ми требе

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                        Както се очертава и аз може да се присъединя
                        Да нося ли някаква апаратура с мен
                        Носи, да си озвучим купона . Не смеех да те помоля за това, а ето че само си идва.
                        Джорджо извинявай,ама тонколоните ти са изухани и кривят над 3 процента.
                        Говорителите не са за ремонт, за смяна са.
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                          ...Джорджо извинявай,ама тонколоните ти са изухани и кривят над 3 процента.
                          Говорителите не са за ремонт, за смяна са.
                          Хайде и ти компетентен... на Иван (Pach) вече демонстрирах разликата между диск и радио, сега и на теб ще ти обяснявам, че радиостанциите излъчват с девиация... Както и да е, няма смисъл да обяснявам, ще дойдеш, ще чуеш...

П.П. Ники, AC/DC така си звучат...
                          Последно редактирано от giorgio; 21-06-08, 23:04.
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Алоууу, железарите !!
                            Аз съм завършил ВМЕИ Ленин специалност Радиоелектроника, тясна специалност Звукотехника. Дипломирал съм се при Славчо Маляков и Джони Пенков !!!!!
                            Сглобил съм баре 20 лампови " Маршала " като студент и още една камара усилватели за групи.
                            Ако мислиш, че има нещо дет не ми е ясно из таз дисциплина, определено не си прав, просто ми е скучна материята )))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                              Алоууу, железарите !!
                              Аз съм завършил ВМЕИ Ленин специалност Радиоелектроника, тясна специалност Звукотехника. Дипломирал съм се при Славчо Маляков и Джони Пенков !!!!!
                              Сглобил съм баре 20 лампови " Маршала " като студент и още една камара усилватели за групи.
                              Ако мислиш, че има нещо дет не ми е ясно из таз дисциплина, определено не си прав, просто ми е скучна материята )))
                              Абееее какво взехте да си ги "мерите" яяяя да подходим конструктивно, агрегат ?

Коментар

Край на спама. За агрегата само ако няма друг начин. Че иначе ще си опушим хипарския празник. Това е неудобството. Акумулатори имаме яко. Ако имаш нещо на 12 - 24 волта ?
                                Микрофончета 2, едно за кЕтара, и едно за пеене с нежен пиянски фалцет / караоке/
                                " А, кат го фанах , та са сетих - Джорджо ко прави Соти бре ?? "

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X