Много ми се искаше да дойда с вас , но нямаше кой да ни гледа децата , пък не ми се искаше да ги вземаме с нас в този сняг . Все пак изкарах и аз колата , защото другата групичка - Павел , Благой и т.н заедно с един RANGEROVER тръгнали да се окалят на север и познайте кой спукал гума - точно така , този дето нямал ключ за гуми , а пък на коя кола не ставали другите ключове - естествено на РОВЪРА , а пък кой бил най-близко разположеният РОВЪР - МОЯТ. Та така си намерих оправдание да изляза сам .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
МЕРАКЛИИ ДА СЕ ОКАЛЯМЕ ОКОЛО ВАРНА?
Свий
X
-
petio-beliata , изчакай да видиш dizanov дали ще дойде другия път и тогава поздрави
Относно активноста - направо ще се изселя Ст. Загора(щото си имат CRAZY JOB
).Добре че са PETIO-BELIATA и PURSIE(понеже нас ни лекуват в една и съща клиника). Сега сняг валяло , другата неделя било коледа ... сякаш в гората коледата не идва...а пък идват толкова почивни дни...
Хората се чудят как да се съберат повече коли , а пък ние се делим на групички
направо закривам темата,,МЕРАКЛИИ ДА СЕ ОКАЛЯМЕ ОКОЛО ВАРНА?''
PS Който не е дойде с нас , може да се чувства прекаран - беше много хард и невероятно красиво !PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
дай снимки
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Хе - хе , разбирасе че съм с вас. Но още съм със старите гуми и търся някаква информация за руски гуми, който да стават за Нива , и определено гуми за кал. Някой да даде мнение ... Скоро ми препоръчаха ВЛИ-6 - ама неразбирам и затова не ги взех , все пак някой да каже две , три думи за добра гума руска за кал.
Churov i Petio-beliata - споко с вас съм , пиши за следващо събиране , ама с по-лек маршрут
Коментар
-
радвам се , че не си се отказал ! по-лек маршрут? че това си беше разходка ! споко за тази седмица понеже сме от Варна и сме ,,много организирани'' останах единствения ентусиаст
(petio-beliata е перманентно за , но колата му е в бокса-слагат му лебедка ) . Ако имаше някаква организация в друг град веднага щях да се влюча ,ама ТЪЩАТА се изтърси за коледа ! ако някой има мерак утре да се излиза да се обади(тел. ми го има по-горе)
PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
0899187766
Коментар
-
Не познавам някой, който да се изкаже ласкаво за руски гуми! Може би тук във форума ще излезе и такъв, но със сигурност не го познавам (поне не лично).
Това, което съм подочул е, че не са еластични (твърд им е каучука), лесно се изкривяват и започват да бият и сравнително бързо стареят и започват да се цепят. Предполагам, че все някой ще реши да опровергае крайно негативното ми мнение - все пак допреди 10-12г. почти всички карахме руски коли!
Ако питаш мен - за не много повече пари ще си купиш нещо сносно и не си струва да се занимаваш с глупости!NISSAN PATROL 2.8TD
Коментар
-
Естетвено , че няма да пропуснем и този уикенд , че не сме се заравяли отдавна
утре ще помисля по-конкретно по въпроса и ще пиша !Да видим какво става със снега и ще измислим маршрута!
Най вероятно ще потърся накой непробван от нас терен!
Естествено , че ще бъде лек и плавен маршрут ( не повече от 1 стресница на всеки 1км. )
Ха-ха , не мивярвай - колкото по-гадно толкова по-добре !
PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
0899187766
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар