Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МЕРАКЛИИ ДА СЕ ОКАЛЯМЕ ОКОЛО ВАРНА?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МЕРАКЛИИ ДА СЕ ОКАЛЯМЕ ОКОЛО ВАРНА?

ако има мераклии да се окаляме утре около Варна , да се обадят тук до 13 часа или на 0899187766 Янко. маршрут- Ст.оряхово , Шкорпиловци , Самотино , Кара Дере , Шкорпиловци - само по черно . Терена е труден с тежка кал и изкачвания(спускания) и е много красиво !
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

далечко си ми иначе с удоволствие,аз отивам да се поизкалям край Троян
    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

А бе трябваше да пусна съобщението вчера или онзи ден и щеше да дойдеш терена е разкошен и красив
      0899187766

Коментар

колеги днес карахме яко и за неделя вече има друга организация .Обаждаите се 2,3 дни по рано за да реагираме навреме.Иначе сме с мотори ендуро, джипове, АТВ.После вижте на форума МОТОРИ И АТВ как сме снимани и дали сме сериозни.Гупата е CRAZY JOB - Stara Zagora.Айде до другия път.

Коментар

varna

Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Аз съм редовно в Ст.Оряхово обаче много късно видях написаното така че , по-рано казвай да ти звънна или звъни на телефон 0889 666-136

Коментар

ok !мераклии за следващата неделя(12,12,2005) ?
              0899187766

Коментар

грешка ! иама ли мераклии за неделя - 18,12,2005 ?
                не се стеснявайте , калта ще е достатъчна за всички , а пък и обещаха и сняг !
                0899187766

Коментар

Ще се видим в неделя ...

Коментар

с огромно удоволствие но нямам гуми,днес съм обиколил всички гумаджии и нищо никъде няма пален комплект оффроад Малатеста или Colway интересно как поради прогнозата за тази седмица всичко се изкупи и трябва да чакам до другата седмица.Ако дойда ще сам в тежест но нищо не се знае къде ще е явката???

Коментар

явката е на бензиностанция lucoil в ст. оряхово!хич ли нямаш гуми ?
                      потвърдете на тел.0899187766
                      0899187766

Коментар

Леле , какво ми се случи... Хубаво е че си купих Нива ама да ми бяха дали и хубави гуми , щото с тия К-156 съм за никъде и то се потвърди.
                        Добре че churov i petio belqta ми показаха правилният начин на каране и естествено на всеки 20 метра вадихме въжето за да ме теглят .Общо взето се разминах само с изкъртен номер
                        Но аз не се отказвам лесно .Купувам си нови гуми , махам тия джапанки дето ги имам и с подкрепата на добри приятели тръгваме да трошим колите...
                        А , и още нещо ... ще си сложа номера някъде по-нависоко...
                        Ама то следващият път кой знае какво ще падне.

Коментар

Споко , по-опитните казват че в гората всичко излишно падало само...

Коментар

Излишното и гората

Съгласен съм с Ивайло. От личен опит . При първото влизане в гората ми паднаха фаровете на покрива. После паднаха всички пластмасови лайсни на ниво до 1,40 от земята. После ми падна задната броня и накрая преднат
                            Сега преправят броните на Уазът да падат толкова лесно
                            Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                            NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Честито Дизанов - вече си в отбора! ......
                              А по темата за номера - моя заден номер съм го ремонтирал поне 10 пъти, Пърси свали неговия направо с бронята, а Чуров май вече се отказа да го монтира!
                              NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X