Пак се цепите "Land Rover Enthusiast Bulgaria".Дайте да ги направим тези разходки за всички марки.Обещаваме да не забравяме,че вие сте дали началото:-)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
LRE Bg - Нов тип оффроуд за България?
Свий
X
-
В никакъв случай не става дума за цепене!Първоначално публикуван от dorziПак се цепите "Land Rover Enthusiast Bulgaria".Дайте да ги направим тези разходки за всички марки.Обещаваме да не забравяме,че вие сте дали началото:-)
Говорех просто за идеите за прояви, които ние като клуб мислим да организираме. Разбира се, че е добре да са всички. Нещо като Land Rover and friends..
От 17-те джипа на 22-23-ти имаше само 4 Ленд Ровър-а, за какво цепене става дума?
Да не говорим, че Учредители на клуба са хора, които притежават доста сериозни non-LR офроуд машини
Коментар
-
нещо грешиш - поне половината коли на въпросната разходка организирана от З. Златев са били от други марки... даже и един Фолксваген ТранспортерПървоначално публикуван от dorziПак се цепите "Land Rover Enthusiast Bulgaria".Дайте да ги направим тези разходки за всички марки.Обещаваме да не забравяме,че вие сте дали началото:-)
разгледай снимките...
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Яро, това значи ли че следващото ще бъде по-лесно? Мисля че организацията му трябва да бъде Мнооооого сериозна в такъв случайПървоначално публикуван от Yaro...Все пак, според личните ми наблюдения трябва да огорча моя приятел Алекс Марков, относно това, че хората виждат достатъчно хард-елементи дори и в похода до 7те рилски езера.. А след като се събрахме около идеята за Land Rover Enthusiast Bulgaria, а не Defender Addict Bulgaria например
, трябва да има фън и приятни моменти и за хора с Freelander, Range Rover New, Disco 3 и подобните от други марки.. 
, защото и на предишното никой не очакваще закъсвания в Плана
т.е. някой трябва да "изджитка" маршрута предварително, да се избере сух ден и накрая да се разочароват хората
защото и хората с Витарата се изкефиха (до колкото разбрах
) на предишното и никой нищо (с изключение на Ники
) не счупи или одраска. Не искам да ви давам акъл (главно защото си нямам много
), но едно 4х4 "приключение" трябва да има Предизвикателство (не най-голямото на света
НО предизвикателство
) за да е интересно на хората, за да си помагат и сближават, за да им останат Спомени (и здрави коли
).
Естествено трябва да има и красива природа и гледки и хубаво хапване
...абе чакам вашето предложение с Интерес.
С Уважение към желанието да сте организирани и да организирате другите, похвално начинание.
Коментар
-
Алекс,
Съгласен съм безусловно със всичко, което казваш..
Единствената ми мисъл беше за идеята за приобщаване на повече хора, но вероятно бъркам или не се изказвам точно
. Не е комплимент, знаеш, но от теб можем да почерпим мноого акъл относно организация, логистика и т.н..
И двамата със Злати сме благодарни и признателни, за твоят вещ съпорт в крачка до 7те рилски..
Коментар
-
БлагодаряПървоначално публикуван от YaroАлекс,
Съгласен съм безусловно със всичко, което казваш..
Единствената ми мисъл беше за идеята за приобщаване на повече хора, но вероятно бъркам или не се изказвам точно
. Не е комплимент, знаеш, но от теб можем да почерпим мноого акъл относно организация, логистика и т.н..
И двамата със Злати сме благодарни и признателни, за твоят вещ съпорт в крачка до 7те рилски.. 
Просто искам да помогна (ако мога
)
Големи групи се организират изключително трудно (питай Братята
) Така че или трябва да се събират по-малки "компаний" или голямата "банда" да се дели на "групи по-интереси" - "ръчкачи"
(на който бавната разходак по пътчета та ще им е яко скучна
), "умерени" който искат да вкусят "Предизвикателството" с минимум щети
и "предпазливи" - който обичат разходките сред природата, но не са убедени че прекрасното им "автомобилче" ги е обидило лошо точно този ден, че да му причиняват по-сериозни преживявания
.
Но във всеки от случайте хората трябва да имат станций (май за сега се налага стандарта ~446MHz - свободен и легален без допълнително разрешително, който се намират под път и над път и струват от 30лв. ногоре - има и с повече екстри, по-добри модели
http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=250)
А наличието на ГПС (с подходяща карта) http://www.offroad-bulgaria.com/viewforum.php?f=15 е огромно облекчение, както за шофьорите така и за организаторите
Коментар
-
ето и един примерен автомобил за разходки
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
На мен ми хареса похода организиран от Land Rover Enthusiast Bulgaria ..
Ако мога ще участвам и за в бъдеще в подобни прояви.
Мисля че трасето не беше никак "хард", така че и за в бъдеще подобни начинания ще имат успех сред всички !
А който иска да се състезава .... има си шампионат (и) !
Само според мен ВСЕКИ автомобил трябва да бъде оборудван поне с радиостанция и ако има и лебеда ... добре.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
Според мен 7-те езера бяха точно това, което ни трябва, защото все пак не сме тръгнали да плетем дантели на слънчеви поляни, а и трябва да има предизвикателство!
Още повече, че в последния участък имаше избор всеки да реши накъде да тръгне!
Мисля, че най-важното е да отпадне фактора "време" и кой пръв ще стигне...
Дори и най-сериозните препятствия се "чистят" при спокойно подхождане и помощ за неподготвените..
Лично аз бях поразен от две наши изключителни издънки:
1. Всички бяхме "слепци" и разчитахме на джаджата на Алекс, но понеже той не успя да удържи УАЗката и тя изгалопира, ние останахме като палета в гората..
2. Когато се наложи да ползваме въже, се оказа че просто такова няма никой, освен колегата с белия Круйзър...
Коментар
-
Тогава ме пишете със сигурност (ако котка не ми пресече пътПървоначално публикуван от VolkСпоред мен 7-те езера бяха точно това, което ни трябва, защото все пак не сме тръгнали да плетем дантели на слънчеви поляни, а и трябва да има предизвикателство!
Още повече, че в последния участък имаше избор всеки да реши накъде да тръгне!.....
) за следващата разходка
Вярно, Вярно, ВярноПървоначално публикуван от Volk...Мисля, че най-важното е да отпадне фактора "време" и кой пръв ще стигне...
Дори и най-сериозните препятствия се "чистят" при спокойно подхождане и помощ за неподготвените.....
само времето все пак е важно - денят става все по къс

Аз имах въже (имах е важната думаПървоначално публикуван от Volk...Лично аз бях поразен от две наши изключителни издънки:
1. Всички бяхме "слепци" и разчитахме на джаджата на Алекс, но понеже той не успя да удържи УАЗката и тя изгалопира, ние останахме като палета в гората..
2. Когато се наложи да ползваме въже, се оказа че просто такова няма никой, освен колегата с белия Круйзър...
но си купих ново
) Пък и лебедката е Мнооооого по-добра за вадене на заседнал, защото избягвате удара - бавно и спокойно, без трошене и нерви
Коментар
-
Бех ви казал(без сарказъм към В.Петров и З. Златев) че МЕСТНИТЕ юнаци ги бива повиче от вас-за това трасе ама не ми повярвахте.УАЗ-ките там излизат с по 12-13 туристи.Това им е хляба а не адреналина.
Иначе бяхте готини- само дето не пуснахте моите приятели които дойдоха към 11ч. през ноща с моторите та трябваше да се качат до ЕЗЕРАТА при нас да спят.
БЕЗ ЗЛОБА го констатирам. Иначе Човека с САМУРАЯ ме изкефи много.Жалко че си говорихме малко.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар