Здравейте.Утре ще ходя до Осеновлаг.Не ми се ходи по официалния маршрут и съм решил да мина напряко, преди Своге по пътя за Лесков дол.По мап сорса виждам че между Лесков дол и Брезов дол има около два километра път в червено.Понеже ще съм сам джип,и със жена и внуче ми се иска да знам ,дали този участък е проходим към днешна дата.Питането ми е насочено предимно към хора от региона или колеги карали скоро там.Благодаря.Да не пропусна .Ще пътувам от София.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Малко помощ за черен път.
Свий
X
-
От: Малко помощ за черен път.
Що не минеш през Бов и Тръстеная ?
До Тръстеная има малинова плантация и може да си вземеш малиново вино и ракия.
После по билото до "Седемте престола" си е магистрала, но нека някой друг да каже от къде да минеш, че за последно съм го правил с мотор и беше отдавна.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
-
Заповядяй началник:Прикачени файлове
Коментар
-
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Благодаря на всички отговорили.Реших да избягам от светската суета за два дни и без да зная нищо ще спя в някаква ферма.Ама за да не е хептен скучно реших да мина и малко гора.От вашите отговори разбрах че мога да си пия бирата и жената да кара.Благодаря.
Румен Николов
0888 358 572
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнениеБлагодаря на всички отговорили.Реших да избягам от светската суета за два дни и без да зная нищо ще спя в някаква ферма.Ама за да не е хептен скучно реших да мина и малко гора.От вашите отговори разбрах че мога да си пия бирата и жената да кара.Благодаря.
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от GECATA 73 Преглед на мнениеЗа малиновото вино и пъстървата ме заинтригувахте, дайте малко повече инфо за тези места.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Та да си кажа.Пастърва и шкембе на седемте престола няма.Има някакви объркани хора с две скарички и сякаш не знаят за какво са там.Още ми дължат едно кебапче.До Тръстеная за жалост не можах да стигна,защото в неделя тъкмо се качих на билото между Брезов дол и Лесков дол ,и тръгнах към хижата и ме награби бурята.Покарах 5-6 километра в мъглата и дъжда и накрая реших че най правилното решение с това двегодишно дете на борда е да се върна обратно и да сляза в Своге отново през Лесков дол.
Ама нещо сякаш ми се ще трите почивни дни в края на месеца да ги изкарам на хижата на малинови алкохолни деликатеси,а и за да си довърша маршрута.Румен Николов
0888 358 572
Коментар
-
Добра идея. Може да си се разхождаш и после пак в хижата.
Отпред има/ше (за последно ходих преди 3г.) покрити маси и скари, и може/ха да се правят по-сериозни мероприятия.
До Бов и Гара Бов пътя е бая калдъръмен, но до Лакатник е магистрала. Въобще, идеята ти да се локализирате в хижата е добра, а може и да мина да се видим, ако си организирам компания.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
На Седемте престола няма, затова малко по-натам по хасфалта и от дясно има добър ресторант. Не са със светкавично обслужване, но готвят вкусно. Ненкови се казва ако помня правилноИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеДобра идея. Може да си се разхождаш и после пак в хижата.
Отпред има/ше (за последно ходих преди 3г.) покрити маси и скари, и може/ха да се правят по-сериозни мероприятия.
До Бов и Гара Бов пътя е бая калдъръмен, но до Лакатник е магистрала. Въобще, идеята ти да се локализирате в хижата е добра, а може и да мина да се видим, ако си организирам компания.Румен Николов
0888 358 572
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар