Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВА ГОДИНА КОЙ И КЪДЕ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НОВА ГОДИНА КОЙ И КЪДЕ?

Колеги, има ли някакво развитие в организацията за посрещане на Новата Година. Като гледам списъка не се е попълнил.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И ние с Илия сме навити, но не ни се ходи по морските курорти.Все пак сме в Бургас и сме се нагледали.По-скоро ни се ще нещо по- планинско.Да има сняг.Да пускат с кученце и да можем да се доберем до там с RAV-ката.Разбира се - най-важното е компанията, а от този форум съм сигурна, че ще е супер!

Коментар

За Нова година съм резервирал места в една чудесна хижа на 1600 н.м. има път дотам, и все още има места.Хижата се намира на 3 км от Велинград, ако има други желаещи да се присъединят към мен да се обадят на ЛС.
        Ще ангажирам места.

Поздрави,

Стефан

Коментар

предлагат ли храна

Коментар

Да има и бар с камина, също така може да се донесат неща за печене има барбекю.За мен това е варианта с приятели се разбрахме да вземем 5 - 6 кила пържоли и една дамаджана вино и да полеем Новата година.Нощувката струва 10 лв на вечер.Възможно е и заря да има защото на близо има военно поделение .

Коментар

Здравейте,

До сега никой не ми е писал, да го добавя към списъка. Тъй, че от наша страна за сега сме 4ма -> Аз, приятелката ми, Пенка, Илия. Чух, че и Петя с децата искала да дойде, но да не говоря от нейно име...

Иначе, за Велинград- аз съм навит. Какви са условията там? В смисъл- има ли стаи двойки със собствен санитарен възел? И позволено ли е да се ходи с домашни любимци (куче, котка и т.н...)?

Поздрави,
              Илия

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                И ние с Илия сме навити, но не ни се ходи по морските курорти.Все пак сме в Бургас и сме се нагледали.По-скоро ни се ще нещо по- планинско.Да има сняг.Да пускат с кученце и да можем да се доберем до там с RAV-ката.Разбира се - най-важното е компанията, а от този форум съм сигурна, че ще е супер!
                +1
                Нашето черноморие е толкова обсипано с бетон и фалшив лукс, че повече няма на къде. Азимата има и офроуд-багери, кранове, лебедки и джипки /ама лъскави и тунинговани от AMG и др./
                Твърдо аз и моята съпруга сме за планина, но имаме някой малки капризи: да е топло, да има топла вода да измиеш калта и изобщо някакви минимални "човешки" условия.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от steff_s Преглед на мнение
                  За Нова година съм резервирал места в една чудесна хижа на 1600 н.м. има път дотам, и все още има места.Хижата се намира на 3 км от Велинград, ако има други желаещи да се присъединят към мен да се обадят на ЛС.
                  Ще ангажирам места.

Поздрави,

Стефан
                  Ако можеш пусни някоя снимка и на хижата и на околностите, през уйкенда в Шумен говорих и с един колега може да заформимедна екскурзия до Велинград.

Коментар

Колеги аз също се интерсувам за новата година,къде какво нещо нищо не схванах от темата четох,четох ама не разбрах,последно къде ще е сбирката,ще има ли вобще такава и каква е цента за да знам колко и какво да приготвям,разбира се ще има ли свободно място и за мен ако успея да се организирам финансово?
                    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                    тел.088четири 9едно9 4нула4
                    -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                      Колеги аз също се интерсувам за новата година,къде какво нещо нищо не схванах от темата четох,четох ама не разбрах,последно къде ще е сбирката,ще има ли вобще такава и каква е цента за да знам колко и какво да приготвям,разбира се ще има ли свободно място и за мен ако успея да се организирам финансово?
                      Привет,

На този етап не сме се организирали, основно, като че ли поради липса на място...

Следи темата, дано се намери нещо

Поздрави,
                      Илия

Коментар

Извинявайте, че не отговорих по рано - става въпрос за х.Милеви скали(новата) тя е на 3 км от Велинград, но по - доста оффроуд трасе другия път към нея е през с.Семчиново оттам по асфалтиран път се стига до нея.
                        Снимки ще пусна евентуално в неделя( в събота отивам да платя за нас и едно приятелско семейство) ще задам всички въпроси които ви интересуват, но става въпрос за хижа не за хотел някои да не остане излъган в очакванията си.
                        Мястото е непретенциозно но пък е приятно и има атмосфера.
                        Стаите има 2 - ки, тройки и по -големи.
                        Във всички случаи ще дам повече информация в неделя
                        Поздрави,
                        Стефан

Коментар

само искам да предложа,но няма да взема участие.на връх нова година спелеолози
                          се събират в ягодинската пещера.с. триград и пещерата са близо,така че......им
                          отидете на гости в пещерата.

Коментар

На Милеви скали има само една хижа и тя е на 27 км по черния път и 45 през Семчиново от Велинград.Ако някой иска да празнува там препоръчвам първо да я види.Незнам дали това лято са и павили ремонт ,но преди това беше много зле.Ако държите мога да питам.Иначе мястото е много красиво и гледката от върха е невероятна аз съм от Велинград и ходя много често там.Освен това пътищата не се потдържат зимата за леки коли

Коментар

Забележка.От 27-те км само 10 са макадам и са си горски път,лошото е ако има много сняг.През Семчиново е само асвалт ,но снега пак епроблем

Коментар

И аз съм навит да ходим някъде за нова година,давайте да се съберем,каква е тази хижа за която разказвате?даите повече инфо моля.

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X