Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВА ГОДИНА КОЙ И КЪДЕ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НОВА ГОДИНА КОЙ И КЪДЕ?

Аз като гледам до тук сме под 25 човека.ЩЕ Е СУПЕЕР.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Коко, напиши нещо повече за хотела ти, има ли гаранция, че за коледните и новогодишните празници ще го отвориш, или просто не искаш такива като нас, за не да ти тръгне по кал.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

не мога да пиша в тая тема щото си е реклама.
        имам телефон.
        за такива като вас мене и останалите от калния бранш е идеален

Коментар

Аз също планирам да посрещна Новата Година в Априлци

Може да гарнираме веселбата на маса с горска такава...
          Подозирам че Коко има не малко подготвени кални специалитети В района съм карал няколко пъти и много ми харесва!
          The only thing that looks good on me...is TOYOTA

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
            Пиши в друга тогава.Идеята е много интересна.

Коментар

Аз мисля да се ориентирам към Априлци, но не знам още колко човека ще сме и довечера ще пиша "лично" на Коко, но за сега ако сме само 2-3 коли няма да е интересно. Аз не си падам по хард разходките, ама и в най-лютата зима ям и пия в планината.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                имам телефон.
                за такива като вас мене и останалите от калния бранш е идеален

http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=117

За всички активни участници в този портал които имат +Право на легитимация публикуването на рекламни съобщения или публикации в този форум е безплатно!
                Има къде да пишеш без да нарушаваш никакви правила, така че действай!
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                  Нямам НИКАКВА идея. Ако решим да направим едно OFF-новогодишно празненство, две купонджийки ще участваме пълноценно! Даже може да припомним на Стефан как изглежда Дядо Мраз.
                  Aз съм по-скромен. Вместо дъртия Дядо Мраз, предпочитам млади Снежанки. Леле кога ли ще поумнее синът ми все за Дядо Коледа пита...

Коментар

Ей ме и мен...

Приветствам идята за събиране на нова година, тъй че ако ще се организираме бройте ме + приятелката ми.

Ама дайте да се организираме вече, че времето наближава.

Колко души тук са категорични, че ще дойдат на нова година, където се организираме (за в БГ става върпос), за да се знае какъв калибър хотел/хижа търсим?

П.С. На Рибарица има един голям хотел. Казва се "Рибарица" и побира над 100 души, сигурен съм. Ако искате, мога да питам има ли места (в случай че на Априлци няма да има места)

Поздрави,
                    Илия

Коментар

питай за рибарица и кажи какви са цените

Коментар

Не вдигат телефона да питам дали все още имат места...
                        Ама и цената си я "бива" де.. за 3 дни- 225 лева.

Ето ви повече информация:
                        http://www.hotels.bg/catalog/%c2%e8%...0/details.html

П.С. Аз не разбрах в крайна сметка- на Априлци дали би имало места за всички ни или не?
                        Също така, какво ви е мнението за Пампорово?

Поздрави,
                        Илия

Коментар

Между другото, мисля си, че е малко безсмислено да търсим хотел при положение, че не знаем колко хора със сигурност ще бъдем.

По тази причина, направих списък. Моля, всеки който иска да се включи на нова година, да ми пише на ЛС, за да го добавя в списъка.
                          Пишете- име, брой хора и изисквания (т.е. какво искате, какво не искате)... като понапълним списъка, ще знаем и какво да търсим и готова работата

Ето го и въпросния списък:
                          http://www.csharp-home.com/Temporary...ova_godina.xls

Поздрави,
                          Илия
                          Последно редактирано от loobian; 23-11-07, 11:36. Причина: имаше грешка

Коментар

За сега са много малко желаещите, а имаше много желаещи в началото, или поне не са се записали във файла, до колкото разбирам е за Рибарица.
                            На мен лично ми се ходи при Коко, но липсата на ресторант за новогодишната вечеря ме възпира.
                            Колеги имате ли и други предложения?

Коментар

Първоначално публикуван от loobian Преглед на мнение
                              Не вдигат телефона да питам дали все още имат места...
                              Ама и цената си я "бива" де.. за 3 дни- 225 лева.

Ето ви повече информация:
                              http://www.hotels.bg/catalog/%c2%e8%...0/details.html

П.С. Аз не разбрах в крайна сметка- на Априлци дали би имало места за всички ни или не?
                              Също така, какво ви е мнението за Пампорово?

Поздрави,
                              Илия
                              Звънях и имат свободни само мансарди и дококолкото разбрах сервизни помещения са извън стаите.

Коментар

Аз съм готов където и да е ,само да се съберем готина група.В противен случай имам прекрасна вила между Витиня и Мургаш в едно селце и ще празнувам там с някой приятел и семейството му.
                                В краен случай Златни пясъци,където има места и е супер.
                                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X