Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диво къмпингуване по Южното Черноморие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Диво къмпингуване по Южното Черноморие

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    Без да провокирам някой да попитам какво толкова е интересното в синеморец,вярно че хора разни и всеки търси нещо,миналото лято обиколих всички плажове от Черноморец до Резово,останах на един и той не е Синеморец,вързан няма да стоя ,нито пясъка е пясък,нито плажа става,комарите идват повече от другаде,магазините са кът,трябва да носиш всичко за скара примерно,разни мизерии идват от реката,за снимки съм съгласен.

Саморайо , ти сам си казал , че хора разни .. аз лично на място , от което до магазина има по-малко от 5 км. не опъвам палатка Мен лично .. всички места на които река се влива в морето ми действат мнооо добре , не знам защо .. психика няква .
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
      Лично мое мнение е , че не бива да се споделят в такива форуми диви местенца оцелели от алчните ръце на "бизнесмените".
      "Алчните ръце" не са на бизнесмените, а на администрацията, която им дава разрешенията. Колкото по-скоро си оправим мерника току виж и почнали да се подобряват нещата.
      Относно къмпингите по Южното Черноморие - трябва да сте склонни на огромни компромиси и накрая винаги се оказва, че не си е струвало. Този вид туризъм у нас за жалост - умира, за да не кажа умря. Това, което е останало е на изкуствено дишане.
      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Проблема е, че там почти всичко е резерват, за това има и проблем с къмпирането . Сигурно има начин да се скатаеш, но не си заслужава на почивка да си под напрежение, че във всеки момент може някой да те изгони. Другото неприятно е, че докато дойдат вече няма как да си тръгнеш,че си на няколко бири .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Цезаре , относно "мерника" , какво ще правят алчните администратори , ако няма никой " алчен инвеститор" да съсипва природата ?
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
            Цезаре , относно "мерника" , какво ще правят алчните администратори , ако няма никой " алчен инвеститор" да съсипва природата ?
            Инвеститори, които да съзират потенциал навсякъде винаги е имало и ще има. Именно ролята на администрацията, особено местната, е да въведе и отстоява реда в района. Ако администрацията е обществено-отговорна - ще има ред и липса на бетонна джунгла. Ако не е - това, което наблюдаваме. Няма такъв инвеститор, който да тръгне да инвестира срещу позицията на администрацията. Затова - не инвеститорите са виновни за дереджето, а именно тези, който разрешават. Да не споменавам поговорката за зелника. В три общини досега съм представял пред ОбС инвестиционно намерение за изграждане на къмпинг (не морски). Ако познаете какъв беше резултата...
            Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Взимам си бележка за всичко изписано по темата ! Благодаря Ви ! В четвъртък тръгваме, пък каквото стане. След като се завърна, ще пиша отзиви за местата .

Коментар

Да завърша темата с видяното. Изкарахме си чудесно на къмпинг Корал. Аз по-скоро бих го нарекъл местност Корал, защото нямаше табели или въобще нещо оказващо къмгинга (освен Гармина разбира се ), като престояхме там всички вечери. За наше учудване, а и не бях психически подготвен за това, нямаше от къде да си напълним вода - нямаше чешма някъде в местността, нямаше в Лозенец, та ходихме по другите кънпинзи и автомивки да си просим . Посетихме Резово, та имах възможност да видя и Силистар - черният път, водещ навътре в гората, беше запушен, според мен умишлено, паркинга до колкото разбрахме се делеше на стандартен и ВИП (на първа линия, на сянка), къмпинга няма да коментирам. Та останах с впечатление по пътя до там, че има места където може да се остава за преспиване.
                Та това от мен , хората в Лозенец не отказват да помогнат !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X