Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми нещо по нашето черноморие :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми нещо по нашето черноморие

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
    Виж как от едно изречение ми стана прозрачен!
    Просто *** извират от мненията ти като къдрици от растафар!
    За съжаление, колегата е много прав за канализацията. Заустванията са проектирани без да са съобразени с множеството фактори от динамиката на морето. Изпълнението е една друга тема, която няма да засягам.... А колко нелегални зауствания има, при официалните поне има пречиствателни станции.
    Та вместо да сипеш обиди, не е зле да се запознаеш с материята.
    I get High by going Down

Коментар

Абе прозт сам явно, ама не чак до там че да се купем у говната.
      Ако сме прости ,ама и ние знаем че дришнята се причинява от ентеровируси.

ПинМастер ще ни разкажеш ли, какво се случва с отпаданите води от вашия къмпинг
      Последно редактирано от biol; 18-05-15, 18:49.

Коментар

Първоначално публикуван от Bibooo Преглед на мнение
        Благодаря, Altoshev,
        със сигурност има и по-луксозни хотели, но когато имаш бюджет, в който да се вместиш като мене, може да позадраскаш някоя и друга глезотийка- джакузита, парни бани и др.,
        ще пусна снимки и отзиви след това в темата за "Почивките".
        Привет, ние също сме ги задраскали разните му глезотийки. Ще се опитам да ти изпратя няколко снимки да знаете за какво да внимавате, но като цяло хотелчето не е лошо.

Коментар

Човека иска да му препоръчате - всички знаем, че може да очерняте всичко. Ако е българско проявявате небивал ентусиазъм!
          Ако няма какво да му препоръчате - ми не се изхождайте по темата!

Иначе аз къмпинг нямам - нито в съдружие, че да е "наш"
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

А не нищо не съм очернил, окали са го всички който правят бизнес на морето. И ако забеляза препоръчах му планина.
            Препоръката е да не рискува здравето на децата, защото колко и да е хубаво някое хотелче, морето е мръсно

Коментар

Re: Препоръчайте ми нещо по нашето черноморие

Албена, хотел Добротица АИ, с децата там ще ви е много добре, има и храна за дребосъци.

Коментар

От: Re: Препоръчайте ми нещо по нашето черноморие

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                Албена, хотел Добротица АИ, с децата там ще ви е много добре, има и храна за дребосъци.
                Много добре изглежда! Благодаря!
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

На ММЦ бунгалата са по-далече от плажа от на Якото място. не съм влизал в бунгалата на ММЦ но ме съмнява да са по добри от нашите (:

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                    Много добре изглежда! Благодаря!
                    Точно в този хотел ще почиваме за втори път. Храната беше много вкусна. Детския басейн е отделен от дълбокия с преграда. А за плажа мяташ хавлията на рамо, пресичаш алеята... и готово, и анимацията беше забавна.

Коментар

Първоначално публикуван от Altoshev Преглед на мнение
                      Точно в този хотел ще почиваме за втори път. Храната беше много вкусна. Детския басейн е отделен от дълбокия с преграда. А за плажа мяташ хавлията на рамо, пресичаш алеята... и готово, и анимацията беше забавна.
                      За 100 евро на ден
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Ако не се търси безсмислен лукс, аз бих препоръчал къмпинг Добруджа...близките забележителности след Камен бряг и преди Тюленово си заслужават.

Коментар

Първоначално публикуван от Altoshev Преглед на мнение
                          Били сме в хотел Оазис преди няколко години, ...само ще кажа, че продължаваме да ходим на "Албена", но в други хотели.
                          Дано нещата са се променили и приятна почивка.
                          Ха-ха,
                          за водата съм сигурен че в хотелите не е минерална, аз винаги си нося стекчета малки бутилирани и си имам винаги подръка водичка и в стаята, моя си.
                          По принцип първо обикалям и си избирам само 1 храна +гарнитура и поне знам какво съм ял(жалко, че и с питиетата не съм толкова принципен, ха-ха). В Албена съм бил в Боряна и Орхидея преди, тая година намествах един бюджет малко по-тънък, та те така като стая за 6 дена AI за двама на 750 лв.

Ходил съм на много хотели инклузив и на юг, но тези две думи "ALL" и "INCLUSIVE" само в Албена разбират какво означават.

Може би защото всичките са под едно АД и има общи правила, а не са под влияние настроенията на "някой си авторитет", както е на юга 5 дена ти кроят шапка за да не те пуснат на последния обяд на заминаването, защото напускаш в 12 часа, а обяда е в 12.30 аааа, и с кеф изхвърлят после храната, ха-ха, от опит от последните ми 2 южняшки., като при настаняването от 14 часа естествено съм изпуснал и 1- вия обяд, смех- мутрата е "умен", но за сметка на това упорииит.
                          Последно редактирано от Bibooo; 24-05-15, 23:32.

Коментар

Тук за качеството на водата.
                            За яснота - плажът Панорама, колекторът на пречиствателната станция минава там (беше построен наново 2013), Офицерският плаж - там се изливат водите от 3 дерета на Варна (имаше някаква система да ги вкарва водите в канализацията, но не работеше) . В тия дерета колко автомивки, къщи и какво ли не изтичат....
                            Това е малка част от реалността.
                            Не че, искам да оплюя нашето Черноморие, но то просто не се стопанисва правилно и затова няма да стъпя на него. За гръцкото не знам как е, но гледам да ходя на по-малко урбанизирани места.
                            I get High by going Down

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X