Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми нещо по нашето черноморие :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми нещо по нашето черноморие

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
    Здравейте приятели!
    Мислим със семейството (2-ма възрастни, 1-дете на 6г.+ бебе на 1г.), да посетим нашето черноморие!
    Бюджет 700лв за 5 дена, ако има възможност и храната да е в тази сума. Насочих се за бунгалата на ММЦ-Приморско, но в нета прочетох много негативни мнения- и от там ударих греда! За тази сума+храна, и близък плаж (заради бебето), няма! Ако някой има добри впечатления от някой хотел или бунгала със сходни цени нека сподели!
    Миналата година в края на Юли бяхме в Приморско, хотел Праймъри. Това е някаква бивша почивна база, от края на комунизма. Намира се, като влезнеш в гр. Приморско - само направо и направо по централната улица, докато излезнеш на носа в морето. Горе долу се вместихме втози бюджет за 5 нощувки, двама души плюс дете на 4 г. Има си паркинг, голяма градина. Нас ни сложиха на 4-тия етаж - страхотна гледка от терасата, към залива от север към Перла. От другата тераса - към залива от юг и Китен. Ползвахме нощувка плюс закуска, без обяд и вечеря, макар че ги предлагат и тях.

Не е луксозно, като в модерните хотели, но е ремонтирано наскоро и не е мизерия. Добре е да направиш резервация по телефон предварително, че не винаги има свободни места.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1070110.jpg
Прегледи:1
Размер:69.4 КБ
ID:5660964

Име:P1070112.jpg
Размер:91.7 КБ
ID:5660965

Име:P1070124.jpg
Размер:219.9 КБ
ID:5660966

Име:P1070134.jpg
Размер:161.0 КБ
ID:5660967
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Август 2012 почивах 7 дни на бунгалата на ММЦ Приморско и остах с много приятно впечатление. Бяхме голяма група - 4 големи бунгала (при басейна), включително и две семейства с малки деца. Бунгалата бяха чисти и спретнати, в доста съвременен вид. С паркирането на колите също нямаше проблем. Ол инклузи-ва беше добър - голям избор и никой от групата не е имал каквито и да е проблеми. От обслужването също бях доволен, аниматорите бяха страхотни и въпреки, че те отдавна не работят там, а и аз не съм ходил отново, все още потдържаме връзка.

Не знам какво е положението в момента, но аз бях доволен.

Поздрави и приятна почивка, където и да решите да я прекарате.
      Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
      Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Бих препоръчал Черноморец, до централния плаж има хубави хотелчета, спокойно е и няма гюрултии по цяла нощ. Водата е плитка на доста голямо разстояние от плажа и има заградено място от едната страна само за деца с надуваеми играчки и др. и съответно специализиран спасител само за тях. Пясъка в дясно от входа на плажа е много хубав и чист, защото този в лявата част от входа е по каменист.

Коментар

На юг от Бургас,Приморско,bullet_pk ти е дал координати,без да се познаваме с него ,ползваме хотел на 150 метра от посочения с тераса към северния плаж,вечер е приказка.Обходил съм цялото черноморие на юг до Резово,Приморско е моето място,ще кача снимка след малко

Всички снимки са от терасата

Име:IMG_6441.jpg
Размер:138.0 КБ
ID:5661016

Име:IMG_6442.jpg
Размер:111.1 КБ
ID:5661017

Име:IMG_6443.jpg
Размер:155.5 КБ
ID:5661018

Име:IMG_6444.jpg
Размер:109.0 КБ
ID:5661019

Име:IMG_6446.jpg
Размер:114.9 КБ
ID:5661020

Име:IMG_6460.jpg
Размер:120.0 КБ
ID:5661021

Име:IMG_6526.jpg
Размер:119.0 КБ
ID:5661022
          Последно редактирано от Roninn; 15-05-15, 22:11.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Да си кажа и аз мнението като родител на три чавета, две от които сега са на седем години. Кошмарът гладни деца в ресторант в пиков час и мудни сервитьори го забравих преди 3-4 години, когато открих ол инклузив почивките. Най-добрата ваканция при нас беше в Албена. Хотел Гергана на плажа. Хранене нонстоп, басейн, добра храна + бебешка кухня. Дори и месец август при препълнени хотели е спокойно и има от всичко за всички. Преди това ходехме няколко поредни години в Константин и Елена, най-добре там беше в Грандхотела. Идущата седмица пътуваме към хотел Хрусо на Халкидики - http://www.chrousso.gr/. Цените при ранно записване бият Албена. Отзиви в края на месеца.

Коментар

На север от Бургас ,Албена .няма спор,при това че съм живял 11 месеца в Златни пясъци на плажа,не почивам там,макар че спяхме в адмирал,храната безплатна ,паркинга също.В Златни пясъци всичко е машина за пари,всичко е хищник там.Мотора ми дойде от Златни пясъци
              Последно редактирано от Roninn; 15-05-15, 22:04.
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Bibooo Преглед на мнение
                Албена х-л Оазис 5=6 нощувки AI 750 лв. стаята края на юли, поне така съм аз.
                Били сме в този хотел преди няколко години, ...само ще кажа, че продължаваме да ходим на "Албена", но в други хотели.
                Дано нещата са се променили и приятна почивка.

Коментар

Благодаря, Altoshev,
                  със сигурност има и по-луксозни хотели, но когато имаш бюджет, в който да се вместиш като мене, може да позадраскаш някоя и друга глезотийка- джакузита, парни бани и др.,
                  ще пусна снимки и отзиви след това в темата за "Почивките".
                  Последно редактирано от Bibooo; 18-05-15, 11:21.

Коментар

Благодаря за мненията приятели!
                    Реших да пробвам на ММЦ-то в новите бунгала-имали и кухничка вътре.-Задължително ще пиша и отзиви в тази тема!
                    Срещнах приятелско семейство и те като нас се чудят къде да отидат при по-горе посочените условия! Така, че темата ще насочи не само мен!

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                    Пробвах да ти пиша на лично, но нещо не се получава...
                    Вече е почистена!
                    Пиши, за твоето предложение!
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Свят широк хора всякакви, всеки има право на мнение. Но ми е трудно да разбера - мислещ-разумен човек, който рискува здравето на децата си - на 5 и 1 годинка.
                      От години черно море е най-голямата септична яма, и чревните инфекции са най малкото което можеш да причиниш на децата.

Коментар

Първоначално публикуван от biol Преглед на мнение
                        Свят широк хора всякакви, всеки има право на мнение. Но ми е трудно да разбера - мислещ-разумен човек, който рискува здравето на децата си - на 5 и 1 годинка.
                        От години черно море е най-голямата септична яма, и чревните инфекции са най малкото което можеш да причиниш на децата.
                        В итерес на истината, на всякъде където се обаждах има свободни места-това подкрепя мнението ти! Но в момента не съм за Гърция, теглич - затъмнени стъкла, документи за децата (по спомен майче изискваха), непозната обстановка! За догодина, живот и здраве ще сме там
                        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

В потвърждение на мнението ти, че всеки има право на мнение - бих споделил своето.
                          Изказването ти е като септичната яма от последното ти изречение. И аз бих предпазил децата си да не го четат, че биха хванали очни, чревни и какви ли не други инфекции!

Ако ти препоръчам място - още след седмица ще се напълни с мрънкачи, слушащи чалга от "яките си веусмаци, които ский къф звук вадат", мрънкащи по форумите, хвърлящи фасовете си навсякъде, викащи и крещящи по сополивите си хлапета и какво ли още не.
                          Но "якото място" си е една застраховка срещу горното - спокойно можеш да отидеш.
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Цялото море е септична яма. От всички ""курорти" канала се излива в морето, и то съвсем на плажа. Редовно като обърне течението плажа се пълни с фекалии.
                            Това плюс сравнително сладката вода правят черно море страхотен развъдник на бактерии. Не да хваля Гърция, но там поне водата е толкова солена че избива бактериите.

Погледни планинските курорти, има страхотни места със страхотна комбинация- гора и минерални басейни. Пример Огняново, Вършец, навсякъде около Троян

Коментар

Цялото море е септична яма. От всички ""курорти" канала се излива в морето, и то съвсем на плажа.
                              Планина и море, са съвсем различни неща. Нещо от типа да ти предложа да не ядеш десерт, а да си поручаш основно ястие.

Море / демек слънце в съчетание с морска вода/ правят климата изключително подходящ за децата. Не е нужно да го печеш 12часа на плажа и задължително да го киснеш по толкова във вода, но е необходимо детски развиващ се организъм да получи своята порция слънце и йод във въздуха и изключителното съчетание на калий-калций-магнези-йод в морската вода. Това нещо, просто няма с какво да го замениш. Да, заведете си децата и на планина, и на минерален басейн, и в Гърция, и на опознавателни екскурзии в чужбина, всичко ще е само един голям плюс в развитието му като човек. Но недейте го лишавайте и от море.

Пък за Фекалии Пинмастера го е написал. А и ако търсите задължително фекалии, ще ги намерите и на доста места в собственият си апартамент/къща, ако и да чистите всеки ден.
                              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Цялото море е септична яма. От всички ""курорти" канала се излива в морето, и то съвсем на плажа. Редовно като обърне течението плажа се пълни с фекалии.
                                Това плюс сравнително сладката вода правят черно море страхотен развъдник на бактерии. Не да хваля Гърция, но там поне водата е толкова солена че избива бактериите.

Погледни планинските курорти, има страхотни места със страхотна комбинация- гора и минерални басейни. Пример Огняново, Вършец, навсякъде около Троян
                                Виж как от едно изречение ми стана прозрачен!
                                Просто *** извират от мненията ти като къдрици от растафар!
                                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X