Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преки пътища за избягване на задръствания.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Преки пътища за избягване на задръствания.

Ето един път, който често използвам.От кръстовището на бул"Акад.Ив.Евст.Гешов" и ул."Гюешево".По старият път зад ТЕЦ "Земляне" излизам на "житница".Спасявам чакането по Ив.Гешов което сутрин е от споменатото кръстовище, до бул"България".От Гюешево пресичате Ив.Гешов продължавате, направо на кожарския техникум надясно( няма накъде другаде), след това ляво на на т-образното,покрай една метална ограда, следва ляв. десен, пресичате линиите и по разбития път( наречен ул."Костенец") покрай тец-а излизате на житница с/у гараж земляне.Става за леки коли засега не знам как ще е зимата.
    http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=c6...bcb&ix=9&iy=12
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
      Ето един път, който често използвам.От кръстовището на бул"Акад.Ив.Евст.Гешов" и ул."Гюешево".По старият път зад ТЕЦ "Земляне" излизам на "житница".Спасявам чакането по Ив.Гешов което сутрин е от споменатото кръстовище, до бул"България".От Гюешево пресичате Ив.Гешов продължавате, направо на кожарския техникум надясно( няма накъде другаде), след това ляво на на т-образното,покрай една метална ограда, следва ляв. десен, пресичате линиите и по разбития път( наречен ул."Костенец") покрай тец-а излизате на житница с/у гараж земляне.Става за леки коли засега не знам как ще е зимата.
      Бих казал не много ниски коли.
      С мазда 323 само веднъж минах и предпочетох да си чакам в задръсването по булеварда.
      Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
      Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение

Добре де, но не се ли набиваш така в задръстването преди Красно село, което е гарантирано от време оно???
        Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Аз пък ще ви покажа едно пряко пътче вместо по разбития път покрай пътя показан от fanatic
          Е само дето не става много много за големи коли

Та ето горе долу съм го показала със червените стрелки!!

1 част

2 част

Или по точно когато минете прелеза веднага завивате наляво в една пряка която се казва Люба Величкова и карате само направо
          Стигате парка и виждате 3 бетонени колчета НО средното е отрязано Веднъж се опитах да мина от там със Субару Трибека но не се получи понеже е малко широчка...

Надявам се съм обяснила правилно

Коментар

Първоначално публикуван от Aprilia_girl Преглед на мнение
            ...

Или по точно когато минете прелеза веднага завивате наляво в една пряка която се казва Люба Величкова и карате само направо
            Стигате парка и виждате 3 бетонени колчета НО средното е отрязано Веднъж се опитах да мина от там със Субару Трибека но не се получи понеже е малко широчка...

Надявам се съм обяснила правилно
            Това което си Обяснила е ПЕШЕХОДНА Пътека, която има и Заграждения за коли, а ако минеш от страната на Симеоновско шосе обикновенно си почиват КАТ-аджии и чакат такива дето да минават през парка

Коментар

Ам чувала съм че там седяли катаджии само че аз не съм срещала скоро може би късмет

Коментар

Първоначално публикуван от Чичка Преглед на мнение
                Добре де, но не се ли набиваш така в задръстването преди Красно село, което е гарантирано от време оно???
                Така е но там на 3-4 сфетофар минавам.А другият вариант е след като излезеш на житница веднага вдясно, после вляво и си в локалното.Ако върши работа де
                Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                Това е положението.

Коментар

Дайте маршрут за неделя вечер за Владая - Бояна?
                  Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X