Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преки пътища за избягване на задръствания.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Преки пътища за избягване на задръствания.

Здравейте, реших да споделя с вас как ние с джиповете (пък и не само) можем да си улесним предвижването в София в пиковите часове.
    ще споделя с вас "shortcut"-ите които ползвам.

От хладилника през зоологическата градина до бул.Симеоновско шосе, там минавам всеки ден и е ад особено около 18 часа, открих разкошен път препоръчително за джип или по-висока кола, пътя спестява около 20 минути задръстване.
    Като се движите по бул. Черни Връх посока Драгалевци и завиете наляво за към зоологическата градина (не на Хладилника а следващата отбивка ) подминавате полигона на СБА и веднага преди входа на завода на Кока-Кола завивате в дясно покрай бетоновия възел след това държите ляво, там се минава покрай един автосервиз (чиито собственик не е доволен че се движат джипове от там ) после през един строеж след това десен завой после ляв после десен после пак ляв после десен и сте на симеоновско шосе ( леле какво обяснение утре ще пусна трак.)
    ето нагледен материал.
    П.С. не се налага пускането на предния мост.
    Прикачени файлове
    no signature no problems

До: Преки пътища за избягване на задръствания.

И на предната отбивка да завиеш става. На светофара в ляво. Даже май е по-добре. Минаваш през спирката на рейсовете за Витоша, пресичаш едни влакови линии, входа на Зологическата градина и излизаш на твоя маршрут след завода на Кока Кола.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

реших че сте прокопали тунел....:-)
      този път го знам от годините когато Coca Cola беше лукс.....сега е поредната тясна улица със задръстване...а ако завиеш на Т образното кръстовище надясно,излизаш направо на резиденциите.Оттам пресичаш Симеоновско и си в Student City.....
      IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Имаше подобна темичка, но не на подходящото място.
        Ето моят пост с информация за пряк път:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...1&postcount=11

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=%F2%F0%E0%EA
          LZ1HKW
          Реглаж на преден и заден мост
          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Mай си требе модерация

Коментар

Дааа моля някой да слее 2-те теми и да ги сложи на подходящо място.
              no signature no problems

Коментар

За сливането на Темите трябва някой модератор с повечко права
                Обещавам скоро ще бъде направено, дайте ми 800 дни

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  ...после през един строеж след това десен завой после ляв после десен после пак ляв после десен и сте на симеоновско шосе...
                  талантлив и полезен си, Божко...
                  само дето ми се зави свят...

Коментар

Важното, е че ако се спазват абсолютно точно указанията ще се излезе на правилното място.... а още по добре ще стане като пусна трак, но наистина там не може да се мине с лека кола има 150 метра през полето в едни камионски коловози и дълбоки кални локви.
                    no signature no problems

Коментар

Днес открих още един маршрут, в близост на този показан от Божко ( fanatic ). Отклонението от асфалта се намира в дясно на около 200 метра преди бетоновия възел, точно където има едно Y образно кръстовище с леко изкачване. След като слезнете от Хасвалта, след около 400 метра стигате едни къщи ( трябва да ви се паднат отдясно). 1 .Точно след тях правите ляв на 90
                      2. 50метра - десен на 90
                      3. 30метра - Y държите ляво
                      4. 200метра - идва път от дясно
                      5. 20метра - десен на 90.
                      6. карате до дъното на улицата, в дъното десен и сте на Симеоновско.
                      П.С. Метрите са ориентировачни.

Днес пътя определено изискваше 4х4. Няма опасност да закъсате, но калта е много хлъзгава и аз лично на 4х4 едвам успявах да удържа колата (е може и от скоростта да е било, ма бързах). Добре, че беше това пътче, че инак все бях отекъл с времето. Е костваше ми едно миене, че колата стана като измазана с кал, но все пак съм с кобри, а и по завоите газта не се връщаше
                      Прикачени файлове
                      RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                        Днес открих още един маршрут, в близост на този показан от Божко ( fanatic ). Отклонението от асфалта се намира в дясно на около 200 метра преди бетоновия възел, точно където има едно Y образно кръстовище с леко изкачване. След като слезнете от Хасвалта, след около 400 метра стигате едни къщи ( трябва да ви се паднат отдясно). 1 .Точно след тях правите ляв на 90
                        2. 50метра - десен на 90
                        3. 30метра - Y държите ляво
                        4. 200метра - идва път от дясно
                        5. 20метра - десен на 90.
                        6. карате до дъното на улицата, в дъното десен и сте на Симеоновско.
                        П.С. Метрите са ориентировачни.

Днес пътя определено изискваше 4х4. Няма опасност да закъсате, но калта е много хлъзгава и аз лично на 4х4 едвам успявах да удържа колата (е може и от скоростта да е било, ма бързах). Добре, че беше това пътче, че инак все бях отекъл с времето. Е костваше ми едно миене, че колата стана като измазана с кал, но все пак съм с кобри, а и по завоите газта не се връщаше
                        Леле,ти си почнал да се прибираш по "РоудБук"...
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                          Леле,ти си почнал да се прибираш по "РоудБук"...
                          Тренирам за състезанието тая седмица, ако е дал Господ ( Иван ). Но пътчето ще ти хареса, дори и за забавление. Толкова кално Черокито не е било
                          RB Patrol Team

Коментар

Това си е пътя през соленото езеро само, че влизаш малко по надолу.
                            Просто от черни връх минаваш по улицата и после влизаш в твоя трак. Аз често минавам от там със санта фето, но в дъждовния период не е за коли и си трябва 4х4.

Коментар

Браво много хубава тема ! Аз отдавна се каня да ви подсетя за нещо подобно. Другата интерсна тема която може да се отвори е за места за паркиране из Центъра... Безплатни безопасни от към паяци . Там имам какво да споделя и аз.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X