Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преки пътища за избягване на задръствания.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Преки пътища за избягване на задръствания.

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
    Днес открих още един маршрут, в близост на този показан от Божко ( fanatic ). Отклонението от асфалта се намира в дясно на около 200 метра преди бетоновия възел, точно където има едно Y образно кръстовище с леко изкачване. След като слезнете от Хасвалта, след около 400 метра стигате едни къщи ( трябва да ви се паднат отдясно). 1 .Точно след тях правите ляв на 90
    2. 50метра - десен на 90
    3. 30метра - Y държите ляво
    4. 200метра - идва път от дясно
    5. 20метра - десен на 90.
    6. карате до дъното на улицата, в дъното десен и сте на Симеоновско.
    П.С. Метрите са ориентировачни.

Днес пътя определено изискваше 4х4. Няма опасност да закъсате, но калта е много хлъзгава и аз лично на 4х4 едвам успявах да удържа колата (е може и от скоростта да е било, ма бързах). Добре, че беше това пътче, че инак все бях отекъл с времето. Е костваше ми едно миене, че колата стана като измазана с кал, но все пак съм с кобри, а и по завоите газта не се връщаше
    да аз и от там си джапам ама с тия хъбове ме мързи да пускам двойното и затова карам по другия, там се минава само за задно. ;-)
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar
      Ето ви пряк път, с цел избягване на по-голямата част от задръстването през циганската махала, в посока Ботевградко шосе.
      С жълто съм отбелязал задръстването.
      Червеното е новата ограда на летището.
      Зеленото е прекия път.
      https://htftp.offroad-bulgaria.com/Lazar/shortcut.JPG
      За джип няма никакъв проблем, може и с кола, но не много ниска.
      Така..Време е да уточня. Този пряк път, вече не става за коли и камиончета 4х2!
      Сега има дълбоки коловози, много кал и много вода. Само за джипове!

Моля, не се опитвайте да минавате от там с леките си коли. Само ми правите тапи. Почти всеки ден тегля някой закъсал ентусиаст. Въжето ми е започнало да се къса. Повече няма да мога да тегля никой, освен ако няма собствено въже.

Коментар

някой има ли идея има ли пряк път от началото на бистришко шосе (бункера) към симеоново през лифта
        ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

един пряк маршрут от мене: ако се движите по околовръстното по посока младост бояна с/у OMW покрай автокъщата право нагоре като стигнете къщите дясно после ляво и право нагоре излизате в центара на симеоново

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
            някой има ли идея има ли пряк път от началото на бистришко шосе (бункера) към симеоново през лифта
            Този през лифта изгоря, че там много застроиха. Но има множество преки пъчета. А редовно си минавам по едно, което от началото на Бистришко, те изкарва директно в центъра на Симеоново. Но посмартно не мога да го обясня
            RB Patrol Team

Коментар

Вчера минавахме с брат ми през зоопарка ама по по-калния маршрут големо лъзгане беше и тотално се предадоха хъбовете. кога ли ще ми дойдат ръчните. ??
              no signature no problems

Коментар

Да има, до пречиствателната станция минава 1-ва улица. Та по нея и право на пътя за Симеоново преди центъра!
                LZ1HKW
                Реглаж на преден и заден мост
                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                  Да има, до пречиствателната станция минава 1-ва улица. Та по нея и право на пътя за Симеоново преди центъра!
                  преди или след пречиствателната

Коментар

преди или след пречиствателната
                    Ако идваш от околовръстното се пада след пречиствателната!
                    LZ1HKW
                    Реглаж на преден и заден мост
                    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Малко ъпдейт, пътя през зоопарка който описах по-горе вече не е актуален от строежа са сложили ограда.... остана само пътчето което е описал Асен.
                      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                        Само ми правите тапи. Почти всеки ден тегля някой закъсал ентусиаст. Въжето ми е започнало да се къса.
                        Почвай да късаш билетчета.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз открих още по-лесен вариант. Влизате в уличката на Ваджо и само по нея до края, та се връзвате с моя маршрут, описан по-горе.
                          RB Patrol Team

Коментар

Околовръстно шосе - южна дъга.

След като вчера прекарах 1 час и 15 минути докато се придвижа от отбивката към бул. България до бензиностанцията на Shell (няма и 500 метра!), днес реших да се върна към един маршрут от преди започване на ремонта на околовръстното.

Нагоре по "България" и после по панорамния път. Точно срещу киностудия "Бояна" (дали все още се казва така?) в ляво е входа на ботаническата (бивша вече) градина.

Надолу по склона, дясно, на втората алея - ляво, после дясно, покрай боклуците и...на околовръстното.

За ниска кола е трудно, "жипки"-те са без проблем. Внимавайте - има един заледен участък (ама чисто лед) с приличен наклон.

Забележка: поради ремонта, крайният участък - изхода на шосето може да се промени във всеки един момент.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                              Ако идваш от околовръстното се пада след пречиствателната!

мотах се един час из полето над пречиствателната и не можах да излеза на симеоново
                              беше много яко обаче няма изход

Коментар

мотах се един час из полето над пречиствателната и не можах да излеза на симеоново
                                беше много яко обаче няма изход
                                Е как да няма ???
                                движиш се покрай стълбовете, като си с лице към Витоша в най-лявата част на поляната, след около 200м се минава покрай една, две къщи, падат ти се отдяно и след 15м, си на панорамния път Бистрица-Симеоново.
                                Прикачени файлове
                                LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X