Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Едно райско кътче,намира се в с.Ябланица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Едно райско кътче,намира се в с.Ябланица

Ей това е ползата от форума, в един аспект. Мислех утре да ходя там, но ще сменя маршрута, след всичко прочетено.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

е те са двама собственика от който са се обединили и единя си седи там а другия не ама ния нали ходим по4ти всяка събота или неделя там и едения с който ходим е син на собственика, за сега не сме имали проблеми ама ако не е той сигорно 6те6е да е съ6тата работа
      Honda CRE 250
      Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
        Ходихме до там благодарение на тази тема.
        Но за Съжаление - ПЪЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ (виж в темата http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...664#post181664)
        Това е Първото място (или поне не си спомням много други) където персонала (може и да е бил собственика не знам) ни каза ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ИЗЧИСТИ МАСАТА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ОБЯДВАЛИ, ТО И ЯДЕНЕ МАЙ ВЕЧЕ НЯМАЛИ, ТА ДА СЕ ПОРАЗХОДИМ ДО СЪСЕДНОТО ЗАВЕДЕНИЕ (КОЕТО ПРЕПОРЪЧВАМ - ЛОВЕН ДОМ НО ИМЕТО НЕ ПОМНЯ) КЪДЕТО НЯМАЛИ ТОЛКОВА РАБОТА Аз лично там повече НЯМА да стъпя
        Абсолютно подкрепям мнението.Отношението към клиентите е отвратително.Ходил съм два пъти , единия що годе ставаше , втория път беше отврат.Яденето не ставаше за ядене , отношението беше отвратително и унизително.Препоръчвам ви да не ходите там.Аз поне повече няма да стъпя.Малко по-нагоре е Търсава , много по-добре е и кухнята е супер.Хората са много гостоприемни.
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Като гледам не съм бил единственият, явно им е система. Може би вече заглавието на темата трябва да се промени, например "райско" трябва да е в кавички

Коментар

Проблемът на много заведения у нас е, че собственикът обикновено е просто човекът, който понякога минава да събере оборота...
            Веднага си личат заведенията в които той е активен участник в работата им - нали?!
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
              Проблемът на много заведения у нас е, че собственикът обикновено е просто човекът, който понякога минава да събере оборота...
              Веднага си личат заведенията в които той е активен участник в работата им - нали?!
              Не винаги е точно така. Имам достатъчно много наблюдения за случаи, в които "активното участие" на собственика само пречи на работата на професионалистите, които той е наел. А пък когато се намеша и амбициозната съпруга на "чорбаджията" - стой та гледай!!!
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Прав си Има примери и в двете насоки
                Нещо като "Особености на националното ресторантьорство"))
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Здравейте,
                  Искаме да се извиним за неудобството което сме причинили при тази случка.
                  Причината беше в това, че бяхме адски натоварени заради провеждащото се при нас частно фирмено парти с предварителна заявка. Въпреки желанието на фирмата да затворим вратите, ние продължихме да допускаме хора. Гарантираме ви, че това е прецедент, който няма да се повтори. Молим при втори подобен случай да се обадите лично на управителя.
                  0897848500, 0896600066.

Коментар

Ето колеги на това му се казва реакция. Браво на управителя и да се надяваме че за в бъдеще всичко ще е според неговите намерения и виждания а не според настроението на персонала...
                    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Тихов Дол Преглед на мнение
                      Здравейте,
                      Причината беше в това, че бяхме адски натоварени заради провеждащото се при нас частно фирмено парти с предварителна заявка. Въпреки желанието на фирмата да затворим вратите, ние продължихме да допускаме хора. Гарантираме ви, че това е прецедент, който няма да се повтори. Молим при втори подобен случай да се обадите лично на управителя.
                      0897848500, 0896600066.
                      Браво! Дано найстина не се повтаря, защото прави много лошо впечатление! Ако бяхте затворили, щяхме да разберем (лош късмет), но когато ни казаха че няма кой да изчисти... и да отидем в другият хотел... а детето гладно

Коментар

Първоначално публикуван от Тихов Дол Преглед на мнение
                        Здравейте,
                        0897848500, 0896600066.
                        Бил съм там и това си е практика ,а не единичен случай,не може да се прави бизнес с просташко отношение към клиентите

Коментар

Каквото било, било. Човекът влезе и обеща нещо конкретно. Остави си и телефоните... Тъй че ако има отново подобен случай тогава ще кажем със сигурност че е практика...
                          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Бешков Преглед на мнение
                            Бил съм там и това си е практика ,а не единичен случай,не може да се прави бизнес с просташко отношение към клиентите
                            Точно така, не е изолиран случай.Само да кажа , на мен кюфтето дето ми го "сервираха" , беше явно правено от някакви остатъци от един път сервирани манджи.
                            Такова нещо друг път не ми се е случвало.Басеина беше целия в зелени налепи.Още мога да пиша но няма смисъл.Това там определено е система а не са изолирани случеи.
                            Така че това извинение нищо не значи.
                            Ей сега ще седна да му звъня на управителя.Нямам си друга работа , да си наемат човек който да следи тия неща.
                            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                            Суперскан България www.decbg.com
                            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

И от мен една червена точка на собственика, но това не оправя нещата.А като сипомисля че препоръчах заведението( преди да ме посрещнат по дрехите) на една шапка народ сигурно бая ще ме псуват.
                              Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                              Това е положението.

Коментар

Ами чесно казано ловен дом "Търсава"(бившата резиденция) е доста по класен от това "райско кътче".Бившата резиденция на Бай Тошо се намира 2-3 км по- нагоре и обслужването и обстановката са на доста по добро ниво от "Тихов дол".Язовира е редовно зарибяван, а наоколо има и доста дивеч...
                                Така че ви препоръчвам в този район да отсядате там....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X