Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте автобусна компания за "До Морето!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте автобусна компания за "До Морето!"

Решили сме с автобус, защото гарата е много близо до хотела и няма да има нужда от друг транспорт.

И аз първоначално се бях спряла на БИОМЕТ и автобусите са им нови като гледах, обаче не пътуват до там, където ми трябва.

От ЮНИОН-ИВКОНИ казаха, че автобусите им били на по 3 години...ама явно не всичките, та ще трябва да се уточним какъв ще бъде с тях...
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      Решили сме с автобус, защото гарата е много близо до хотела и няма да има нужда от друг транспорт.

И аз първоначално се бях спряла на БИОМЕТ и автобусите са им нови като гледах, обаче не пътуват до там, където ми трябва.

От ЮНИОН-ИВКОНИ казаха, че автобусите им били на по 3 години...ама явно не всичките, та ще трябва да се уточним какъв ще бъде с тях...
      От семейството ми почти всеки месец ползват фирма ЮНИОН-ИВКОНИ,доволни са .
      (0+)
      Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

ЮНИОН-ИВКОНИ аз останах с лоши впечатления от автобусите им.Разбити седалки.Иначе всичко им е уредено,даже имат контрола, която по пътя прави проверки на билетите.
        Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
        ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Избрахме опцията Автобус, защото сме на принципа багаж - всеки колкото може да си носи сам.. А до курорта пак ще трябва да се влачим с нещо. Иначе с влак и на мен ми се вижда по-весело, пък и може да се разхождаш и си е по-широчко определено.

БИОМЕТ ми изглеждат читави, но не пътуват до където ми трябва. На ЕТАП се обадих по телефона и бяха крайно НЕЛЮБЕЗНИ, затова ги зачеркнах. И засега сме на варианта ЮНИОН-ИВКОНИ. Та казвайте мнение за тях преди да съм взела билетите...

Под комфорт разбирам новичък автобус - около 5г. примерно и евентуално климатик. Нямам големи капризи. Само да не се разглоби пътьом...
          Биомет пътуват в посока Варна. Ти явно си към южното черноморие. Онзи ден дъщеря ми пътува директно до Китен с Транс5 през нощта. Имаха даже интернет и по пътя си говорехме в скайп. Пристигнаха живи и здрави, и най-важното доволни А за някои от часовете имат проморционална цена на билета от 25 лв в едната посока

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
            Лично пътувах с експреса и времето беше точно 6 часа !
            Беше написал "с бързия" , иначе с експреса може да е 6 часа.

А Автостопът не е ли вариант !? Или може би форумната тема за транспорт.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Кажи за къде ти трябва, мога да ви посрещна на бургаската гара с бели маратонки и VW бус Кога и за къде пътувате, пусни едно лично да видим дали мога да помогна.
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Аз съм пътувала 2-3 пъти с "Боди Вали" до южното черноморие и нямам оплаквания.
                Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

За БДЖ - вече пътуването не е такова каквото беше.
                  Първо - забранено е пушенето в целия влак. Има глоби за неразбралите. Някои се изхитряват и като спре влакът слизат от вагона и пушат. Да обаче престоят е 1-2 минути, не повече.
                  Второ - климатици има. Наскоро пътувах с влак 4 часа и климатикът си работеше. Даже се наложи да се преместя на вътрешната седалка защото до прозореца започнах да зъзна. Прозорците не се отварят.
                  Трето - въобще не е широко. Вагоните не са както по-рано ами са салони. Пътуваш точно както в автобус. Имаш една неудобна седалка и се чудиш как да се изкривиш за да поспиш малко. Живо изтезание. Единствената разходка е до тоалетната.
                  Четвърто - носете си вода и храна, особенно за дълго пътуване защото не че няма от къде ами няма време да слезете на гарата да купите бутилка минерална вода и пак да се качите. Може да изгледате опашката на влака. Също добра идея е да си носите лаптоп или смартфон с качени филми и резервно захранване за да убиете времето.
                  Пето - ако сте с обемист багаж това си е ваш проблем. В автобуса големите куфари се слагат под седалките в багажника. Обаче във влака няма такъв багажник. Като пътувах имаше един чичка с много голям куфар и два по-малки. Малките - на рафта за багаж над главите обаче големия - между седалките и създаваше големи проблеми на всеки който иска да премине.
                  Шесто - сигурност. Мисля че е много по-сигурно от автобусите защото зависи само от два елементе - състоянието на пътя и на вагоните. Сигурността не зависи от попътния и насрещния трафик, задръствания и кръстовища.

Коментар

Биомет имат неудобни седалки нищо че автобусите са нови и лъскави Етап Адрес имат хубави автобуси и са удобни .

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
                      Биомет имат неудобни седалки нищо че автобусите са нови и лъскави Етап Адрес имат хубави автобуси и са удобни .
                      Обадих се вчера в Етап за информация. От там ми дадоха друг номер, на който да се обадя специално за запитване, а реакцията на служителката при двата ми въпроса - кога пътуват, каква е цената на билетите беше "Оффф, айде нещо друго ся ще ме питате ли, че си имам работа..." ??!?!? Реших да не я питам нищо друго, а да намеря друга компания...
                      A2 (+)

Коментар

Обадих се вчера в Етап за информация. От там ми дадоха друг номер, на който да се обадя специално за запитване, а реакцията на служителката при двата ми въпроса - кога пътуват, каква е цената на билетите беше "Оффф, айде нещо друго ся ще ме питате ли, че си имам работа..." ??!?!? Реших да не я питам нищо друго, а да намеря друга компания...
                        Правилно! Егати отношението, не им искаш нищо даром...
                        LZ1ZAH

Коментар

Айде малки промени в плана, разглеждаме и варианта за влак... Новите влакове ли пътуват към морето?
                          A2 (+)

Коментар

Ето търсачката на БДЖ за гари,разписания, дати и тн.

http://razpisanie.bdz.bg/site/search.jsp
                            LZ1ZAH

Коментар

Все ми се губи едно важно сведение в тази тема - Цвети, къде точно ще бъдеш на морето?

Коментар

И естествено следващия въпрос от жп гарата в Бургас от къде и какъв автобус се хваща до Сл.бряг?
                                A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X