Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте автобусна компания за "До Морето!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте автобусна компания за "До Морето!"

Моля да препоръчате читава (откъм комфорт и сигурност на пътуването и стигането) автобусна компания от София до морето.
    Поразгледах в интернет за всички от по-известните има и доволна съм и никога повече с тях...А не съм пътувала никога досега с автобус до там.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

От: Препоръчайте автобусна компания за "До Морето!"

Биомет. Не знам за по-добро.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

БДЖ, колкото и странно да е. Това за сигурността. Комфортът е относително нещо - мърлявичко е във влака, бавно, климатик няма, но пък е широко и човек по-трудно може да се схване. Може и спално място да си вземе, може и да се разходи в коридора.

Автобусите - май са от един дол дренки. Това по впечатления на брат ми, който ползва тези до морето за да си посещава тъщата в Стара Загора.

Коментар

И аз когато имам пътуване с автобус към София залагам на Биомет или Юнион Ивкони, макар че никога не съм се заглеждал кой какво предлага и т.н. Основното което ми е трябвало все е да пристигна там за където съм тръгнал навреме. А комфорта е разтегливо понятие. Я се паднеш сам на двоина седалка, я до теб е някой по едрогабаритен.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

С бързият влак София - Варна си там за 6 часа. В автобуса се сбърквам за толкова време на една седалка.
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ееее, Дробе, ти ги направи стрели тез наште влакове .
            8 часа си е за съжаление. Най-бързия го взима за 7:35 ч.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Още едно "за" за влака. По-удобно, по-лесно понасящо се и не на последно място - по-интересно.

Коментар

Избрахме опцията Автобус, защото сме на принципа багаж - всеки колкото може да си носи сам.. А до курорта пак ще трябва да се влачим с нещо. Иначе с влак и на мен ми се вижда по-весело, пък и може да се разхождаш и си е по-широчко определено.

БИОМЕТ ми изглеждат читави, но не пътуват до където ми трябва. На ЕТАП се обадих по телефона и бяха крайно НЕЛЮБЕЗНИ, затова ги зачеркнах. И засега сме на варианта ЮНИОН-ИВКОНИ. Та казвайте мнение за тях преди да съм взела билетите...

Под комфорт разбирам новичък автобус - около 5г. примерно и евентуално климатик. Нямам големи капризи. Само да не се разглоби пътьом...
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                  ... И засега сме на варианта ЮНИОН-ИВКОНИ. Та казвайте мнение за тях преди да съм взела билетите...

Под комфорт разбирам новичък автобус - около 5г. примерно и евентуално климатик. Нямам големи капризи. Само да не се разглоби пътьом...
                  Зависи какъв ти е късметът. Тия са уж голяма фирма с партиен гръб, ама автобуси имат и нови и стари бракми. Дъщеря ми преди 10-на дни я пратихме до морето с тях и току звънна да ни каже, че висят в Търговище, щото автобусът взел да прегрява. Стигна все пак де, макар и със закъснение ...

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                  Още едно "за" за влака. По-удобно, по-лесно понасящо се и не на последно място - по-интересно.
                  Все пак зависи и къде точно е "до морето". Щото влакът ходи до Варна или Бургас, а ако трябва другаде, от там нататък вариантът пак е автобус. Т.е. прекачване с мъкнене на багажите, което си е досада. Докато с бус имаш варианти директно от София да се стовариш в крайната дестинация.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                    новичък автобус - около 5г. примерно и евентуално климатик
                    Такива май никой няма. Но климатикът е важен - ако освен тясно, е и горещо - гадна комбинация.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

Все пак зависи и къде точно е "до морето". Щото влакът ходи до Варна или Бургас, а ако трябва другаде, от там нататък вариантът пак е автобус. Т.е. прекачване с мъкнене на багажите, което си е досада. Докато с бус имаш варианти директно от София да се стовариш в крайната дестинация.
                      Ами той и автобусът пътува от-до автогарите, а ако например е в някой курорт или по-малко населено място вариантът с допълнителния транспорт пак си остава.

Сега видях, че тя вече е решила да е с автобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Такива май никой няма. Но климатикът е важен - ако освен тясно, е и горещо - гадна комбинация.
                        Точно с такъв пътувах до София, е, умрях, честно. После се съживявах три дни и три нощи. Автобусът беше на ЕТАП.

Коментар

И аз съм за Биомет! По-добри не съм срещал!
                          LZ1ZAH

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                            Ееее, Дробе, ти ги направи стрели тез наште влакове .
                            8 часа си е за съжаление. Най-бързия го взима за 7:35 ч.
                            Лично пътувах с експреса и времето беше точно 6 часа !
                            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

+1 за Биомет. Спират само във В. Търново и имат опция от София до Албена. За допълнителен багаж в багажното отделение вземат по 2 лв.
                              Другите фирми спират в Севлиево, Търново, Търговище и др.
                              Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                              Dacia Duster 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X