Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложете къде да отида почивните дни!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предложете къде да отида почивните дни!

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    Айде бе, Цвети! Няма ли да се похвалиш? От както реши да отидеш на Копривщица и те занЕма! Толкова ли е хубаво, та си остана там? Поне на сватба да ни поканиш....
    Ще се похваля...да си отдъхна малко Много беше хубаво! Преядохме с палачинки и други вкусотии!
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Зависи,какво търсиш. Вълшебните места в България с лопата да ги ринеш. Аз и съпругата ми например между 3-ти и 6- ти март врътнахме 900 километра из страната с автомобил и 16 пеша: Светлинното шоу на 3- ти в Търново,крепост Дискодуратера,Шипка,Момчил юнак,Хайдушки поляни и хижа Преспа в Родопите. От всичко по малко.
      Тази седмица ходихме на Владичина поляна до Рилския манастир. Ако не търсиш спа хотел,това място си заслужава: в Рила е,въздуха и гледките са невероятни и е съвсем близо до Рилския манастир и Кирилова поляна(тя се намира под страховитите кули на Иглата и Злия зъб и до нея се стига по асвалт). Линк няма да давам,просто напиши в Гугъл "Владичина поляна".
      Поздрави !
      Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

В момента се организираме една групичка да мръднем към гр. Мелник в средата на м. април. Издирвам подходящо место за отсядане, като условие е да има механа на наше разположение.
        Ще се радвам, ако някой сподели впечатление от района, евентуално контакти на местни къщи за гости.

Поздрави!
        Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
        Mercedes w212 E350 4matic
        Ducati Monster 600
        O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
          Ще се похваля...да си отдъхна малко Много беше хубаво! Преядохме с палачинки и други вкусотии!
          cveti,не си ли отдъхна вече?
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

За СПА - център. Мога да направя предложение за гр. Хисар, където бяхме с половинката ми в началото на месеца. Отседнахме в х-л Саня, където има пълна СПА програма, уютно е и не е скъпо. Времето в Хисар сякаш е замръзнало. Неусетно съм навъртял 500 км, тъй като ходихме и до Карлово, гр. Баня, Старосел и др.. За рибарите е рай, стига времето да е хубаво. Водоемите са 4 от тях 3 платени. Горещо го препоръчвам.
            Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X