Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложете къде да отида почивните дни!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложете къде да отида почивните дни!

Очакват ни хубавите празнични 3, 4, 5 и 6 март и се чудя къде да отида. Трябва малко разнообразие и да се излезе от тази София.
    Предложете интересно място за прекарване на тези дни
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

От: Предложете къде да отида почивните дни!

Tрявна- хотел Калина-палас. Вярно, че там интереснотоще е другия месец, но хотела и сега си е хубав. Второ предложение- с. Арбанаси, хотел Севастократор. Не публикувам линкове и нямам никакви търговски интереси с посоченитехотели, но ако все пак е реклама, обесете ме! Аз паднах...

П.П. Където и да отидеш- Приятно изкарване!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

И от мен едно предложение.
      Преди малко от дума на дума с едни клиенти, тъкмо се върнали от Банско, много доволни от хотелчето и от сърдечните домакини. Аз мисля да го посетя. Хотела се казва "АНЕЛИ" имат и сайт. Цените са много народни, като за Банско.
      Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
      Mercedes w212 E350 4matic
      Ducati Monster 600
      O888795575

Коментар

Град Априлци това е твоето място особенно със сегшния зимен пейзаж.
        [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Село Чифлик,общ.Троян,почти в всеки хотел има минерален басейн,а е и в балкана.Приятно изкарване.
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Дубай е хубаво място за разтоварване. За сега, не се бунтуват, май.

Коментар

Здравейте. Ето и моето предложение за почивните дни към cveti. Със семейството ми и приятели през един уикенд посетихме град Трявна. Останахме очаровани от градчето. Има страшно много интересни места, които могат да се видят. Всичко е много чисто и подредено. Захласнахме се дори по сградата на общината. Имам голямо количество снимки на забележителности, които съм споделила в един туристически сайт. Ако някой иска, може да ги разгледа, като разбира се има снимки и на други потребители. Разпределени са към различните обекти в града. Към тях са споделени и мнения, така, че всеки може да се ориентира къде и каво може да види. Другото, което може да се намери на страниците на сайта е мнения и снимки и от хотелите в града, което ще помогне при избора на място за настаняване. Може да се направи и директна резервация. Ние отседнахме в хотел Чичо Томовата колиба. Мястото, където се намира е уникално. За хотела също съм споделила мнение и снимки. Надявам се да съм помогнала при избора.

Коментар

Здравейте. Преди време си направихме едно пътуване със моето семейство за един уикенд до Трявна. Останахме очаровани от градчето. Много чисто и подредено е. В Трявна могат да се видят много и интересни места и дори не стига един ден да се обиколят и разгледат. Направила съм много снимки, които съм споделила тук, разпределени към различните обекти. Няма да съжалявате, ако отскочите до там през почивните дни. Заслужава се.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Дубай е хубаво място за разтоварване. За сега, не се бунтуват, май.
                  Аз разбрах за извън София само....Имам много пресни отлични впечатления от Огняново и минералните басейни,разбира се в комплект с родопските села-Лещен, Ковачевица, Долен,Делчево,може и малко екзотика в Рибново.Тъкмо 4 дни стигат.
                  П.С.Взимайте много карти за фотоапаратите или лаптоп!

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                    Село Чифлик,общ.Троян,почти в всеки хотел има минерален басейн,а е и в балкана.Приятно изкарване.
                    А това предложение можеш да го съчетаеш и с приятни емоции...
                    "ГРАЦИЯ И МОЩ 2011" 4-6 МАРТ ТРОЯН
                    www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                    0898777327

Коментар

Може и към моя край Варненския,има едно готино местенце,ето и инфо :http://www.visit.bg/selo/photel.php?hotid=2272

Коментар

В крайна сметка решихме да отидем на гости на Jango в Копривщица да ядем палачинки Очаквам да кажете интересни места, които трябва да се видят в околността! Благодаря да предложенията ви, ще бъдат разгледани и те през следващите почивки!
                        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                        A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                          Благодаря да предложенията ви, ще бъдат разгледани и те през следващите почивки!
                          Aз да подкрепя моето за следващия уикенд с подарък по избор:

Ваучер за 40 % отстъпка - х-л "Калина-Палас" гр. Трявна- 5 бр.
                          Ваучер за 40 % отстъпка - х-л "Севастократор" с. Арбанаси- 3 бр.

Валидни до 15.03.2011. Пише, че НЕ важат за Национални празници (без да знам дали 5.03 и 6.03 са такива)!
                          За Калина-Палас има и 20 % за ресторанта + закрит басейн и сауна!

Ако имаш интерес или някой друг- пишете!

П.П. Приятно изкарване в Копривщица! Една от атракциите е возене със Самурая на Дявол КОледа!

Коментар

Айде бе, Цвети! Няма ли да се похвалиш? От както реши да отидеш на Копривщица и те занЕма! Толкова ли е хубаво, та си остана там? Поне на сватба да ни поканиш....

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                              В крайна сметка решихме да отидем на гости на Jango в Копривщица да ядем палачинки Очаквам да кажете интересни места, които трябва да се видят в околността! Благодаря да предложенията ви, ще бъдат разгледани и те през следващите почивки!
                              Супер! Градът и компанията от копривщенски "бясове" е велика в комбинация с палачинките!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X