Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Некоректни търговци от Форума!

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    От: Некоректни търговци!

    Добра вечер на всички.

    Дойде время да сложим край на тази грозна история.

    Понеже купувача мина през няколко етапа на развитието в тази ситуация, а именно: прибери си колата и върни ми парите, плати ми ремонта/купи ми автоматик, просто поеми част от ремонта на същия, я нека лош модератор - да ми се извини, търся съчувствие, ама само от подбрани хора, абе майната му - ще я оправям..... А самата кола от тотална кочина без здраво място по нея, в кола със здрава/погрешно сменена раздатка, и от тотално сдухан мотор - в такъв, който просто се нуждае от настройките на газов инжекцион. Е верно остава висящ въпроса с автомата, който си тръгнал напълно здрав от Варна, обаче пристигнал в София поради непонятни причини с непонятни повреди, и все още не се знае по чия вина. Та....

    СЪЖАЛЯВАМ, че се забърках в тази сапунка поради грешната си приценка относно личностните характеристики на въпросния купувач. Като гледаш - нормален мъж, идва на "доверие"/след доста совалки и огледи от трети лица/ да си купи кола с куфар инструменти, ногти не лакира, коса не боядисва - нищо подозрително. И ...................................................................................................................................................... .................... Да заради тази сгрешена приценка - за ебание съм.

    СЪЖАЛЯВАМ, че тази история пряко или косвено хвърлила съмнения върху корректността на модераторския състав.

    СЪЖАЛЯВАМ, че тази история създала ненужни пречки на бизнеса на някои от участниците тук, най-вече в съвременните доста тежки за бизнеса условия.

    СЪЖАЛЯВАМ, че се наложи да променя личното си мнение за някои хора тук. Е и РАДВАМ се поради същата причина.

    СЪЖАЛЯВАМ, че изобщо помрачих атмосферата на всеобщото доверие в този форум.

    Поради горизброените причини бих искал да ПОМОЛЯ г-н Петров, с най-искреното ми уважение, да ме извади от модераторския състав, дали завинаги, дали временно, докато трае сапунката. Да не уронвам повече престижа на господа и дами от модераторския и административния състав. Като и да не оказвам някакво влияние с моето присътсвие върху решенията на същия този състав.

    И НАСТОЯВАМ на своя ред да получа извинения от г-н Борчев, поради уронване на престижа ми и опетняване на доброто ми име в този форум.
    Последно редактирано от Злой; 02-06-10, 21:07.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

    Коментар


    • #47
      От: Некоректни търговци!

      Пенко. Историята :http://www.offroad-bulgaria.com/show...82%D0%BA%D0%B0

      Не благоволи да коментира повече.

      Коментар


      • #48
        От: Некоректни търговци!

        За темата на Пенко бих казал че е напулно керектна, защото лично съм виждал ланеца с очите си и колегата който го е купил показва друга снимка. Ланеца изобщо не изглежда така и е по-дебел от фолмастер. И бих искал колегата Гетов да направи снимка на закопчалката защото имаше един дефект по който мога да позная дали това е изтинския ланец.

        Коментар


        • #49
          От: Некоректни търговци!

          Първоначално публикуван от Марио17 Преглед на мнение
          За темата на Пенко бих казал че е напулно керектна, защото лично съм виждал ланеца с очите си и колегата който го е купил показва друга снимка. Ланеца изобщо не изглежда така и е по-дебел от фолмастер. И бих искал колегата Гетов да направи снимка на закопчалката защото имаше един дефект по който мога да позная дали това е изтинския ланец.
          Пенко, толкова тъпи ли изглеждаме ?
          Издъних се на Тюринг теста

          Коментар


          • #50
            Здравейте на всички, първо много се извинявам за случилото се, и за "този" марио17(това е малоумния ми брат). В момента съм в испания нямах достъп до интернет да пиша коментар. Относно до синджирчето - 100% това е релана снимка. Никого не искам да излъжа и прочие, няма да забогатея с 60 лева, с тях или без тях все тая. Ако колегата Гетов е съгласен като се върна да ми върне синджирчето, аз ще му върна парите. И все пак при положение че не съм влизал във форума толкова време не е коректно да ме баннете, все пак имам причина! Лек ден...

            Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Пенко, толкова тъпи ли изглеждаме ?
            Гоблин извинявам се много от името на брат ми, не съм искал да обидя никой!! Обещавам, че гетов ще си върне парите като си дойда от испания !
            Последно редактирано от maxxx; 13-06-10, 21:09.

            Коментар


            • #51
              От: Некоректни търговци!

              Първоначално публикуван от Kirchev Преглед на мнение
              Здравейте на всички, първо много се извинявам за случилото се, и за "този" марио17(това е малоумния ми брат). В момента съм в испания нямах достъп до интернет да пиша коментар. Относно до синджирчето - 100% това е релана снимка. Никого не искам да излъжа и прочие, няма да забогатея с 60 лева, с тях или без тях все тая. Ако колегата Гетов е съгласен като се върна да ми върне синджирчето, аз ще му върна парите. И все пак при положение че не съм влизал във форума толкова време не е коректно да ме баннете, все пак имам причина! Лек ден
              Гоблин извинявам се много от името на брат ми, не съм искал да обидя никой!! Обещавам, че гетов ще си върне парите като си дойда от испания !
              Хубаво е, когато човек не знае какво пише, да пише по-малко, спестява си неудобни въпроси и прочее...
              Жокер-IP адресите ме подтикнаха да споделя виждането си по въпроса...
              Дано поне Гетов си види погрешното капиталовложение обратно.
              Последно редактирано от maxxx; 13-06-10, 21:30.

              Коментар


              • #52
                От: Некоректни търговци!

                Rocky_vd явно е объркал форума ни с капалъ чарши, следствие на което си завоюва заслужено място в алеята на славата, касаеща дребните шмекери.

                Това е темичката му, при следваща подобна, дори и пъти по-невинна, ще го изпратим с китка здравец по живо, по здраво оттук завинаги.

                За сега с продажбите е приключил, ограничен от администрацията.

                Коментар


                • #53
                  От: Некоректни търговци!

                  Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Rocky_vd явно е объркал форума ни с капалъ чарши, следствие на което си завоюва заслужено място в алеята на славата, касаеща дребните шмекери.

                  Това е темичката му, при следваща подобна, дори и пъти по-невинна, ще го изпратим с китка здравец по живо, по здраво оттук завинаги.

                  За сега с продажбите е приключил, ограничен от администрацията.
                  Искам да ви се извиня и да ви кажа че не разбирам от такива работи просто го видях в сайта на гармин и от тама му копирах името и линка със спецификациите.Качил съм доста снимки както и с кутията защо никой не ми каза, че това е различен модел признавам, че съм написал "Legend H" , но не е нарочно просто не разбирам а й купувача го искаше с опция да го отвори преди да го плати защо като разбира от такива работи не го е върнал и защо не ми се обади щяхме да се разберем да ми го върне и да му върна парите.Пиша чак сега защото бях на изпит в София и чак сега се прибирам.Моля админа да ми премахме ограниченията.Грешката е, че не разбирам от такива работи и никой не ми съобщи за грешката ми.Аз чисто визуално съм го търсил видях същия и копирах името и линка.

                  Коментар


                  • #54
                    От: Некоректни търговци!

                    Преди да имате претенции за снемане на ограниченията, свържете се с купувача и уточнете кога да ви прати с наложен платеж за ваша сметка "Garmin"-а.
                    Това е единствената стъпка, която би могла да проработи във ваша полза.
                    Последно редактирано от maxxx; 14-07-10, 07:52.

                    Коментар


                    • #55
                      От: Некоректни търговци!

                      ОГРОМЕН - ЗА Явор Георгиев!!!!!!
                      Разбираме се да ми прати част която ми трябва а не я праща!
                      [IMG]http://a.imageshack.us/img341/5533/08072010053.jpg[/IMG] :P

                      Коментар


                      • #56
                        От: Некоректни търговци!

                        Конкретизирайте обявата и не си позволявайте подобни квалификации, тук не се толерират под никакъв предлог
                        ...да не пита някой, изтрих ги.

                        Коментар


                        • #57
                          От: Некоректни търговци!

                          Айде малко и от мене,че вече ми писна и да си правите сметка.Става дума за vili_dls .На 8.05.10 получавам лично за обявата http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=92293 ,чухме се по телефона,човека стъбилен та стабилен,по думи е най-големия .... .Той си определи цената и се разбрахме искаше предния и задния мост,предложи ми 1000лв. за двата и казах няма проблеми.Каза ми че ще ми прати капаро 700лв. за да му ги запазя,но му казах че му ги пазя и не е никакав проблем.Мажки думи разбрахме се,всичко точно!На 16.05 пристигнаха,и започнахме да разглобяваме,свалихме мостовете,големи приказки голямо нещо,аз съм стар в форума,всички ме знаят ........ .Натоварихме ги и ме попита за кардана,за носачите за А-рамото и тампони и други неща по ходовата част и аз викам айде за още 100лв ги взимай.После и за джантите каза че ще ги вземе и тях ги спазарихме за 200лв. Хубаво пазариме се и аз 4акам парите и ми каза ела да си опрайме сметките и ми брой 550лв. и каза че другата седмица като дойде за другите неща ,ще изчистиме всичко.Дойде и другата неделя,пак пристигнаха донатоварихме и другите неща,попита ме за сектора дали,ще може да го вземе и да види дали ще му пасне някакси-казвам му взимай.Друг интересен момент,беше за раздатката,трябвало му за някакъв приател за дифендър,ама това онова,набрами телефона да се разбера с човека,говорих с някой и нищо не разбрах,но я гледаха и каза че щяла да стане.Спазарихме я и нея ,да вземе целите скорости,и той предложи да не я сваляме,да я вземе цялата за 450лв и той,после щял да я продаде само скоростната кутия.Айде и нея в багажника.За нея се разбрахме да я плати до края на юни 300лв-тоя кадето ще вземе раздатката а другите по натам.И отново о4аквам пари,но ми каза че имал проблеми в момента и до края на месеца щял да ми ги изпрати,аз му казах че на 11.06 тръгвам на море и ми трябват,няма проблеми до края на май ще ги опрайме.Хубаво,изпратих го по живо и здраво ........ .Дойде края на месеца,обаче нищо,стана юни,вече се готвя за тръгване но нищо,получих едно лично -
                          От: Zdrasti
                          kolega do kraq na sedmicata 6te ti prata 4e 4akam edni djanbazi da si vzemat kolite ot remont nqma da te izlaja daje i telefona sa mi spreli za previ6en limit prati mi smetkata na li4no

                          това го получавам на 9.06,изпратих я но ефект никакъв,телефона спрян,така в последния момент търсих пари на заем да мога да тръгна на море.После се обарнах към колегата nickbochev за помощ.Той се отзова,после ми писа колегата,че пак имал проблеми,остави ми другия си номер.за да не продължавам с глупости,ето фактите на 2.07.2010г. му се обаждам и ми казва че е изпратил 300лв.,но уви били са 200лв. незнайно но е изпратил и твърди че са 300лв. и после се оказва че е станала грешка и са 200лв.,звъня му аз не вдига,звъня не вдига,дигна и се разбрахме колкото може да праща,на 2 седмици по 200лв.,след 3 седмици пак ходене по мъките и постоянно звънене на 30.07 получих 150лв. .Попитах го нали се разбрахме на 2 седмици по 200лв. но ......... пролеми,клиентите не си взимали колите,това онова ....... ясно.После пак звънене и то само от моя страна,от както е взел частите ми е звъннал само веднаж и то д аме излаже.след разправий на 18.07 след като цял ден не ми вдигаше ми се обади да ми каже че е изпратил 150лв. ,проверявам сметката нищо.На другия ден парите са изпратени рано сутринта и се чухме и го питам ,защо ме лаже,защото на бележката си пише кога,от каде и даже гишето го пише,но това не било вярно,били изпратени предишния ден.После му звъня да видиме какво ще правиме,и той ще ти върна скоростите и секторната кутия,защото тя не струвала 150лв,скоростите не му трябвали,пък след малко му трябвали,нещо или Вили ме лъже или и тоя с дифендъра,не го знам кой е не е много уред ама ..... разбрахме се че до момента ми е изпратил 1050лв. остават още 250 лв,и се разбрахме за скоростите и за сектора 400лв.,защото бил станал на дифендъра а за него ще му дадът 300лв и още 100лв. за да приключи сагата,та общо 650лв.Каза ми че сега се преместил в друг сервиз имал да дооправи някой неща,наем и там какво не разбрах и последната му мъжка дума беше на 7-8.09 да ми изпрати всичките пари и да се приключи.Звъня му на 7.09 и той ми казва нали се разбрахме към 9-10,викам си айде са 2 дена,днес сме 10.09 ,вчера цял ден му звъня но не вдига,днеска и двата телефона са му изключени,ни вопъл ни стон.къде е май,къде е септември!Още не е издължил сумата която беше обещал да я даде май месец!Пък,какво да говориме за другите,неща.Няколко човека,купиха от мене някой неща и мисля че не съм човек който лъже.Ако трябва ще дообеснявам.Но според мене ................

                          Ето и няколко писма интересни с дати

                          От: Zdrasti

                          kolega 6te ti prata tazi sedmica s lihvite 4e 4akam da si vzemat 2 koli i men me podvedoha na 100% 6te ti prata tazi sedmica- 21.062010 - това обещание беше силно от негова страна!!!




                          От: Zdrasti

                          ok izlojih se ne sam ispadal v takava situaciq no 6te se revan6iram - дата 22.06.2010.





                          Последно редактирано от tazmanieco; 10-09-10, 12:31.

                          Коментар


                          • #58
                            От: Некоректни търговци!

                            Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                            Още един, на който имах доверие за съжаление: salex75. Темата е тази: http://www.offroad-bulgaria.com/show...B4%D0%B1%D0%B0!!!
                            Както се вижда от постовете на продавача, уредбата е "върха" и няма и помен за забележки и проблеми. Да, ама не... Както се бяхме уговорили, звъннах му и се разбрахме кога и къде да отида да я взема. Взех я с пояснението, че ремъка на дека е сменен и имал нужда само от малка профилактика, което аз разбирам смазване и почистване. ОК, отидох в къщи, включих я и ... изненада. Левият канал на усилвателя ту го има, ту го няма, потенциометрите пращят и прекъсват. Дисплеят на тунера присветва подозрително по време на търсене на станциите, но поне ги хваща и помни. Както и да е, преглътнах го и го отдадох на случайността, все пак не е ново. Промих потенциометрите и работата малко се пооправи. Но, следва най-голямото разочарование - дека, заради който всъщност купих уредбата. Оказа се, че не може да върти касетите и плюе и надъвква лентата. Причината според мен е в спечена и излъскана междинна гумена ролка, която придава движението от мотора към ролките. Вчера се обадих на продавача и му казах какво е положението и той ми каза, че я имал тази ролка, но понеже не знаел как да я смени, щял да ми я донесе вечерта у дома и да си я сменя сам. Преглътнах и това и се примирих, че пак ще трябва да си припомням стари хватки по разглабяне на механики, които хич не обичам по разбираеми причини. Както и да е, чаках, чаках до 21.20 ч. пък му звъннах. Каза ми, че току що-се бил прибрал от работа и само да вземел един душ и щял да ми я донесе... Учудих се, даже ми стана съвестно да го разкарвам по нощите, но той сам ми предложи. Чаках до 23.00 ч., така и не дойде, нито се обади да каже нещо. Днес цял ден реших да не го безпокоя и да чакам той да се обади, но уви. Към 19.00 ч. му звънях 2 пъти без отговор и накрая му изпратих съобщение, че се отказвам от дека или цялата уредба, ако не иска да я разкомплектова. Отново без отговор. И последното, което вече ме убеди, че съм прецакан и ме накара да пиша тук, е позвъняването което му изпратих преди около 30 минути. Операторът ми съобщи, че "абонатът разговаря в момента, моля опитайте по-късно..." и 10 секунди по-късно, отново никой не вдига телефона. Та, такива ми ти работи... Не ме е яд толкова за парите, колкото за отношението и продължавам да се изумявам, как може хората да си плюят сами в очите за смешни суми....
                            Понеже хора които ме познават ме питаха за какво става дума да УТОЧНЯ:
                            http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=94591&page=2
                            А И ИМАМ ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ОТ КОЛЕГАТА MAXX(КОГОТО МНОГО УВАЖАВАМ) , МАКАР ДА НЕ БЕ ЗАПОЗНАТ НАПЪЛНО СЪС СИТУАЦИЯТА(ПИСА МИ НА ЛИЧНО), АЗ ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ ДАЛИ ТОВА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ Е В СИЛА ИЛИ ЩЕ СЕ КОРИГИРА.
                            Поздрави,
                            Свилен Александров.
                            п.п. Говорих още тогава с колегата , но той ми гарантира че е запознал със ситуацията на колегата MAXX...
                            0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

                            Коментар


                            • #59
                              От: Некоректни търговци!

                              Да, г-н Александров, предупреждението Е в сила.Както добре знаете, същността му е, че ако си позволите подобна сделка още един път, ще бъдете санкциониран сурово.При положение, че според вас нямате такава нагласа, не виждам повод за притесненията ви.Всъщност, вие тогава не получихте никакво наказание за поведението си след сделката и обаждането ви на Куздов едва след оплакването му в тази тема.Бяхте неофициално предупреден от мен на ЛС, официалното предупреждение си остава в личната ви форумна история, жълто, червено, за какво и т.н.
                              Волно или не, сте проявил нехайство към член на форума след сделката, което е довело до оплакване от негова страна.Приемете, че това е чисто ваш пропуск/да не кажа нелоялност/ в конкретната ситуация и се старайте занапред да не се повтаря.
                              Ако нещо в становището ми не ви допада, в правото си сте да се оплачете на по-висша инстанция, ще предоставя съобщението до вас, както и обяснението, което сте дал на Куздов и той ми го преразказа на ЛС.Другото е тук в темата и за никого няма да представлява трудност да съпостави събитията, фактите и хронологията им.

                              Коментар


                              • #60
                                От: Некоректни търговци!

                                Дойде време и аз да ви запозная с един НЕКОРЕКТЕН КОЛЕГА , а имено FREERIDERA. Става въпрос за следната обява http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=105492 , та въпросният телефон със "СПУКАН" дисплей след получаването се дава за ремонт в Германос , където работя и още с отварянето се оказва , че май дисплея е единственото нещо което евентуално работи. Телефона е "ремонтиран" със скъсан тъчскрин и изобщо липсваща свързваща букса на тъча към борда. Ок да приемем , че че не е знаел , но удивлението бе пълно след сваляне на платката - цялата с липсващи екранировки и "духаха , т.е. презапоявана" та просто ми казаха честито - набутали са те. Свързах се с колегата , учтиво го помолих да му го върна и да ми върне парите , но не можел бил си ремонтирал мотора и сега бил закъсал. Е и аз съм закъсал , ама бях точен и му платих телефона още на 05.11 , а той , както се оказа е знаел ,че проблема не е само в дисплея , но когато преди да го закупя му се обадих твърдеше , че е само това. Попитах го и за карта памет , той каза ок ще ти дам и карта , ама и тя отсъстваше... За разлика от други колеги , аз реших да бъда толерантен малко по дълго от 24 часа , но сега сме 21.11 ,а "КОЛЕГАТА FREERIDERA" ме ЛЪЖЕ че ще оправи нещата ,т.е. ще ми върне парите. ДА АМА НЕ ... Имам десетки разговори по скайпа и още толкова лични , но нищо аз изгорях с 50 лева халал да са му , а нокията ще я дам за части с/у 30 лева и то на свой човек , че те другите и толкоз не дават , та поне ще са в последствие 20. Но е недопустимо обява на колега в форума с изцяло подвеждащо обяснение.... спукан дисплей (е НЕ Е СПУКАН) и нямам пари за ремонт (ЧЕ ТОЙ КОЛЕГА НЕ ПОДЛЕЖИ НА РЕМОНТ - ЗА НОВ Е !!!)
                                Та имайте едно на ум за
                                FREERIDERA ,"От враца .Тел 0896058809" и скайп demo_dalnhil - Борис Ваклинов - 100% - ИЗМАМНИК!
                                0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X