Ура ! Сега си идвам след поредната проба този път си зех и един авер сас буса за секи случаи че вчера доста студ насъбрах, и успях лели мерси много ех вече знам как става трика. да се е*а в невалния както се вика трябва да се зима странично малко или може да е било късмен незнам ама утре пак смятам да пробвам. и ако успея пускам канала с вода на ранчото да потъне в кал и купона започва в калта
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заставам на кантар
Свий
X
-
Наблюдавам следната особеност. Един опитен шофьор на лека кола, като премине на джипка изведнъж забравя за някои техники на каране с използване на инерция, прехвърляне на тежест между колелетата, игра със спирачки и газ сдържано и рязко - просто става много уверен и прекалено се доверява на трансмисията. Сякаш джипа му е длъжен да го изкара от ситуацията.
Гледам пред някоя локвичка спира и после минава бавно и велико, а може да изгрухти като изрод и няма проблем. Как ще спреш? Всяко потегляне е фатално.
Така си мисля. Какво я жалиш машината? Разпределяш си мозъка на 7 - 8 части. Едната следи ....
Коментар
-
Мпфуу направих сефтето в моя живот - първата си катастрофа лели как лъхнах ЖИПКАТА яд ме е много май зимата няма да има с какво да се занимавам за милион и половина километри дет сам минал тва ми е сефтето. Оф или ще тарся друга машина ако нестава тая де!
Коментар
-
Може би пак не улучвам точното място във форума. Има ли тема "шофьорски неволи"? На връщане от шуменското състезание минах през Ришкия проход. В района на Петолъчката асфалтираха, но преминаването беше разрешено. Нямам спомен да съм карала кой знае колко бързо. Днес рано-рано отидох на автомивка. Познайте как изглеждаше колата ми след като излезе...Вместо да свети, беше цялата черна (това не е стествения й цвят). Казаха ми, че било от асфалт и не излизало...Трябвало да я оставя поне за 2-3 часа, за да я чистят с бензин. След това се налагало и допълнителна обработка. Та - внимавайте, когато минавате покрай ония, дето "оправят" пътищата!!!Никому угода, на никого напук.
Коментар
-
http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewforum.php?f=5Първоначално публикуван от дима тоневаМоже би пак не улучвам точното място във форума. Има ли тема "шофьорски неволи"?Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
, доволно !
Коментар