Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво рискуваме като караме сами ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Леле, леле... Много травми, много чудесии... Оздравявайте и да ни е за урок на всички как от нищо става бая нещо.

Коментар

ТТ-Raa, като гледам сме и едно поколение, дай да направим клуб "Старите куци коне с железни крака"!

Незнам дали ще ти вадят пирона, ама аз май вече няма да мога да преминавам нормално през металдетекторите!
      Или ще трябва да ме събличат или да си нося магнит да доказвам къде са железата..

Шегата настрана - всичко което е поправимо не е страшно, скоро ще направят и стволови клетки за резервни органи, тогава ще падне купон!

Коментар

Шегата настрана - всичко което е поправимо не е страшно, скоро ще направят и стволови клетки за резервни органи, тогава ще падне купон!
        НЕ.Благодаря.Такъв купон не пожелавам никому.

Коментар

Майтап бе Дидке!
          Гледай на живота от смешната му страна!
          Ами ако коня ме беше нацелил не в крака, а там където се събират двата крака?!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
            ТТ-Raa, като гледам сме и едно поколение, дай да направим клуб "Старите куци коне с железни крака"!

Незнам дали ще ти вадят пирона, ама аз май вече няма да мога да преминавам нормално през металдетекторите!
            Или ще трябва да ме събличат или да си нося магнит да доказвам къде са железата..

Няма страшно приятелката ми има 9 пирона и една голямаа пластина и не пискат метало-детекторите
            Оздравявай бързо и безпроблемно !
            П.С. проните се вадят само ако това няма да наложи рязане на големи мускули и сухожилия. При нея ще си останат в ръката !.
            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
              Майтап бе Дидке!
              Гледай на живота от смешната му страна!
              Ами ако коня ме беше нацелил не в крака, а там където се събират двата крака?!
              Вълчо с теб сме говорили доста пъти.
              Много добре знаеш, че рядко гледам от към хубавата страна, щото в повечето случай такава липсва.
              За такива неща немога да се шегувам.
              А когато около теб стават все нехубави неща, и постоянно гледаш нещастливи хора.......ако ти можеш да мислиш за хубавото... аз немога.

а ако те беше нацелил там, където се събират........ щяхме да му направи изкуствено дишане и щеше да се оправим.........вермав в тебе

Коментар

леле тва направо си е предложение за св...ка срамота.....
                човека може да е женен

no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                  човека може да е женен

хахахаа.....ти като видиш готина жена дали се замисляш дали е омъжена....

както и да е

това не е намек......това си е .... рецепта ако недай си Боже го ритне по камбанките за знае що да ради
                  като дойде сестрата само да даде инструкциите

по мачовете като се свитнат там и ги пръскат с един охлаждащ спрей ама....мен ръката са ми пръскали и не го препоръчвам

а междодругото аз последния път като карах сама и бутах тоя нещастен дъргел два километра

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s
                    Първоначално публикуван от fanatic
                    човека може да е женен

хахахаа.....ти като видиш готина жена дали се замисляш дали е омъжена....
                    не веднага се сещам за мойта.
                    no signature no problems

Коментар

това как да се тълкува

Коментар

ами както искаш
                        no signature no problems

Коментар

Здравейте,колеги! Аз като Вас бях в травматологията само че не в Пирогов а в Плевен.На 7.05.т.г. както се бях напънал да си избутам УАЗката ми се скъса ахилесовото сухожилие от петата.След това в Плевен операция кърпене и вече два и кусур месеца съм с гипс и патерици.Желайа Ви по-бързо оздравяване и отново на трасетата!
                          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

леле супер гадно дано се оправиш по-скоро пожелавам ти късмет
                            no signature no problems

Коментар

Volk,добра идея е това за клуба на куците коне с железни крака.Сигурно има доста във форума Аз пирона не ща да го вадя тъй като ми служи като арматура . А сега сериозно -както спомена колегата дали се вадят и кога лекарите знаят. За мен е важно там където нямаме обхват има ли алтернатива на връзка Във форума има доста опитни ендуристи на които ще съм благодарен ако споделят опита си в тази насока ,защото не ми се ще да се отказвам да карам сам,когато няма с кого.

Коментар

хмм, все си мисля, че Стефан не е случайно с мобифон

така де, макар и само той да има от хората в листа ми, пак ме подсеща, че ми трябва и на мен...

поне ако ми е вярна информацията, това чудо работи в 90-95% от територията на страната...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X