Tова кой какво интерпретира като чуе името на някой спорт си е негова лична работа. За много хора футбола е 23-ма идиота тичащи по некаква си топка примерно. Това че "лиричния герой" Чичо Чарли е казал че е голем OFFROADER и е направил някоя глупост която по случайност се е получила така че да изглежда като голям храбрец, не значи нищо. Както и всички ония шибани дупета дето се събират вечер на некой булевард и се мислат за състезатели. По отношение изразите използвани в саркастичен смисъл, с намек че хората тук си говорат ей така да си убият времето, без да имат представа какво точно е тоя спорт, ще кажа че само един ограничен човек би казал нещо такова за друг(и) без да познава хората срещу него.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лов, риболов, ловци и лебедки
Свий
X
-
diavol koleda
Братле никои на никого не се кланя вярваи ми просто за тях се сетих като пример.В оффроуда за мен лично поклонничество няма това е един вид спорт ако мога така да го нареча,но не съвсем защото идеята на оффроуда е взаимопомоща според теб колко пъти ще видиш Шумахер да бута колата на Монтоя ще ти кажа колко точно нула пъти идеята е там че дори и да не познаваш някои оффроудер тои би ти помогнал,а ако не го направи си е жив самовлюбен глупак на които рано или късно ще му се наложи някои да му помогне и дано стиска палци това да не съм аз или които и да е било друг оффроудър на които е отказана помощ от човека Х смятащ себе си за оффроудър,друмър и както и да се казва според това на кои как му харесва все едноДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Мите, от всички в тоя портал ти най малко очаквах да ме разбереш погрешно, но както и да е. Както казват англичаните "you have a point..." Обедих се че това е така за помощта. С теб много пъти сме коментирали темата макар и не тук във форума. Както сам каза характера на състезанието е различен и аз уважавам това. Честно казано това ме привлече в този спорт. А за кланянето това са глупости. Нема такова нещо като кумири. Възхищавам се на Майк Тайсън, но кача ли се на ринга с него ще гледам да го нокаутирам, играя ли срещу Роналдо ще гледам да му скрия топката, Шумяхер, Макинен, Бърнс и дори Макрий ще гледам да ги надбягам, независимо че са най-добрите, защото ако му се кланиш, ако го издигаш в култ нищо не правиш. Това са хора от които може да се научи много за това или онова, но няма такъв фактор като кланяне. С това не искам да кажа, че бих отказал помощ заради победата или нещо такова, но зависи от характера на състезанието. Както и да е, това и друг път сме го обсъждали.
Ain't no party like an OFFROAD party, cause an OFFROAD party don't stop...
Коментар
-
) А па най-страшното отмъщение е да му помогнеш, и дума да не кажеш
) Некъв фронтераджия веднъж така го докарах пиши го до рев, щото не казах верно нито дума, само със жестове, и ни пари, ни пиене, ни неква мадама, ни другата като не ми харесва тая ...
)) Ама после за да не се пребия па аз, се заврях в някви храсти и се кикотих три часа
) Тъй де, и ние си имахме водка
)
Коментар
-
приятелски огън
от "приятелския огън" е загинал доста народ, и във войни и което е най-лошото в мирно време - няма да забравя как един Ф-16 се блъсна в лифт в Италия и бая туристи загинаха за тоя дето духа...
затова и винаги съм твърдял, че в нашата действителност и един лев даден за армията няма да се "върне"... камо ли превъоръжаване за 6 милиарда! :x
за лова има една граница, до която го харесвам... но не мога да "симпатизирам" на познати ловци, хвалещи се как са застреляли 100 и кусур патици за една нощ или други подобни...
ако беше за прехрана, ще гръмнат по една и ще се приберат, както си му е реда...
аз лично съм убивал животни и птици с пушка, но чувството след това не е на възторг, а по-скоро неприятно...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар