Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лов, риболов, ловци и лебедки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Tова кой какво интерпретира като чуе името на някой спорт си е негова лична работа. За много хора футбола е 23-ма идиота тичащи по некаква си топка примерно. Това че "лиричния герой" Чичо Чарли е казал че е голем OFFROADER и е направил някоя глупост която по случайност се е получила така че да изглежда като голям храбрец, не значи нищо. Както и всички ония шибани дупета дето се събират вечер на некой булевард и се мислат за състезатели. По отношение изразите използвани в саркастичен смисъл, с намек че хората тук си говорат ей така да си убият времето, без да имат представа какво точно е тоя спорт, ще кажа че само един ограничен човек би казал нещо такова за друг(и) без да познава хората срещу него.
    Ain't no party like an OFFROAD party, cause an OFFROAD party don't stop...

Коментар

diavol koleda

Братле никои на никого не се кланя вярваи ми просто за тях се сетих като пример.В оффроуда за мен лично поклонничество няма това е един вид спорт ако мога така да го нареча,но не съвсем защото идеята на оффроуда е взаимопомоща според теб колко пъти ще видиш Шумахер да бута колата на Монтоя ще ти кажа колко точно нула пъти идеята е там че дори и да не познаваш някои оффроудер тои би ти помогнал,а ако не го направи си е жив самовлюбен глупак на които рано или късно ще му се наложи някои да му помогне и дано стиска палци това да не съм аз или които и да е било друг оффроудър на които е отказана помощ от човека Х смятащ себе си за оффроудър,друмър и както и да се казва според това на кои как му харесва все едно
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Мите, от всички в тоя портал ти най малко очаквах да ме разбереш погрешно, но както и да е. Както казват англичаните "you have a point..." Обедих се че това е така за помощта. С теб много пъти сме коментирали темата макар и не тук във форума. Както сам каза характера на състезанието е различен и аз уважавам това. Честно казано това ме привлече в този спорт. А за кланянето това са глупости. Нема такова нещо като кумири. Възхищавам се на Майк Тайсън, но кача ли се на ринга с него ще гледам да го нокаутирам, играя ли срещу Роналдо ще гледам да му скрия топката, Шумяхер, Макинен, Бърнс и дори Макрий ще гледам да ги надбягам, независимо че са най-добрите, защото ако му се кланиш, ако го издигаш в култ нищо не правиш. Това са хора от които може да се научи много за това или онова, но няма такъв фактор като кланяне. С това не искам да кажа, че бих отказал помощ заради победата или нещо такова, но зависи от характера на състезанието. Както и да е, това и друг път сме го обсъждали.
        Ain't no party like an OFFROAD party, cause an OFFROAD party don't stop...

Коментар

) А па най-страшното отмъщение е да му помогнеш, и дума да не кажеш) Некъв фронтераджия веднъж така го докарах пиши го до рев, щото не казах верно нито дума, само със жестове, и ни пари, ни пиене, ни неква мадама, ни другата като не ми харесва тая ...)) Ама после за да не се пребия па аз, се заврях в някви храсти и се кикотих три часа) Тъй де, и ние си имахме водка)

Коментар

приятелски огън

от "приятелския огън" е загинал доста народ, и във войни и което е най-лошото в мирно време - няма да забравя как един Ф-16 се блъсна в лифт в Италия и бая туристи загинаха за тоя дето духа...

затова и винаги съм твърдял, че в нашата действителност и един лев даден за армията няма да се "върне"... камо ли превъоръжаване за 6 милиарда! :x

за лова има една граница, до която го харесвам... но не мога да "симпатизирам" на познати ловци, хвалещи се как са застреляли 100 и кусур патици за една нощ или други подобни...

ако беше за прехрана, ще гръмнат по една и ще се приберат, както си му е реда...

аз лично съм убивал животни и птици с пушка, но чувството след това не е на възторг, а по-скоро неприятно...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X