Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Срам за тези "шофьори"на джипове!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Срам за тези "шофьори"на джипове!!!

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
    Ами това малко отива до там ДАЛИ ДА КАРА ПИЛ а не дали да си кара гегата у нивята а колкото до шосето всеки път като
    "изкоча" от тинята на банкета и спират поне двама сиирджии, а това че карат джипки, е ми те и колелета да карат пак могат да предизвикат инциденти нали са пияни УЖ!!!!!
    Хайде да преместим акцента от джип на пил(според автора на клипа) и да почнем темата от начало.
    Аз лично не видях нещо фрапантно, само чух няква кифла истерично да се опитва да говори, явно не беше виждала как джип превзема възвишение, два пъти по високо от сомия него и с наклон не по малък от 70градуса
    "Кифлата" като че ли беше истерична защото онези с Жиповете бяха пияни , а не защото не е виждала Жип да "превзема" възвишение все едно колко голямо. Акцентът във всичките клипове не са върху Жиповете, а върху това, какви глупости двама пияни правят с тях. Точно това е акцентът. А не върху "супер екстремния" офроуд, който всяко субару с добри гуми може да направи не по-зле от тях.

П.П. Ти когато "изскачаш" от тинята на банкета пил ли си? За*би колко сеирджии са дошли да те гледат, не това е акцентът, казахме. Аз като пия не карам, а ти?

Акцентът е върху алкохола, и че пил ли си не трябва изобщо да сядаш зад кормилото, камо ли да се правиш на джигит пред "сеирджиите" и да "превземаш суперхипер екстремни възвишения" създавайки при това опасност от ПТП.

Коментар

От: Срам за тези "шофьори"на джипове!!!

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение

Акцентът е върху алкохола, и че пил ли си не трябва изобщо да сядаш зад кормилото, камо ли да се правиш на джигит пред "сеирджиите" и да "превземаш суперхипер екстремни възвишения" създавайки при това опасност от ПТП.
      Точно за това става въпрос,пил ли си,не сядай зад волана!!!И аз нямам нищо против да си ги мерят(джиповете),но да излизат на асфалта,където има движение не е много разумно.
      Suzuki Samurai 1.3
      Диян Димитров - 0897875292

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X