Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Срам за тези "шофьори"на джипове!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Срам за тези "шофьори"на джипове!!!

[QUOTE=didobest;1238497]Може вече и да е коментирано тук,но аз не го намерих.
    Вижте за какво става въпрос.
    http://www.vbox7.com/play:3fe15995
    http://www.vbox7.com/play:33dfdf4e
    http://www.vbox7.com/play:beb9316b
    http://www.vbox7.com/play:c30a47c8
    Срам!!!
    П.П Не вярвам някой да се разпознае тук от форума но.....

[/QUOT

Не знам кое точно е срамното ама човека, който е разровил във Vbox- a явно е решил че и това явно е за цензура. Ами правилно как може да се снимат пияни, КАТ само това и чакат. Видяли са удобното баирче и са решили да си мерят гегите, някои го правят с беагачки е тия са били с джипки. Малко ялово се е получило иначе всичко си е по българските стандарти .
    през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
      Тръгвам веднага. Някой конкретен специалист или при който отида?

Аман от фалшиви моралисти. Всички сте перфектни зад клавиатурата. Никой не кара бързо, необмислено. Винаги по ограниченията. Подавате мигачи винаги. Никога не нарушавате правилата за движение! Дрън, дрън дрън. Или просто да плюеш по някой е любимия ти спорт? А как разбра че са пияни?
      Четейки поста ти ми стана ясно, че имаш нужда и от двамата специалисти.

Да, плюенето е много важна част от любимият ми спорт, който не е да оплювам хората обаче.
      Няма нужда да си перфектен, просто не трябва да застрашаваш чуждия живот.
      И трябва да мислиш когато шофираш, щото не знаеш тоя пред теб дали може. Иначе ставаш статистика.
      На мойте мигачи съм махнал електромера и затова ги ползвам винаги.
      Сами по себе си "геройте" не са опасни ако бяха в гората, а не изскачаха на шосето. Да ходят да карат при Дядо Владо или на полигона на Голди , ако искат публика да бяха отишли на "Пловдив и приятели" както направиха мнозина. Така ще попаднат и в добра среда при това.
      А морала не е фалшив, просто помисли до какво може да доведе твойто одобрение на действията на "геройте". Варианти за лош обрат на нещата колкото щеш.

Приятни забавления на всички.
      I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
        Четейки поста ти ми стана ясно, че имаш нужда и от двамата специалисти.

Да, плюенето е много важна част от любимият ми спорт, който не е да оплювам хората обаче.
        Няма нужда да си перфектен, просто не трябва да застрашаваш чуждия живот.
        И трябва да мислиш когато шофираш, щото не знаеш тоя пред теб дали може. Иначе ставаш статистика.
        На мойте мигачи съм махнал електромера и затова ги ползвам винаги.
        Сами по себе си "геройте" не са опасни ако бяха в гората, а не изскачаха на шосето. Да ходят да карат при Дядо Владо или на полигона на Голди , ако искат публика да бяха отишли на "Пловдив и приятели" както направиха мнозина. Така ще попаднат и в добра среда при това.
        А морала не е фалшив, просто помисли до какво може да доведе твойто одобрение на действията на "геройте". Варианти за лош обрат на нещата колкото щеш.

Приятни забавления на всички.
        Благодаря за съвета. Понеже така или иначе не ми препоръча конкретни специалисти, ще ползвам направление от здравната каса.

Одобрение? Не бих казал. Търпимост? По скоро да. Видно е, че хората си пробват джипките. Видно е, че са в настроение. Видно е, че действието се развива в България. Та след всичките тези видни неща, според теб не и за мен, не намирам място за резки изказвания, свръхморал или публично порицание. В крайна сметка, хората упрвляващи "джипове" са малко по-различна категория. Предимно ловци, хора търсещи силни усещания и риск или просто нестандартни сами по себе си.

Няма няма и току някой изохка. Все повече крайни мнения, на все по-малка площ. В крайна сметка, всеки носи отговорност за действията си. А щурите глави в България все така са си на мода.

Радвам се, че все още се намират хора, които управляват моторни превозни средства, според правилата за движение на Република България! Горд съм да съм в един форум с теб!

А на "Пловдив и приятели", в гората, на пътя, ако някой се е напил и кара, все така риск има и не само за него самия!

Коментар

Един такъв "управляващ джип" уби момче и осакати момиче за цял живот. Друга такава "щура глава" вчера на разклона за Дебелец уби себе си, жена си и майка си, а 4-годишната му дъщеричка бере душа в кома с тежка мозъчна травма. Аман от джигити, "мъже" и всякаква такава пияна, дрогирана и не само пасмина, която убива хора всеки ден по пътищата ни. И която ще продължи да убива докато има търпимост към нея и докато я смятат за модерна.
          Последно редактирано от Тихомир; 04-08-10, 00:02.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Един такъв "управляващ джип" уби момче и осакати момиче за цял живот. Друга такава "щура глава" вчера на разклона за Дебелец уби себе си, жена си и майка си, а 4-годишната му дъщеричка бере душа в кома с тежка мозъчна травма. Аман от джигити, "мъже" и всякаква такава пияна, дрогирана и не само пасмина, която убива хора всеки ден по пътищата ни. И която ще продължи да убива докато има търпимост към нея и докато я смятат за модерна.
            Така е. Де да беше въпрос на автомобил. Само тези с джипките да вършеха подобни неща. Ами да, ама не е така. Повсеместно е. И пак стигаме до никъде.

И какво очакваме? Какво да се случи? Какво се случи до сега? Кого наказаха за злоумишлени или не действия? Колко са осъдените за нарушения?

Няма!

И какъв е смисъла да подскачаме и да ревем по форумите? Когато в една държава депутат и крадец са едно и също нещо, полицай и корупция също, забранителните знаци не са такива а просто са платени, какво очаквате(ме)?

Обществото вече живее по този начин. Обществото ги приема като такива и няма нищо против? Е тези двамата каво да правят? Защо да не правят каквото си поискат? Кой ще ги спре?

И все пак твърдя, че има свръх-реакция в тази тема. Никому ненужна и фалшива. Всекидневно виждам по 20, в пъти по рисковани и по-идиотски неща извършвани с автомобили. И няма да седна да рева, че някой не е дал мигач или че друг се е престроил неправилно, защото това е най-малкото и най-смешно нещо около нас.

Коментар

Като място да си пробват джипките, не мисля, че са нещо опасни за околните. Но съчетанието с алкохол води до неразумни действия и съчетано със завоя на асвалтовия път (незнам каква е видимоста на другите участници в движението) не говори много добре за тези водачи на джипките и до колко е разумно и безопасно това.
              Вярно, че много хора по форумите критикуват този и онзи какво били направили на пътя, а голяма част го правят същото след това незнам какво да си мисля .

Не казвам, че съм безгрешен, но като цяло спазвам правилата за движение и ограниченията по пътищата.

Един пример (пресен)
              Улицата на която живеем беше разкопана и т.н. сега настилката е някакъв трошен камък (подобен на тоя покрай ЖП линиите) и се намират разни джигити дето карат най-малко с 70-80 и вдигат прахоляк над къщите. Срещу нас има един автоджамбаз и има къща с двор дето му седят колите. Наскоро се заразправяхме дали няма да е добре да сложат едно ограничение, че прозорците е абсурд да са ти оворени, но и двамата бяхме единодушни, че няма да се спазва.
              Та както и да е, два дена след като се разправяхме, същия мина с бясна скорост по въпросната улица .

Тук е малко, ако може правилата другите да ги спазват, ама за мен да не важът.
              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

а коментар върху прикачения файл?
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                  а коментар върху прикачения файл?
                  Да взема да пропусна коментара, че железарията до нас затваря в шест и няма да успея да взема три/четири кила черна боя...

Коментар

Още утре мойто ще го направя черен джиБ.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                      Още утре мойто ще го направя черен джиБ.
                      Ще се измъчиш! На мене ми е по-лесно! Понеже е черен, трябва само да го направя на джиБ...
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                        Ще се измъчиш! На мене ми е по-лесно! Понеже е черен, трябва само да го направя на джиБ...
                        Е твойто е лесно-сменяш една буква и си готов.

Коментар

Аз предлагам да либерализират закона, защото това си е чиста дисркиминация от всякъде и то на тема цвят на..............боята . Всичко що е джиб да е с предимство и в двете ленти в това число и в насрещната както много пъти сме виждали да го правят поне по два черни джиба в колона с номера от повтарящи се цифри )))
                          през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от teres Преглед на мнение
                            Аз предлагам да либерализират закона, защото това си е чиста дисркиминация от всякъде и то на тема цвят на..............боята . Всичко що е джиб да е с предимство и в двете ленти в това число и в насрещната както много пъти сме виждали да го правят поне по два черни джиба в колона с номера от повтарящи се цифри )))
                            Споко. И за тях ще се намерят снайперисти.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ааа, некъде у Евангелието може да е записано, че у черен джиБ куршум не те лови... Мани, пак влезнахме у разходи. Сега пък черна боя ще ни требва, пререгистрации...
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Ами това малко отива до там ДАЛИ ДА КАРА ПИЛ а не дали да си кара гегата у нивята а колкото до шосето всеки път като
                                "изкоча" от тинята на банкета и спират поне двама сиирджии, а това че карат джипки, е ми те и колелета да карат пак могат да предизвикат инциденти нали са пияни УЖ!!!!!
                                Хайде да преместим акцента от джип на пил(според автора на клипа) и да почнем темата от начало.
                                Аз лично не видях нещо фрапантно, само чух няква кифла истерично да се опитва да говори, явно не беше виждала как джип превзема възвишение, два пъти по високо от сомия него и с наклон не по малък от 70градуса
                                Последно редактирано от Ico_Ns; 05-08-10, 02:03. Причина: дописване
                                Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X