Обява

Свий
Няма добавени обяви.

София - Околовръстен път

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: София - Околовръстен път

Първоначално публикуван от danikr Преглед на мнение
    Пу за мен! Аз вече си имам постоянен адрес в градчето
    Аз пък се изнесох в околностите, за да направя място за инвейдърите. Лошото е че туморът София се разраства с баси темповете, та скоро ще стигне и до мен.
    След работа се изнасям на кикдаун от Столицата.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Аз пък се изнесох в околностите, за да направя място за инвейдърите. Лошото е че туморът София се разраства с баси темповете, та скоро ще стигне и до мен.
      След работа се изнасям на кикдаун от Столицата.
      Не се сбъдват само онези мечти, от които човек се отказва.

Коментар

Всичко хубаво си има край, в случая на снимките има олигофрения до гуша, зачимяване без поливна система сигурно за в бъдеще и без подръжка струващо една камара пари и това е за показност защото някой ще трябва да реже лентата, подпорните стени завършват със улични бордюри отгоре които даже и надстърчат към пътя вместо наобратно и е въпрос на време да почнат да падат върху колите, некви страни заобикаляния на шахтите със бордюри явно някой не си е следял котите, мантинелите и парапетите още сега са разкривени, а това са видимите неща които са по малко от скритите, явно Главните изпълнители са наели на 100% всекви фирми и фирмички за изпълнението, а гаранция още в тръжната документация е имало точно какъв % може да се даде на подизпълнители и той сигурно е не повече от 30% и гаранция ще се дават още много пари за ремонти на настоящите нови участъци преди да се завърши пръстена.

п.п. Столична община не може да си плаща детските градини които се строят в момента камо ли инфраструкторни обекти от национално значение които не са от бюджета на общината в случая тя само е акредитирана, защото тука идеята е не да се облекчи трафика в София а да се вържат магистралите които и те свършват в нищото. Така че бивши, настоящи или бъдещи кметове на София само могат да си преписват некви дървени заслуги. Докато беше кмет на София ББ постоянно се изцепваше че ако стане министър председател ще остави голяма част от приходите на столична община в нейната касичка за да може да се финансират повече обекти, още тогава общинският съветник Каролев му каза че ще тръгне гол по "Витошка" ако това се случи, е още не е тръгнал гол и няма да тръгне дори и да си държи на думата.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
          ...подпорните стени завършват със улични бордюри отгоре които даже и надстърчат към пътя вместо наобратно и е въпрос на време да почнат да падат върху колите...
          Май си прав...
          Като мина оттам - ще обърна повече внимание - доста тъпичко - но сигурно така е по проект...

Коментар

Някой вече почернил нова пътна развръзка Околомръстното - Черни Връх. Някакъв моторист, Бог да го прости, връхлетях върху мантинела на новото кръгово от посока Симеоново.

Коментар

Затова ли цял ден участъкът от Хладилника до околомръсното беше полузатворен и имаше километрични колони?
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Вчера ли? Не е, имаше ремонт по пътя. Обаче до "Фантастико" горе едно камионче много харесвало идно Нисанче че чак се качило ввърхе него. Този път без жертви.

Коментар

До тук сме с хубаво кръстовище - http://www.btv.bg/news/bulgaria/obsh..._razrushi.html.

Коментар

А някой минавал ли е по северната дъга от Люлин до Тракия? Всички мигрираши Холадци Германци и прочие западняци се движат с 30 км в час. дупките са достатъчно големи да погълнат без следа нещо с размерите на трабант или някой ярис. През 200 метра има хора сменящи гуми. През 2 км има патрулки дето много се радват че и комшиите знаят отговора на въпроса "и се'а к'о пра'им?"...Май поизместих темата, но видяното вчера ме втрещи сериозно... направо за малко да ме досрамее, че на номера ми пишеше БГ.
                    LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      .... и гаранция ще се дават още много пари за ремонти на настоящите нови участъци преди да се завърши пръстена.
                      Честно казано не очаквах толкова бързо да даде фира този участък, мислех че настоящата зима ще му види сметката но явно не съм познал.

Коментар

Понеже е завършен 7 месеца предсрочно, нормално е и толкова преди зимата да се скапе. Все ми се струва, че и цялуту КЕЧ на балтиматума да бяха изкарали, не биха могли и при Тато да го завършат цели 7 месеца извън технологичната карта, ако не си спестят някоя и друга дейност, като отводняването в случая.
                        подаръци за мъже от FACOM
                        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                          Понеже е завършен 7 месеца предсрочно, нормално е и толкова преди зимата да се скапе. Все ми се струва, че и цялуту КЕЧ на балтиматума да бяха изкарали, не биха могли и при Тато да го завършат цели 7 месеца извън технологичната карта, ако не си спестят някоя и друга дейност, като отводняването в случая.
                          Те там отводняване правиха, но какво от това? Проблемът тръгва доста по-отвисоко, в смисъл Драгалевци няма канализация за мръсна вада.
                          Всичко що тръгва от планината се разхожда по улиците и накрая се събира там точно. Вчера покрай мен се разхождаха: кал, павета, клони, парчета асфалт до към метър квадратен и какво ли още не. Не направят ли канализация няма да видим свестни пътища.
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Аз мисля, че проблемите с лошото качество на пътищата у нас е резултат от лошото строителство и ползваните материали. В Македония, напр., асфалтът по шосетата е побелял от старост, но толкова дупки няма. Ако се приеме закон, че лошото строителство е държавна измяна, то качеството ще се подобри неимоверно. Вервайте ми.
                            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Почти навсякъде по количественните сметки го водят "АсфалтоБЕТОН" две думи събрани в едно на документация, на практика никой не го прави така. ОК нека да е по-висока цената на материала за да не ставаме скъпи на триците.

Коментар

Участъкът от околовръстното шосе от километър 46-и до 47-и и пътния възел „Драгалевци”, цялата реконструкция и Детелината все още нямат издаден акт 15!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X