Обява

Свий
Няма добавени обяви.

София - Околовръстен път

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• София - Околовръстен път

Привет,

от известно време следя темите за напредъка по строителството на магистрали и по околовръстното на София във форума SkyscraperCity.

Та прави ми впечатление, че темповете и качеството на работа в България могат да бъдат на добро ниво. Какво имам предвид?
    Днес:

Преди 7 дни:

Преди 20 дни:

А озеленяването и като цяло оформянето ми правят много приятно впечатление.

Ето и изглед на връзката на магистрала Люлин с Околовръстен път през 2009:

И сега:

Поздрави

П.П.: Ето и малко снимки от птичи поглед. Пак от същия форум.

До: София - Околовръстен път

Да много добре и бързо е станало между Бояна и Симеоново
    Мечтая как цяла София е опасана по този начин
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Как няма да стане ,това е заслуга на ББ и ЦЦ. Ако не са те държавата загива.

Коментар

Не ме интересува кой точно е кмет на София и от коя партия е издигнат. Интересува ме дали прави нещо добро за този град. Много кметове се изредиха в последните 20 години...обаче реални добри резултати започнаха да се забелязват горе-долу от Софиянски и след него. Всеки път, когато във форума се появи тема показваща добре свършена кметска работа веднага се намират много хора, които да плюят ...
        В крайна сметка има факти...
        "По делата ще ги познаете "... нали ?!
        В случая има и снимки...а и всеки, който живее в този град има очи за да види. Нужна е малко съвест, за да не се каже, че бялото е черно...
        Nikidd, поздравления за труда, който си си направил за да покажеш нещо хубаво.

Коментар

Цвете, не може ли малко майтап.Това околовръстно ,ако беше в Турция ,да са го свършили преди 6 години.А колко е качественно ще се види след първата година.
          Като пример естакадата на аерогарата преди две или три години и сменяха тотално асвалта-пак е на дупки.
          А за това околовръстно най малко заслуга има ББ ,но той пак ще го открива.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
            Цвете, не може ли малко майтап.Това околовръстно ,ако беше в Турция ,да са го свършили преди 6 години.А колко е качественно ще се види след първата година.
            Като пример естакадата на аерогарата преди две или три години и сменяха тотално асвалта-пак е на дупки.

Може и малко майтам, само да не оспамим хубавата тема...
            И на майтап, и на сериозно ама не сме в Турция, а у нашенско...и ако кмет беше останал Янчулев или А. Каракачанов примерно...на какво ли щеше да прилича столицата...?!

Коментар

А кой има заслуга? Като си почнал, давай до край.

Наистина не знам подробности и ще се развам да ме "светнеш" по въпроса.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                А кой има заслуга? Като си почнал, давай до край.

Наистина не знам подробности и ще се развам да ме "светнеш" по въпроса.
                Как кой!? - заслугата е най-вече на всички нас!
                Не заслужаваме ли и ние най сетне нещо свястно, па макар и малко?
                От двете кръстовища на снимките/след като се завършат/ ще "олекне" доста движението в тези участъци.
                Обърнахте ли внимание на снимка 105 /от "птичи поглед"/?
                Колко от вас разпознаха резиденция "Банкя"?
                .... направо ми е мъка!
                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                  Как кой!? - заслугата е най-вече на всички нас!
                  Не заслужаваме ли и ние най сетне нещо свястно, па макар и малко?
                  От двете кръстовища на снимките/след като се завършат/ ще "олекне" доста движението в тези участъци.
                  Обърнахте ли внимание на снимка 105 /от "птичи поглед"/?
                  Колко от вас разпознаха резиденция "Банкя"?
                  .... направо ми е мъка!
                  Според нечии изказвания, в проекта има доста голяма част европейско финансиране, тъй че не сме само ние. А кой беше в състояние да усвои европейското финансиране, на фона на кръцването му по други направления, е друг въпрос.

Сега казаха по новините че е глсувано и отпускането на допълнителни 300 милиона евро помощ заради ранното затваряне на блоковете в АЕЦ Козлодуй. Никой преди не посмя да поиска подобно нещо.

Та, да си кажем направо, има и положителни неща, все пак. Трябва да виждаме и двете - полупълната и полупразната чаша.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Според нечии изказвания, в проекта има доста голяма част европейско финансиране, тъй че не сме само ние. А кой беше в състояние да усвои европейското финансиране, на фона на кръцването му по други направления, е друг въпрос.

Сега казаха по новините че е глсувано и отпускането на допълнителни 300 милиона евро помощ заради ранното затваряне на блоковете в АЕЦ Козлодуй. Никой преди не посмя да поиска подобно нещо.

Та, да си кажем направо, има и положителни неща, все пак. Трябва да виждаме и двете - полупълната и полупразната чаша.
                    То и метрото го плащаха не знам колко поколения наред, а накрая ще тръгне след европейско финансиране.
                    За мен по-важно е, че имаме нужда от това нещата най-накрая да добият завършен вид.
                    Лентата ще я отреже този, в чийто мандат това се случи - така си е по право.

Fight global warming !
                    ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                      То и метрото го плащаха не знам колко поколения наред, а накрая ще тръгне след европейско финансиране.
                      Елементарно - само с европейско финансиране и контрол успяваме да си надвием на темповете на крадене.

Това че преди Софиянски строиха участъка от люлинския тунел до центъра незнайно колко години, но над 5, а сигурно и над 10 дори, по никакъв начин не говори за кадърността им. Да не говорим и с какви методи го строиха, а именно че бяха разкопали трайно половин София.

Коментар

Елементарно - само с европейско финансиране и контрол успяваме да си надвием на темповете на крадене. Това че преди Софиянски строиха участъка от люлинския тунел до центъра незнайно колко години, но над 5, а сигурно и над 10 дори, по никакъв начин не говори за кадърността им. Да не говорим и с какви методи го строиха, а именно че бяха разкопали трайно половин София.
                        Напълно съм съгласен!

Fight global warming !
                        ... turn on your A/С !

Коментар

Предложение до модераторите: Да направим един раздел за възхвала на постиженията на ББ,партия герб и ЦЦ.И съответно втори колко са лоши всички останали.
                          А кой има заслуги това вече едруга бира.То не бяха кандърми да се почни ,че не била част от София , а за него отговарало пътното.Има ли значение всичко това?Аз може би сам много претенциозен.

Коментар

Предложение до модераторите: Да направим един раздел за възхвала на постиженията на ББ,партия герб и ЦЦ.И съответно втори колко са лоши всички останали.
                            А кой има заслуги това вече едруга бира.То не бяха кандърми да се почни ,че не била част от София , а за него отговарало пътното.Има ли значение всичко това?Аз може би сам много претенциозен. Не че сега не се краде ,но сега крадат правилните хора.

Коментар

...А кой има заслуги това вече едруга бира.
                              Добре де, просветли ни чии са заслугите, и да приключим.

Че не са на ББ е вече разбрахме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X