Обява

Свий
Няма добавени обяви.

София - Околовръстен път

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: София - Околовръстен път

Спарки ,не ми разваляй хубавото настоение с ББ.Вече съм го надживял и чакам момента когато ще си отиде и ще дойде някой който ще работи, а не само ще приказва и ще се показва по телевизията. Ако толкова те интересува виж проектно сметната документация и ще разбереш кога е замислено това ,чия е идеята ,кога е почнало с какви средства се реализира.
    Наздраве!!!

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
      Спарки ,не ми разваляй хубавото настоение с ББ.Вече съм го надживял и чакам момента когато ще си отиде и ще дойде някой който ще работи, а не само ще приказва и ще се показва по телевизията. Ако толкова те интересува виж проектно сметната документация и ще разбереш кога е замислено това ,чия е идеята ,кога е почнало с какви средства се реализира.
      Наздраве!!!
      Не съм целял да развалям ничие настроение. Наздраве.

Просто като се казва нещо е добре да е аргументирано. Така "спора" щеше да приключи още преди няколко поста.

Колкото до конкретния, дето уж обсъждаме - че не е цвете за мирисане е ясно. Не е и незаменим, разбира се. Но към момента от всичките му алтернативи не вождам някоя, дето да бих избрал.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Важното е че се прави нещо!А чия точно заслугата-на мен ми е все тая!Остава да се продължи нататък!Иначе е безмислено.Аз минавам всеки ден през бъдещото ,,вливане'' на магистрала,,Люлин'' в Околомръсното.Получава се невероятна тапа сега,не ми се мисли като се пусне магистралата.По същия начин е кошмарно след Симеоновско...Люлин-аерогарата го ,,взех'' за два часа преди няколко месеца.И то с елементи на оффроуд...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

FLY_FREE, пак си объркал подфорума. Ако целях да вмъквам поличитески мотив, щях да пусна темата в съответния раздел.

Моля отговорните за раздела модератори да поразчистят така, както ми зачистват мненията с мотив "оффтопик" (много здраве на giorgio).

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
            FLY_FREE, пак си объркал подфорума. Ако целях да вмъквам поличитески мотив, щях да пусна темата в съответния раздел.

Моля отговорните за раздела модератори да поразчистят така, както ми зачистват мненията с мотив "оффтопик" (много здраве на giorgio).
            Е то е като да чакаш от мод. писмо. Не не лични.
            П.С. Летящия е ясен(не колегата). Не му се връзвай.

Коментар

За тази част на околовръсно мене питайте...

Всеки божи ден минавам оттам поне по два пъти. Тия два пътни възела (Драгалевци и Симеоново) са ми дошли до незнам къде.Но поне вече в този участък му се вижда края.
              От миналата година до сега на кръстовището Черни Връх - Околовръсно (в момента минаването там е почти безпрепятствено) всеки ден ми се случваше да видя как някой ТИР е настъпил лека кола. За щастие ПТП-тата там бяха само с огънати тенекии - скоростта там беше твърде малка за по сериозни щети и травми.
              По едно време скоростта на движение по този участък беше уникална. Колоната се движеше с огромната скорост от 200 метра за час...
              Попадайки в едно такова задръстване, чаках - изчака ми се чакането, угасих колата слязох (бях точно срещу гумажийницата Диана) пресякох пътя купих си кафе, върнах се и на повечето шофьори наоколо даже не е им беше направило впечатление, че колата пред тях е с изгасен мотор и заключена...

За качеството.

Избягвайте да минавате през капаци на канала който е в локалното щото... Незнам от какво са ги направили но като мине нещо тежко (тир, автобус) се огъват и падат в канала. Лично съм помагал да вадим кола чието колело е хлътнало в такава дупка. Напоследък май са ги сменили с някакви по здрави (или тировете не минават оттам) защото това явление не съм го виждал тая пролет.

Въпросното драгалевско кръстовище го разкопаха миналата година началото на зимата. Явно с идеята да започват да го строят, но КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЗАПОЧВА ДА СТРОИ НАЧАЛОТО НА ЗИМАТА?!?!?

Като започнаха задръстванията да стигат до моста над бул. България от едната страна и до отбивката за кв. Младост от другата май им светна някоя крушка, че не е много добре така и мааалко поразшириха временните пътчета през ямите.

В крайна сметка последните няколко месеца на въпросното кръстовище се работи много усилено буквално с дни се забелязват промените. Минавал съм 8-9 часа вечерта оттам - работеха на лампи и то не веднъж. Така като гледам може и да се класират да го пуснат в срок.

Коментар

Първоначално публикуван от Tisho Преглед на мнение
                В крайна сметка последните няколко месеца на въпросното кръстовище се работи много усилено буквално с дни се забелязват промените. Минавал съм 8-9 часа вечерта оттам - работеха на лампи и то не веднъж. Така като гледам може и да се класират да го пуснат в срок.
                Ей това е. Вместо като се захване една работа да се свърши както трябва, през 90 процента от времето лъжем шефа че работим, и си чешем ма.ете, а накрая се скъсваме от работа и мрънкане, ама само при положение че се види че няма да ни мине номера...
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Ей това е. Вместо като се захване една работа да се свърши както трябва, през 90 процента от времето лъжем шефа че работим, и си чешем ма.ете, а накрая се скъсваме от работа и мрънкане, ама само при положение че се види че няма да ни мине номера...
                  Спарки - на строителя така му плащат...така работи...
                  В конкретния случай, това е причината да се работи на тласъци.
                  Работиш, актуваш, плащат ти, продължаваш... ама като не ти платят за етапа ???

Коментар

Ники ,нямам нищо против темата ти.Радват ме нещата които се правят за доброто на хората.
                    Не бих се учудил, ако тези теми се увеличават със тънкия намек колко е добре сега и колко лоши и крадливи са всички останали.
                    Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                      Ники ,нямам нищо против темата ти.Радват ме нещата които се правят за доброто на хората.
                      Не бих се учудил, ако тези теми се увеличават със тънкия намек колко е добре сега и колко лоши и крадливи са всички останали.
                      Поздрави.
                      И аз нямам нищо против коментарите ти. Е, не ми е приятно да виждаш политически подтекст във всеки мой пост, но явно такова впечатление съм оставил.

карай да е весело, виж против модовете дето прилагат двоен стандарт имам

Коментар

От: София - Околовръстен път

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                        Привет,

В петък вечер минах от там и движението беше в лява лента. Днес движението беше и в двете ленти. Само Браво мога да кажа. Поздрави

Коментар

От: До: София - Околовръстен път

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          Важното е че се прави нещо!А чия точно заслугата-на мен ми е все тая!Остава да се продължи нататък!Иначе е безмислено.Аз минавам всеки ден през бъдещото ,,вливане'' на магистрала,,Люлин'' в Околомръсното.Получава се невероятна тапа сега,не ми се мисли като се пусне магистралата.По същия начин е кошмарно след Симеоновско...Люлин-аерогарата го ,,взех'' за два часа преди няколко месеца.И то с елементи на оффроуд...
                          А ако беше пробвал през северната дъга щеше да видиш че може и доста по бързо!
                          Иво (таксито) Андреев
                          0988 91 80 50
                          Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Когато решиш да правиш ремонт на един участък от даден път ,вземи мерки да не затрудняваш движението.Защо фургоните на фирмите занимаващи се с ремонта на метрото трябва да стоят в заграждението до Хемус? За да е възможно по тясно и изнервящо.Като стесниха при РУМ Черни връх защо не оправиха първо ул.Козяк?Преди да стесниш или затвориш някоя улица помисли кой ще поеме трафика и.Ще кажете то е за добро този ремонт.Да ама като всяко нещо у нас без акъл..Какво пречи да се пуснат няколко булдозера да поразширят малко околовръсното от края на ремонтирания участък до разклона за бизнеспарка.Плевнелиев позна за най-голямата тапа в България..Сега направихме път за никъде. Може ли да си представи някой какво ще стане след пускането на магистралата до Перник? Три перманентни тапи.Люлин
                            тунела нонстоп.Околовръсното към бул. Европа нонстоп. Околовръстното към бул.Цар Борис 3 нонстоп.Люлинските бул. ще са тотално задръстени от пътуващи от югозапад към С-я и обратно.Магистрала Люлин трябва час по скоро да се продължи до бул Европа със съответната детелина там. Ремонт и разширение на бул. Европа поне до Орион.Изграждане на околовръстното от Симеоновско шосе до Тракия.Да но за участъка от Младост до Тракия дори няма проекти и търгове за тях.Значи правим път до Младост и всичко е ОК. И нова ТАПА към Горубляне. Прави са американските анализатори за това, че в близките 20 години няма да можем да изградим и модернизираме съществуващата отчайваща инфраструктура.Някой ще каже, че няма пари.Не просто у нас комисионните са не 10 а 50 %.Там е проблема.Такива мастодонти като ГБС от това живеят и си пълнят гушите. Да са живи и здрави деца и внуци да продължават да плащат данъци.Снимките са чудесни. Зеленината също. Но ако можете да видите какво се крие под земята.След 5-6 години ще се разбере.И тогава вместо да строим нови неща ще ремонтираме чисто новите магистрали.Справка участъка на Тракия от Чирпан до Ст.Загора. Целия асфалт е напукан и заливат с дзифт пукнатините.Кога го откри бат Серго помните ли?Има още много за казване ама.......

Коментар

Просто трябва да се върне софийското жителство и нещата ще си дойдат на мястото...
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Просто трябва да се върне софийското жителство и нещата ще си дойдат на мястото...
                                Пу за мен! Аз вече си имам постоянен адрес в градчето
                                Не се сбъдват само онези мечти, от които човек се отказва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X